Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
repvez
addikt
csak nem mindegy, hogy van eszköze hozzá vagy használni is tudja.
Mert sajnos még a fiatalabbaknál is azt látni, hogy megveszi az eszközt, de közbe arra amire neki kell a töredék áru termék is megfelelö lenne. ÉS sajnos a legtöbbnek arra elég, hogy facebokot meg instát nyomja ,de még arra sincs sok gondolata, hoyg azoknál amiket lát azt ne higyje el és utána gondoljon, ha van valami kitéve arra nemmindig kell megosztani likolni stb. aztán meg csodálkoznak, hogy virusos meg feltörték a fiokját.
Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest