Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
Pedig nagy volt az esküdözés, hogy a központi nyilvántartást teljesen rendbe tették.
A dr. (és néhány társa) komoly homokszem a gépezetben, én a mai napig rendszeresen szívok vele, mivel a D-betűnél tárolódik a nevem, egy csomó hivatalos kliensprogram ráadásul csak szó elejére keres.
Külön kihívás a dr. / dr / Dr. / Dr megkülönböztetése.Talán már eljutottunk odáig, hogy a születési névben már nincs benne a dr., bár értem én, hogy az igazi zsenik már eleve így születnek.
Én egyébként viszonylag rendszeresen kérek le adatokat (a munkámmal jár), és sokat javult a helyzet.
Egyébként meg azt kell mondanom, hogy még ennyi hibával sem a vert mezőnyben kullogunk, számos, sokkal előttünk járó ország van ezen a téren messze lemaradta tőlünk.
Az állam kíváncsisága, beavatkozási késztetése már egy másik téma. Egy adatvédelmi rémálomszerű rendszerben is működhetnének tökéletesen a szolgáltatások -- sőt, logikusan az lenne az elvárás vele szemben.
MaCS
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs