- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
predakon #86427 üzenetére
Ha eddig ilyen kábelrögzítő bilincs rögzítette, mint a képen, a Digi kábelt a falra és ajtófélfára, akkor a szerelő talán magától is felajánlja, hogy ezeket a bilincseket a helyükön hagyja.
Kivágja a régi kábelt és behúzza az újat. Az optikai kábel sokkal vékonyabb, kb 2,5 mm az átmérője. Bőven elfér a bilincsben, ezért a szeget ki se kell húzni.
Egyedül fogja beszerelni. Annyit segíteni kell, hogy a kábelt tartani kell amikor megszorulhat vagy megtörhet. Nálam pörgősen csinálta. Inkább magamtól emeltem az optikai kábelt, és vigyáztam ne csavarodjon meg. -
Met
nagyúr
válasz
predakon #86373 üzenetére
Oda húzzák az optikát ahova kéred, a végére rádugnak 1 esetleg 2 eszközt aminek kell 220.
Azt is lehet hogy ha pl. az előszobába lép be a lakásba a mostani utp, akkor oda állnak ki az optikával és használják a mostani bent lévő UTP-t.
Viszont így akkor oda kell 220-at vinni. -
sfefe
addikt
-
hkari
őstag
-
válasz
predakon #69700 üzenetére
Panel? Mert akkor szinte biztos, hogy FTTB-s optikai netetek van. Ahogy olvasom itt a hozzászólásokat, azt már nem is akarja a Digi fejleszteni (tehát ha eddig "csak" a 100-as net volt rendelhető, akkor valószínűleg az is marad).
Én kertes házban vettem meg az egyik lakást (Erzsébeten), de ott már eredetileg is FTTH-s optika volt. Amikor eldöntöttem, hogy kell oda is a net, nem is tudtam mást, csak az 1000-es csomagot kérni. (Az egy érdekes dolog volt, hogy az előző tulaj miért vágta el a bejövő optikai kábelt?
Mindegy, a szerelő vágott le belőle és tökéletesen megtudta csinálni.)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
predakon #69646 üzenetére
Tudom miért írják bele. De ha többet nem megy a netük mint a minimum, akkor ne árulják gigabitesnek. Ennyi. Nekem nem lényeg, a legtöbb ember soha sem használja ki, teljesen jó a netük, de ha nem tudja amivel hirdetik, akkor csináljanak vele valamit. Egyébként úgy emlékszem, hiába a garantált minimum, ha mindig csak azt hozza, azért a fogyvédők is ugranak, mert így támadható a szolgáltatás.
-
-
Laccoss
addikt
válasz
predakon #68705 üzenetére
Igen
@Henrico: Érdemes arra is odafigyelni, hogy rendesen működött e a digi dns szervere (esetleg másikat használtál, akkor az), vagy az adott irányba nem e volt valami hálózati gond (router kiesés stb). Ilyenkor egy tracert parancs az adott webcímmel sokat el tud árulni a dolgokról.
-
Brandynew
őstag
válasz
predakon #66046 üzenetére
Ha a routeredben látható WAN cím nem egyezik a https://whatismyipaddress.com/ oldalon kiírt IP-val, akkor NAT-olva vagy, telefonálj be és pikk-pakk kivesznek NAT mögül.
Ha NAT-olva vagy, akkor a passzív státuszú peereknek nem tudsz seedelni (ők azok, akik szintén NAT mögött vannak, vagy nem nyitottak portot a kliensüknek), az aktívaknak tudsz.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged