- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint a drágább modellek tudják.
MasterMark ez a ipv6 teljes körű támogatás valami extra különleges, drága dolog? ASUS routerek ajánlottak, érdekes, hogy ilyen fontos dolog kimaradt. Majd megkérdezem a router topikban is. Egyébként annak ellenére is ajánlod, hogy kapcsoljam be, ha nem is tökéletesen működik? -
TeeJay
félisten
válasz
üzenetére
Úgyis csak FTTH-n tudják adni és az meg fejállomásra van bekötve ott meg nem hinném hogy 1/1gigabitre módosítás miatt megugrana a forgalom főleg hogy a feltöltést még kevesebben használják mint a letöltést.
A letöltés ugrik meg az egyre több Netflix meg HBO Go és többi stream szolgáltató által ugye
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
ANT
őstag
válasz
üzenetére
Ja, rooter reboot után nálam is visszaállt a régi rend.
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Szerintem meg így egy-két nap után ennek semmi értelme. Kb. 24 óra telt el, hogy ezt a lépést megtették, és ezzel stabilizálták a szolgáltatást. Majd ha nem oldják meg több nap elteltével se, és az látszik, hogy ezt az állapotot tudják be véglegesnek, akkor reklamálok.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Másodjára is kijött a szerelő múlthét kedden, ezúttal már hozott egy laptopot is. FiberHome bridgebe volt ahogy eddig is, rá kötötte a laptopra, saját accountommal felcsatlakozott, elsőre hozta a maximumot le és felfele is, mondtam neki bontsd a kapcsolatot és csatlakozz újra, na onnantól kezdve se le se fel nem volt meg a garantált bármit csinált. Ő ilyet még nem látott. Telefonált valahova, kiderült, hogy több területet érintő probléma van és belső hibajegyre felvan már adva fentebb kellene rámozdulni és talán ezen a héten jó lesz.
-
gabro0
őstag
válasz
üzenetére
Megpróbáltam megint letölteni egy több gigás SDK-t az Nvidia oldaláról, amit nemrég még szidtam miért egy zsák krumplin hostolnak. Erre ez is megjavult. Szóval itt valami komolyabb gebasz van.
Amikor vacakolt a Digi (speedtesten 80Mbps volt lefelé), akkor jött a fájl 2,4-el, most 210-el (speedtesten ~800). -
gabro0
őstag
válasz
üzenetére
Akkor mégse a kábel? Mert én szegedi vagyok, szóval közel vagy és lehet területi probléma lesz. Közben megtaláltam a karbantartás közleményt [link]
Nem ez lenne az első alkalom, idén már egyszer volt egy kísértetiesen hasonló lassulás, akkor épp az ügyfélszolgálatossal párbajozás közben javult meg csodával határos módon. Akkor se értettem mitől lett jó, most se.Azt írod kihívtad őket, és nem tudták megoldani a problémád. Mi lett részükről a megoldás? Lezárták megoldott státusszal?
-
Klown
aktív tag
válasz
üzenetére
De legalább odaírnák, hogy workaround-nak állítsd be a klienseken DNS-nek a Google DNS-t és lőn net.
(8.8.8.8 és 8.8.4.4)
A WebOS 4.5-ös LG TV-n hiába állítottam be kézzel a Google DNS-t, az HBO GO nem megy vele. Gondolom EU-n kívűlinek érzékeli az IP-met az HBO, s blokkol. A többi app megy. (pl. YouTube) -
Stanley-B.
őstag
válasz
üzenetére
köszi, igen emlékeztem is rá hogy neked sikerült elintézni.
Be fogok menni, csak le akartam levelezni velük előtte mert személyesen állandóan az szokott lenni, hogy ezt nem lehet, azt nem lehet és olyankor eléjük tudom tolni az emailváltást hogy mégis lehet...
de azért megpróbálom kiharcolni a 2 szálat
nálam romlott el már ONT többször is és jó lenne hardveres redundancia miatt 2db. Az oszlop mindenesetre extra közel van. -
Stanley-B.
őstag
válasz
üzenetére
leesett utana, mindent ertek, koszi az infokat hasznos volt!
Azert elso korben megprobalom kiharcolni a 2 optikat
(#79598) TeeJay: szerintem nem ez az oka, ez konnyeden megoldhato, en is egy dual WAN-os Synology routerrel hasznalhatnam ha egy gepen akarnam.
Inkabb az az oka, hogy a GPON amiket telepitenek, nem rendelkeznek gigabitesnel nagyobb sebessegu porttal.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
üzenetére
köszi!
de ha továbbra is egy kapcsolatod van, akkor miért adtak még egy PPPoE accountot?
Ha továbbra is csak egy optika van akkor csak feltolják rajta a sebességet 2 gigabitre ami eloszlik a HG8242H 2 portján.
Az elméleti maximumok ugyanúgy alakulnak ebben a felállásban is? Tehát 2 x 1000/300 Mbit/s. Csak mert nekem főleg a nagyobb feltöltés miatt lenne szükségem erre. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Azért mert a PPPoE egy külön interfész, ugyanazon a porton amin a router eth interfésze van, de csak a PPPoE cím amit a DIGI-től kapsz, a másik, a 169.254.-es cím nálad is APIPA cím, amit a router állított be magának, mivel a DHCP kérésére nem kapott választ.
"Automatic Private IP Addressing (APIPA) protokollt Az APIPA segítségével a DHCP kliensek automatikusan beállítanak egy IP címet és alhálózati maszkot, ha nem érhető el DHCP szerver. A készülék a 169.254.1.0 és 169.254.254.255 közötti tartományból választja ki IP címét. Az alhálózati maszk automatikusan 255.255.0.0, az átjárócím 0.0.0.0 értéket kap."
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Anno írtam én is, még amikor nem volt nálunk elérhető a DIGI, csak a szomszéd településen. Választ "huszonakrárhány" nappal később küldtek, tiszta sablon szöveget...
Tisztelt Érdeklődő!
Köszönettel vettük DIGI KÁBEL szolgáltatásaink iránti érdeklődését. Jelenleg nincs információnk arról, hogy mikor lesznek elérhetőek kábeles szolgáltatásaink (kábel tv, internet, telefon) az Önök településén. Hálózatunk folyamatos bővítés alatt áll, amennyiben kiépítésre kerül sor lakókörnyezetében, szórólapokat fognak kapni.
Érdemes figyelemmel kísérni oldalunkat: http://digi.hu/
Aláírás, elérhetőségek, bla-bla-bla...
Ezen levél után kb. két hónappal ellepték a települést a DIGI-s szerelők, majd újabb két hónappal később már ment a szolgáltatás, pedig nyilván nem két hónap alatt döntöttek a fejlesztésről...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Folyt köv.
Tegnap leveleztem a Digivel, hogy mikor várható az indulás Hmvhelyen. Elkérték a címem is.
Fejállomás építése és optikai hálózat összekötése van hátra és idén minden féle képen elindulnak a szolgáltatások. Lakosság tájékoztatása lépcsőházakban plakát, üzletkötő , szórólap. -
pohár
félisten
válasz
üzenetére
na, akkor remélem a többi vidéki városban is terveznek ilyesmit, mondjuk egy 10k fős kisváros (Nádudvar) nem hiszem, hogy hatalmas prioritást élvez, hogy rohannának az Inviteles ED3-at átkötni FTTH-ra
(jó, nem ott lakom már, de ha hazamegyek Pestről néhanapján, jó lenne nem 30Mbittel szórakozni
) -
trec12
addikt
válasz
üzenetére
Oszlopokra rakják gondolom ahol lehet meg aknába (pl. belváros) ahol az van. Remélem Sárvár, Celldömölk, Pápa és ezek vonzáskörzete is "így jár" mihamarabb..
Annál is inkább mert ezeken a településeken az Invitel mellett a nagyok közül sem Telekom, sem UPC nincsen (csak kisebb ktv szolgáltatók..). -
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeged

(8.8.8.8 és 8.8.4.4)
nálam romlott el már ONT többször is és jó lenne hardveres redundancia miatt 2db. Az oszlop mindenesetre extra közel van.

(jó, nem ott lakom már, de ha hazamegyek Pestről néhanapján, jó lenne nem 30Mbittel szórakozni