Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• g0dl

addikt

válasz TeeJay #33865 üzenetére

És Te nem akarsz nyaralni menni? Felüdülés lenne.
    Kb. hány napot bírsz ki benchmark futtatás nélkül?

Képzeld a kettővel ezelőtti emelésnél ( 20/40 -ről emelgettek áremelés nélkül eddig 100/100-ig) én hónapokig elvoltam úgy, hogy a routerem miatt a 100-as letöltés közelébe sem jutottam, de nem zavart. Routert akkor cseréltem, mikor a wifi telítettség miatt elkerülhetetlenné vált az 5GHz használata.

• adika4444

addikt

Nem nyaral mindenki, kb. mostantól júl. elejétől szeptember elejéig magasabb az átlagnál a nyaralás árak, úgyhogy bár mennek, de nem az egész város. Ez az állításod inkább jún. végén lett volna tényleg helytálló.
    De igazából mindegy is, nincs értelme ezt ragozni, kevesebb a feltöltésed amiért fizetsz, és bár a garantált az garantált, de a szolgáltatónak törekednie kell a maxra, bár az tény hogy ha melóra használd sokkal jobban járnál bérelt vonallal, ha meg ezt akarod akkor sajnos el kell fogadnod. A szerelő ismerősöddel próbáljatok tenni valamit, de érdemben változás csak huzamosabb ideig garantált alatt lesz, nem egy vasárnap délután, hanem majd ha 10-15-20 Mbps-sel lesz a garantált alatt napokig akkor várható.
    Egyébként meg mint írtam fenntebb, több torrentet futtatva is egyrészt javulhat az arányod, másrészt meg szerintem semmit nem oszt/szoroz hogy hányadik vagy, igen Elite-nek meg értem hogy esetleg akarsz lenni, viszont ha már top50k-ban benne vagy, na ott már tényleg nem értem minek akarsz még top300-ba kerülni, de mindegy is, ez nem az én dolgom...
    Lényeg, hogy az hogy panaszkodsz nem leszel előrébb, majd ha a fenntebb írt eset fennáll, akkor. És 1 Mbps-sel a garantált alatt meg nem fognak kezdeni semmit, mert az akár pár óra alatt visszaállhat.
    szerk: Nyaralásos állításom csak kisrészt igaz, mert azt nem vettem bele, illetve elfelejtettem belevenni, hogy Balaton, kirándulás stb.
    szerk2: (#33868) Gejza1981: Ebben igazad van, de még mindig a DIGI a megbízható netet adók táborát erősíti.:)

• HofiZoli

senior tag

Itt nem nyaral mindenki, és nem vagyok a top 300-ban sem..

Aktív témák