Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Ez pontosan így van. Ami itt és most történik az ismét azt sugallja, hogy maradj középszerű, ne növekedj, ne légy jobb, ne tűnj ki, mert akkor elveszik a tulajdonodat.
Nyilván nem erőszakkal veszik el, hanem olyan helyzetbe hoznak (Digi esetében frekvencia aukciókról való kizárás), hogy belátod ebben az országban neked nem terem babér, jobb ha elfogadod az árat amit kínálnak és mész.
Ez a mai magyar szomorú valóság
. -
dchard
veterán
Nálam a 2. kerületben pár napja volt egy olyan jelenség, amikor nem szakadt meg PPPoE, de nem volt net, ellenben TV, telefon volt, GPON led zöld, viszont az Internet LED nem világított (bridge módban van az eszköz). ONT újraindítás volt a megoldás.
Az elmúlt másfél évben nem volt ilyen (sem más jellegű) probléma a szolgáltatással.
-
dethroner
veterán
Nálam is. De mivel én hűségben vagyok, még majdnem 2 évig, nem is számítok emelkedésre. Telefonos ügyfélszolgálat amúgy pár héttel ezelőtt azt mondta hogy mindenkinek meg fogják emelni, idő kérdése, de akár pár hónap is lehet és hogy gyorsabban megtörténik ha bemegyek és személyesen kérem. Bementem, ott azt mondták hogy mivel hűségben vagyok maradni fog ez a 100/50 a szerződés végéig. De hát mi az amire az 50 feltöltés nem lenne elég és a 100 pedig igen?
-
-
DeFranco
nagyúr
dombon ülő vadászkutya legyek ezt hogy kell értelmezni? mi az IV. ütem V ütem által jelzett területen lakunk az egyik zölddel rácsozott részen, itt most akkor mikor és hogyan várható a digi? milyen időtávot ölelnek fel az ütemek nagyságrendileg? mik a zölddel vonalkázott részek? hol válik ketté az IV és V ütem?
-
vargalex
félisten
Pontosan mit jelentenek a zöld vonalak? Mi a Róna köz 17-ben lakunk, aminek a bejárata már a Kövér Lajos utcán van. A pdf-ben az látszik, hogy a zöld vonal a Varga Márton parknál véget ér, pedig a Róna köz még folytatódik a Kövér Lajos utcáig. Ráadásul a Kövér Lajoson is véget ér a zöld vonal a Varga Márton park előtt. Így 3 telek előtt azon a részen nincs zöld vonal...
-
-
rocket
nagyúr
Nalam minden rendben:
77.234.x
Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 79, Received = 79, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 2ms, Average = 1ms178.164.x
Minimum = 1ms, Maximum = 2ms, Average = 1ms92.249.x
Minimum = 1ms, Maximum = 2ms, Average = 1ms94.21.x
Minimum = 1ms, Maximum = 2ms, Average = 1ms
-
rocket
nagyúr
Ezek csak veletlenek.
Felvasarlasok miatt eleg sok IP osztalya van a DIGI-nek, a sajatjuk a 92.249.x , 94.21.x, 178.x HDSNET kabelnetbol van, 62.165.x regi TvNetwork ADSL (TvNet ADSL IP-k voltak ezek valojaban, csak oket meg a TvNetwork vette meg anno) 77.234.x TvNetwork kabelnet, es van valami 84.x vagy 86.x-al kezdodo is.
Mostmar legalabb odaig eljutottak, hogy minden csoportnal digikabel.hu a domain, es nem kell adsl.x.hu domain nevekkel szaladgalni lannettel a vilaghalon

Nalam osztogat mindegyik ip osztalybol (most eppen 77.234.), amikor hasznalom hozza mindig a maxot mindket iranyban 40/20-as nettel.
-
cascada
senior tag
Az lehet
A baj csak az, hogy nem tudom rávenni a Digit, hogy jöjjenek ki. Mert a speedtest.digikabel.hu -n mindig megvan a garantált sebesség...
Nem értem miért csak az az oldal számít nekik. Saját hálózatba nyilván SOKKAL jobban fog menni a feltöltés mint bárhova máshova..
Nem tudom ezt miért olyan nehéz megérteni
-
cascada
senior tag
Nem tudom. Nekem bármilyen IP-vel probálom a feltöltési sebességem mindig 200-300kB/sec között marad

Már próbáltam az összes tartományból pedig...Furcsa, hogy tegnap egész nap jóvolt a sebesség. Ment maxxal. Azt hittem, hogy megcsinálták a hálózatukat. Nem is értem magam, hogy feltételezhettem ilyet a Digiről? Mérges vagyok magamra!

-
Laca19 (a)
aktív tag
Hát remélem is hogy lesz, mert ha letellik az egy év hűségem, akkor alá akarok írni 2 évet. Picit én akkor hirtelen írtam alá, mert az első hétben ezt a hűséget csak a közepes 30/20-as netre lehetett kötni, később meg már a kisebb csomagra is. Nekem elég lenne az is.
Tényleg, gondolom, ha még nem telt le az egy év hűség, még 2 listaáras hónapot kell kifizetnem, addig nem írhatok alá ugye 2 évet? Gondolom ki kell várni az 1 év végét. Jól gondolom? Remélem még akkor is tartani fog ez az akció. -
mycso
veterán
Azért nem kellene neki csak úgy bontogatni...
Legalábbis az én routeremnél a "Connect On Demand..." menü után zárójelben van egy ilyen kiegészítés: (0 means remaining active all the time.) --> gondolom minen routernél ezt a funkciót hivatott ellátni.
Magyarán xx percenként akkor bont, ha nincsen csatlakoztatva aktív eszköz --> tehát ha használja a netet és jól működik a routere akkor nem kellene bontania.
-
rimer
csendes tag
Ja bocs azt elírtam, a keep alive-hoz kellett a 10es értéket beálítani, nem a max idle-höz.
A közvetlen gépbe módszert pedig úgy próbáltam, h kb 5-6 órán keresztül így volt, és nem volt szakadás.
Most a firmware-t frissítettem, szal tesztelek megint, majd visszaszólok mi az eredmény.
De ha ez sem jön be viszem vissza tényleg. -
rimer
csendes tag
Köszi, kipróbáltam így.
Utánaolvastam és azt írják kb 10-15-re kell állítani a max idle time-ot. Ez nem segített.
Ez a csávó még azt is írta, hogy a szolgáltató lehet h a gép mac címét regelte a rendszerében és klónozni kéne a routerben...megnéztem és a klónozás alapból be volt állítva.
Kipróbáltam úgy is h kiveszem a klónozást, de ugyanúgy szakad, kb óránként egyszer-kétszer. -
qestion
aktív tag
Na, ez az információ már valami! Csak nekem pontosan kellene tudnom, hogy mikor vannak ezek a bontási időpontok! (ha tudom, akkor elfogadható a szolgáltatás) Légyszi, aki tud valamit erről, tudja kitől lehet ezt megtudni jelezze itt (vagy priviben)! Egyéb okokból fontos lenne megtudnom még ma.
-
qestion
aktív tag
értem, hogy bontja (csak azért mondjuk hogy vehess fixip-t),
de nem mindegy mikor bontja!!!
1. nekem az megfelel, hogy időnként megbontom saját magam önként a kapcsolatot (amikor nem dolgozok),
2. de az nem hogy nem tudom mikor bontja meg (ezáltal elveszik az online munkám)!!!1.-essel kiválthatom a "kötelező" ip frissítést?
-
cannyon
aktív tag
Ez a top netre alkalmatlan azért ezt tudni kell ez is csak 100mb es router nem gigabites

Wanted ha a routerbe megcsináltad a kapcsolatott, akkor amit a gépen csináltál kapcsolatott azt töröld el mert az nem kell mivel a router adja ezekután a netett, ez csak abban az esetben kell ha közvetlen a gépbe van dugva a net kábel
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung kuponkunyeráló
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.

Tehát marad ez a módszer amivel új ip kapok,és megint megvan a 80mbit. 
Elég érdekes.