Aktív témák

• hiddenroth

csendes tag

Nos minden helyreállt és meg kell cáfoljak pár állítást, amit lentebb a napokban írtatok páran.

Mi volt a helyzet?

Kaptam egy ZTE F6600R routert, AX-es, WIFI6, 4 db antenna, 4 db Gigabit port, USB port, kellemes testreszabhatósággal. A Wifi sebességem rögtön a 10x-re ugrott (kb 300-400 Mbit), de a kábel is javult (kb 900 Mbit).

Mi volt a probléma?

Nem tudtam belelépni az eszközbe, mert nem engedett be a szokásos felhasználónév jelszó párossal.

Mi volt a megoldás?

Egész egyszerűen többször kellett resetelnem az eszközt, szám szerint háromszor! Alapból ugye nem engedett be, történt egy reset semmi. Másodiknál már beengedett, de nem ment az internet hiába vártam. Utána még egy reset és minden működött. LOL. Természetesen indítsd újra az eszközt, mindegyik után. Próbáljátok ti is, működnie kell. Az account a szokásos: user/digi.

Mik a tévhitek?

Nem lehet módosítani az accountot: de, át lehet írni a belépési adatokat, azaz csak a jelszót tudod módosítani, a user marad. Hülyeség, hogy nem működik utána. Adtam egy 16 karakteres bonyolult jelszót és mindig beenged azóta is.

Nem lehet belépni (bizonyos) eszközökbe már, mert a DIGI tiltja: Mind a DIGI központ, a helyi DIGI szerelő is megerősítette, hogy be lehet lépni az eszközbe, hogy menedzselhesd. Nincs ilyen korlátozás általánosan és nem is terveznek ilyet! Szóval ez is urban legend kategória.

Szóval összességében nagyon örülök, mert már router vásárlás szélén táncoltam. Aztán jött ez a történet szerintem egy nagyon jó eszközzel. Hasonló tudású TP-Link vagy 40k lett volna. Sokan fikázzák a ZTE konstrukciót, de talán ez a széria már más lesz.

Aktív témák