- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
hiddenroth
csendes tag
Nos minden helyreállt és meg kell cáfoljak pár állítást, amit lentebb a napokban írtatok páran.
Mi volt a helyzet?
Kaptam egy ZTE F6600R routert, AX-es, WIFI6, 4 db antenna, 4 db Gigabit port, USB port, kellemes testreszabhatósággal. A Wifi sebességem rögtön a 10x-re ugrott (kb 300-400 Mbit), de a kábel is javult (kb 900 Mbit).
Mi volt a probléma?
Nem tudtam belelépni az eszközbe, mert nem engedett be a szokásos felhasználónév jelszó párossal.
Mi volt a megoldás?
Egész egyszerűen többször kellett resetelnem az eszközt, szám szerint háromszor! Alapból ugye nem engedett be, történt egy reset semmi. Másodiknál már beengedett, de nem ment az internet hiába vártam. Utána még egy reset és minden működött. LOL. Természetesen indítsd újra az eszközt, mindegyik után. Próbáljátok ti is, működnie kell. Az account a szokásos: user/digi.Mik a tévhitek?
Nem lehet módosítani az accountot: de, át lehet írni a belépési adatokat, azaz csak a jelszót tudod módosítani, a user marad. Hülyeség, hogy nem működik utána. Adtam egy 16 karakteres bonyolult jelszót és mindig beenged azóta is.
Nem lehet belépni (bizonyos) eszközökbe már, mert a DIGI tiltja: Mind a DIGI központ, a helyi DIGI szerelő is megerősítette, hogy be lehet lépni az eszközbe, hogy menedzselhesd. Nincs ilyen korlátozás általánosan és nem is terveznek ilyet! Szóval ez is urban legend kategória.
Szóval összességében nagyon örülök, mert már router vásárlás szélén táncoltam. Aztán jött ez a történet szerintem egy nagyon jó eszközzel. Hasonló tudású TP-Link vagy 40k lett volna. Sokan fikázzák a ZTE konstrukciót, de talán ez a széria már más lesz.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest