Új hozzászólás Aktív témák

• Hasonló volt nekem is de ennél cifrábban.
    Lakást váltottam. Vittem át a digi előfizetésemet, így hát mentem személyesen adásvételivel adatokkal. Közlik nem lehet átrakni az előfizetést az új helyre mert tartozás van rajta. Érdekes...rendszeresen fizetem. Kérdem mennyi mert akkor rendezem és bemondott egy nagyobb összeget.. Mutatom hogy mindent fizettem látszottak a levonások és hogy 0-ás a webes felületen is a balansz.
    Aztán bemondja hogy a lakáson van tartozás nem az én előfizetésemen. Oké mondom itt az adásvételi, a lakás már az enyém nem vagyok azonos az előző tulajjal de azért megmondhatná kiről is van szó mert ha az előző tulaj akkor segítek és szólok neki...azt nem adhatja ki.. Így nehéz lesz behajtani ha nem segíthetek....nem, tőlem várták hogy fizessem ki... nooomááális?
    Rendben akkor szeretném felmondani az előfizetésemet mivel sajnos nem tudom használni ha nem lehet bekötni, hűségem amúgy sincs már, van a házba más szolgáltató.
    Na erre adtak egy papírt hogy írjam le azt hogy nem vagyok azonos a lakásban lévő tartozóval és továbbítják.. Ezzel kellett volna kezdeni. Szóval simán be akarták rajtam hajtani más adósságát.

Másik ilyen, asszony otthonról felhív, kopogtatnak hogy behajtók be akarnak jönni csak megnézni mi van otthon. Oké nem várunk ilyesmiket, fényépezze le őket a kémlelőn és zárja rá duplán az ajtót valamit ott van a gumis revkó a cipős felett vegye magához, indulok haza. Aztán egy perc után elmentek de ledobtak egy papírt ami nav-os. Elolvastam és felhívtam a nav-ot hogy a nevükben valakik behajtónak adják ki magukat, egyikük lászólag c type. Megkértek hogy vigyem be a papírt. Kiderült hogy valós a tartozás csak épen elcseszték és nem kellett volna kimenni. 5 éve ment ki postán papír hogy 40eft-ról van szó ami nem lett befizetve. A furcsa az hogy semmit nem kaptunk róla de az még csak hagyján asszony állami cégnél dolgozott szóval ha volt is valami akkor azt le kellett volna vonniuk. Kiderült hogy 10 éve nem fizetett be TB-t és onnan van a tartozás. (elévülés nincs???). Szóval állami munkáltató cseszett rá. Mindegy befizettem navnál és mondtam nekik hogy cseréljék le a személyzetet mert egy szakadt ruhás c type nem éppen bizalomgerjesztő és eléggé hiteltelen nav-os behajtónak, családi háznál lettem volna akkor kieresztem a kutyákat. Bocsánatot kértek, tévedésből mentek ki.

Aztán másik ilyen, OTP számlámat megszűntettem személyesen mentem be, kivettem a pénzt és adtak egy 0-ás igazolást. Rá pár hónapra jött egy OTP-s levél amin szerepelt pár száz forint mínusz. Oké hát akkor mehetek be megint, aztán úgy ahogy el is felejtettem az egészet. Rá megint pár hétre egy másik levél hogy pluszos a számla (valami egydolláros ebay refundom volt). Tök jó hogy a megszűnt számla még oda vissza működik. Aztán abbamaradtak a levelek. Gondolom fenntartják még a számlát egy hónapig.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák