- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Internet fejlesztés országosan!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz garga01 #18407 üzenetére
Akkor még nincs infó róla..mindegy, köszi...
Viszont ezen a listán melyik a jó, mert ebben van több?
A legnagyobb csomagot rendeltük, HBO meg a többi extra nélkülKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Inhouse
őstag
válasz garga01 #18387 üzenetére
Szia!
Köszi.
Jobban végiggondolva (régen csináltam), a kerthelyiségbe nem megy koax (és ez lenne a főbb probléma, bár jön a rossz idő...de jövőre is lesz tavasz), ott csak 2 UTP van, az egyik a Digi, a másik a kamerák analóg videójele. Tehát a koax sajnos nem járható, oda aztán még valamit behúzni...nem fog menni.
Én is inkább hajlanék a digitálisra, ez esetben akkor a HDMI osztó (aktív) és az UTP-s "átlövő" lenne a leghatékonyabb megoldás...
Néztem a német videót, ez tök jó kütyü! Itt gondoltak a részletekre, nem kéne HDMI osztó, az adóban is van kimenet. A kábel CAT5-e, a 60m az lehet necces, bár nem biztos...de ha jól gondolkodom, akkor 720p esetén ez lehet kicsit több is...csak megint van pár "ha". A fene enné meg.Üdv Inhouse
-
draco31
veterán
válasz garga01 #18379 üzenetére
Kompresszor játszik itt kérem szépen.
Ennek egyébként Samsung tápja van, de oké, holnap majd kipróbálom, van itt PC táp, router tápok, minden.
Egyébként eszembe nem jutott volna, hogy táp baja lehet.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
fer
őstag
válasz garga01 #18333 üzenetére
Kipróbáltam a román beállítást, egy csomó csatorna így be sem jön, a music channel az meg kódolatlan a tévén be is van állítva a másik paraboláról. Amit levett a digi az a hit music ami így sem jön be, pedig román adás.
Egyszóval ezzel a kártyával ez így nézhetetlen.
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
-
draco31
veterán
válasz garga01 #18137 üzenetére
Remek, 3 napja hangoltam újra minden boxot, és csináltam meg a kedvenc listákat.
Jobb lenne inkább a hangerőket állítanák már egyformára, nem pedig a kiosztással variálnának állandóan.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz garga01 #18098 üzenetére
Nekem is csak akkor vannak kikapcsolva, ha áramszünet van.
Egy kis antenna finomhangolás volt nálam, így elvileg megoldódott a hiba, majd idővel kiderül, hogy valóban ennyi volt-e csak.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
draco31
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- E-book olvasók
- Óra topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- DUNE médialejátszók topicja
- Kézilabda topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.