- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Internet fejlesztés országosan!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Sikerült végre lecserélni az adsl + digi műholdas TV kombót digi IPTV-re. Főleg a TV-től tartottam, de így pár hét után ki merem jelenteni, hogy minden téren nagy előrelépés történt. A boxok rendesen működnek, nincs jel kimaradás vagy kockásodás. A kép sokkal szebb, és végre van minden csatornára kiterjedő műsorkalauz is.
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Megkérdem itt is....
Vidéken váltott már valaki műholdas szolgáltatás és kábeles között? A tv adások minősége között van különbség? Jobb netet szeretnék, már ha kivitelezhető. -
-
Panthera
őstag
Nemrég az egyik beltéri így döglött meg, előtte gyakran jelentkeztek már ezek a hibajelenségek.
-
Panthera
őstag
Aki nézte a foci vb-t, tapasztalta, hogy a közvetítés gyakran akadozott (pl. megállt a kép 1-2 másodpercre)? Időnként más csatornán is előfordul, de akkor feltűnően jelentkezett. Érdekes módon közben a stúdió beszélgetésekkel soha nem volt probléma. Az is eszembe jutott, hogy ez valahol szándékos volt.
-
Panthera
őstag
Üdv.
A boxon folyamatosan világít a felső LED zölden az alsó pedig pirosan. A kijelzőn 8.8.8.8. látható.
Pár napja már volt neki gyári reset a menüből, mert átment románba csatorna kínálat és nyelv szempontból is.
Most semmit nem tudok vele kezdeni. A box gombjaival lehet resetelni? Annyira jó hogy pont most csinálja. -
Panthera
őstag
Nekünk sikerült az e-pack (nem én végeztem), de is nem volt korábbi előfizetésünk.
Kicsit off, de a SIM-ről jut eszembe...ha szeretnék egy Diginet Aktív 50-et, azt mikor lenne érdemes igényelni? Bár az se biztos, hogy jó a beltéri lefedettség. ADSL net kiegészítésre gondoltam. -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Különbözően értelmezzük a családban az emeléssel kapcsolatos tájékoztatót.
Eddig 3700 volt a havidíj (2 beltérivel). A tájékoztatóban azt írják, hogy januártól ugyanennyi lenne epack+hűség vállalása esetén. Nekem egyértelműnek tűnik a dolog, hogy azon van a hangsúly, nem változik a díja, bármennyi is volt. Jól gondolom?[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
válasz Samanbacsii #17450 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, sokkal jobb lenne a tv-ben. Utálom én is, kezdve azzal a gagyi távval, amit adnak hozzá...
Azt nem tudjátok, hogy a beltéri kikapcsolás után mi a fenét csinálhat, mikor 4 vonal van a kijelzőn?
-
Panthera
őstag
válasz Anonymus23 #17309 üzenetére
Helló, jelezzétek telefonon a hibát. Nálunk decemberben volt ilyen, távolról kellett újraaktiválni a kártyái. Gyorsan javították.
-
Panthera
őstag
Üdv!
Kaon 1000 típust valaki tanított már be univerzális távirányítóra? -
Panthera
őstag
Üdv!
Nemrég lett ilyen előfizetésünk. Az adással nincs gondom (néha előfordulnak hibák, de nem zavaró). Viszont a beltéri egység egy akkora sz.., amilyet még nem láttam.
A csatornalistát lehet szerkeszteni / átrendezni / tiltani csatornát, amit úgyse nézek? Nagyon idegesítő hogy minden HD csatorna mellett ott van az SD is. Nem tudom ki találta ki ezt. Az EPG is rosszul kezeli az ékezetes karaktereket. Legszívesebben vennék a TV-be CI modult, bár nem tudom hogy az kezeli-e a digis kártyát.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Nem kifjezetten ide tartozik, de nem találtam ilyen témát.
MinDig tv-t használ valaki? Az érdekel, hogy katódsugárcsöves tv esetén mennyivel jobb a vétel az analóg rendszerhez képest, valamint torzul-e a kép? És szét lehet-e osztani a set-top-box jelét több tv készülékre; akár egyidőben különböző csatornákat is lehetne úgy nézni? -
Panthera
őstag
A digitv (a műholdasra gondolok) akkor ingyenes vagy nem? Idegbajt kapok már attól hogy több helyen ezeket írják. Köszönöm!
-
Panthera
őstag
Egy ismerősnek most lett ilyenje, és áradozott hogy milyen jó: 2 beltéri egységet vett meg és utána nem kell fizetni havidíjat. És azért köttette be, mert decemberben megszűnik az analóg adás (tv2, rtl klub helló). Mit szóltok ehhez???
Mostanában kerültek fel a digitális adók 3 helyre az országban ha jól tudom. Ezzel párhuzamosan elég hitvány lett az analóg. Szeged környéki vagyok.
Kicsit offolok már én is, ha így meg van engedve. Nézegettem milyen lehetőségek vannak.
Invitel Trió - (telefon + net van most) ebben lenne tv is, de kevés a valós infó róla. Állítólag van hogy elmegy az adás egy időre.
KábelTV - 1,5 éve úgy akarták bekötni, hogy fizessem 2 évig a legdrágább csomagot, de ezért ingyen be se hozták volna. Persze.
A UPC esetén több tv készüléken is ugyanazt kellene nézni (régebben így volt).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest