- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
-
5150head
őstag
Nekem az első temper +50% dmg volt,
Helltideon 31-ig jutottam, eléggé pörgős. Örvendetes hogy itt is vannak ritual helyek mint a vámpíros seasonben, uh ott ömlenek a mobok és közben jön a cinder is.#18763Janusz001 Igen az nekem is feltűnt, hogy messzebbről behúzza a kari a cindert, de lehet, hogy minden mást is, csak cindernél tűnt fel.
Nekem nem volt lag, viszonylag gyorsan be is jutottam (<1min que). Pajti németből nyomja, Ő panaszkodott lagra.
#18761-FreaK- Én is csak behánytam a ládába tegnap, majd ma átnézem play előtt. Pár Skillt se osztottam el.
Eddig bejön a minion nekro.
-
mpierre
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
-
SQX_Barto
addikt
-
Shokkolo
addikt
-
Rigormortiis
veterán
-
Mrdevil
addikt
-
rumkola
nagyúr
-
gainwardgs
veterán
-
kigyi_23
addikt
-
gainwardgs
veterán
-
rumkola
nagyúr
Tormenten kezdődik kb. LVL70 felett, addig csak nézelődés.
Nem tudom mivel fogom múlatni az időt ha véget ér a béta. Most, hogy ráéreztem, rájöttem, megértettem stb. dolgokat, nem tudok elképzelni jelenleg ennél jobb arpg-t. Vannak hibái és sokminden hiányzik, de szerintem a véglegesben ezt megoldják. 10/10
-
malacka87
őstag
-
savior
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
DaveHutt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A cpu-t sem értem, a 12600k még nem volt 30watt sose.
Milyen felbontásban tolod