Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4ny4b4
csendes tag
Sziasztok!
Infernal Chaos Season chapter 3-ban az "Infiltrated Dreams" küldetésnél van egy "complete Events" feladat. Ez mit takar?
Köszönöm! -
El Rey
senior tag
Mythic nélkül is működik nagyon jól. Egy dolog kell hozzá mindenképpen ez a seasonos "mana shield" nevű perk? vagy nem is tudom minek hívják ezeket. Ha az megvan akkor onnantól terminátor üzemmód. Sebezhetetlen leszel kb.
Amik nekem megvoltak hozzá cuccok mikor átváltottam rá: Ocuns catalyst, galvanic + tal ringek, meg a crown of lucion satyó.
Szerintem ezekből kettő minimum szükséges, hogy élvezhető legyen az Ocuns+a galvanic.Egyébként konkrétan ezt használom:
Szerk: Tudok adni mindkettőt elvileg tettem félre. Talán még tal ring is van.
-
malacka87
őstag
4* mentem túl 10 seccel... 5.-re meglett! Igaz az ujjam már leszakadt egy ilyen kör után!
-
El Rey
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
ami nem jo, hogy gyakorlatilag legendary runak es mythicek nem nagyon vannak, mert senkinek nem lesz eleg materialja Durielhez.
Ezt ugatom már az előző season óta, hogy boss kulcsok vétele nélkül (én nem vettem) nem lehet mythic geart találni. És én lettem lehülyézve, hogy "nekem semmi sem megy" meghogy balfasz vagyok mert nem tudok játszani. stb.
-
ProEvoFan
nagyúr
Valaki tud adni egy free Okun's Catalyst fókuszt?
Totál mindegy milyen szar, mert kérdéshez kell csak.
-
El Rey
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
T4 farmban nem vagyok biztos, mert a seasonal ellenfelek hpja nagyon meg van nyomva a tobbi contenthez kepest, es tippre mintha a "kisebb" uber bossok is sokkal jobban birnak a strapat (Zir pl)
Szarul van optimalizálva az egész. T3hoz megvolt a sebzés DE 1400+ armor és maxos allresisttel agyonvertek 1 másodperc alatt. Egészen addig amig meg nem lett ez a sesonos "mana shield" nevű izé. Onnantól meg meg sem tudnak karcolni T4 en, pedig már csak 370 armorom van lol. Mythic cucc egyátalán nem esett, nulla az az 0 db. A Shroud van meg egyedül a két sparkból kovácsnál legyártott ládából...
-
-
WayneGace
őstag
-
boogie84
veterán
Chaos Rift Mythic farm:
Látszik is grimm2015 bedobott képén, Rift "quality", magic, rare, legendary, vaaagy ami kell nekünk az a mythic. Na ebből eshet a cucc.
Bemész a dungiba, megnyitod a map-et. Látod h milyen riftek vannak. Ha nincs mythic akk felejtsd el, hogy mythic item fog esni. Ha csak arra mész akkor mehetsz is a kövibe.Megnéztem, hogy van jó rift:
Lenyomtam és esett belőle: 
Sigil farmolás a helltide-ból. Ott az urnák miatt, ha ki van rakva akkor olyan sigilek esnek a kinyitott ládákból.

Jó farmolást!Videóban elmondja mindezt a srác, ő hozzáteszi, ha nincs mythic rift a dungiban akk nyiss azonnal új dungit, de nekem ez nem működik. Insane New Chaos Armor & Mythic Farm
-
grimm2015
senior tag
Második... Viszont nem tudtam beinvelni másokat.

-
Lokids
addikt
Ti hogy szinteztek gyorsan? Elkezdtem egy hearthseeker rugót, de lvl20-nál már untam. És valahogy nem is akaródzik folytatni. Ez a leveling fos.
-
WayneGace
őstag
Elkezdtem egy druidát. Ez a földpüfölős medve elég erősnek tűnik. Jobb, mint a földpüfölős spiritborn. Persze még csak lv 50-en.
-
Edge
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hogyne kéne, pont a pulverize buildban legtöbbször használják.
-
-
Edge
veterán
-
savior
őstag
Elkezdtem egy crushing hands spiritbornt, de nem vagyok vele tul elegedett. Maga a jatek tetszik vele, de gyengenek erzem. Erdemes idot fektetni bele vagy masik buildot ajanlotok hozza? Aki jaratos ebben a kasztban az irhatna valamit. Koszi.
-
WayneGace
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Grat.
Nézem a skineket, az oroszlános druida nagyon jól néz ki szerintem. Csak kb. amúgy sem látszik a karakter a sok effektől. Ráadásul druidánál kb. mindegy, mert úgyis a medvét nézed, barbárnál berserker formában megint nem látod, ja meg ott a shroud armor, ami korábban is említve volt. Úgy meg végkébb nem látod. -
malacka87
őstag
1* haltam is a bosson! -
grimm2015
senior tag
válasz
malacka87
üzenetére
Csak nincs arány, most az obolt felvitték nagyon, ha nincs kiakasztva akkor is több 100ezer van sok embernél. Én a boss materialokra nem panaszkodok, sem pedig a mytic esélyre, 25k infernal warp elég 1 sparkhoz, lehet csinálni.
Igazából mindenből sok van, arany nincs. És az aranyat nem lehet olyan szinten farmolni, mint amennyit a játék megkíván.
És akkor ott vannak az 50millás tételek, random mytic és nyaklánc passzív.
A 3-4 GA-s cuccok semmit sem érnek, mert nincs aki megvegye, de igazából mást sem.
Több szezonban kerestem néhány milliárdot így, most egy rúna mint írtam 40-80mill, és kevesen vesznek. -
-
WayneGace
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
És ez miért baj, hogy nincs duplikált arany és nem milliárdért adsz el vagy veszel valamit, hanem millióért?
Egyébként meg nem kell mindent szászszor újra kezdeni a kovácsnál és csak 3-szoros "narancs" a jó.
Felőlem olcsósíthatják, kerüljön tized annyiba, de nehogy már vissza legyen sírva a kínai duplikált arany. -
shotika
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WayneGace
üzenetére
csakhogy ez nem a szezon 5. napja, hanem a negyedik szezon, ha marketplace szempontbol nezzuk. ugyanezek a mechanikak negyedik szezonja ugyanigy neztek ki, csak a gold dupe es a material dupe elfedte.
elozo szezonban en kb SSFkent mentem p250ig, szoval ez latszott. meg az is, hogy 25.re adta be a shakot (gyors volt altot huzni).
---
elso negy mythic egyebkent Tyrael - Heir - Doombringer - Heir itt. nulla hasznalhato eddig.
jozefgucci1: T4 hasonlo. bossoknak tobb hpja van erzesre, viszont immunity phase miatt T3 farm sokkal gyorsabb.
-
grimm2015
senior tag
válasz
WayneGace
üzenetére
Szerintem meg nem érted a lényeget, eddig a játék "gazdasága" erre épült .
Most nincs a játékban kb 100ad annyi gold, mint előző szezonokban.
Most 40-100milla közt vesznek legendás rúnát, az előzőbe 3-500ért adtam el.
Ebben a szezonban legendás rúnán kívül semmit sem tudtam még eladni!
1 karakter cuccához optolni újrapakolni kell úgy 5+milliárd kell, ha mindent narancsra akarsz rakni. Egy nyaklánc beoptolására simán ellehet tolni 1milliárdot.
A jobb unikok 400k körül veszi a kereskedő, de többnyire kevesebbért. -
WayneGace
őstag
Szerintem baromira túl van reagálva a drop így a szezon 5. napján. Mindent is azonnal, rögtön. Aztán két hét múlva meg jöhetnek a kommentek, hogy ennyi volt a szezon, nincs mit csinálni.
-
válasz
proci985
üzenetére
HM igen a drop ratere adott válaszodat sajnos csak megerőssíteni tudom. Szerintem én több mint 500 Belial runt mentem mire meglett a két karimra minden , ez most kb kivitelezhetetlen.Tegnap T1-re a Druidával úgy mentem át , hogy szedett vetet cuccaim vannak se aspeckt nincs sem pedig tempering és szerintem még a T2 is ment volna. Kérdés T3 és felette mennyire lett nehezebb ?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1
üzenetére
nem, nincs dupe. matit meg egyszerubb is farmolni (Zirhez es Grigoirehez mindenkeppen)
innentol jon ki, hogy belialhoz lassu farmolni, mindenki masnak meg kb season3 szintre lett nerfelve a dropja. illetve ala, mert tobb mythic van es lenyegesen kevesebb hasznalhato: andariel foldbe lett nerfelve, ahavarion es doombringer meg mar egyertelmuen gyengebb a tempering miatt.
kb 600 duriel T4 kill kell, hogy biztosan kiessen minden gear a jatekban (ket szezonja teszteltem, kb egybevag masok tapasztalataival es matematikailag is a 4% mythic drop rate alapjan statisztikailag kb stimmel), ennek most nem szamolnek neki mennyi ido. de sok.
---
a jo az amit grimm2015 irt, hogy mythic nelkul T2 megy. illetve chaos miatt mythic nem feltetlenul BiS, nekem pl esett egy 2GA fist of fate sisakkent, ami upgradelve 15% AS + 21%CHC + 2% lucky hit
+ 101% vulnerable on hit (!!!). a lucky hitje gyengebb (de megoldhato), viszont egyebkent szvsz a Heir of Perditionnal mar jobb.csak ugye guidekbe FoFot nem szokas ajanlani, mert hiaba tud BiS lenni, jo rollkent eleve kesztyukent is lattam eddig max szezononkent kettot.
---
btw, az obol vendort ne felejtsetek, dob chaos uniqueket is, szoval szuper target farmolni.
-
grimm2015
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ez már a második nap látszott... nem nehezebb, hanem nem tudják duplázni.
Ami sokkal nagyobb baj az, hogy gold sincs a játékban, így eladni sem lehet semmit.
Én is a bossoktól az uniqe cuccokat a kereskedőnek adom el goldért
-
-
OgreImre
senior tag
S9-ben kb. 200 boss ládát nyitottam összesen, hol egyedül, hol csapatban.
0 db mythic esett, azaz zéro. lvl210 körül hagytam abba. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
es itt hozzatennem, hogy Destroyerig kiesett ket legendary runa. addigra tul voltam kb 40-50 boss killen, igaz foleg T1-T3mon.
nem vagyok benne biztos, hogy mennyire nerfeltek a dropot, de ha a "champion" az atlag jatekosra belott cel, akkor kb majdnem ki is vehetnek a legendary runakat a jatekbol.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
grimm2015
üzenetére
nem biztos, ahogy lattam ma este kb ugyanannyi chaos rift volt. viszont biztosan kevesebben jatszanak aktivan, mint elso este a szokasos pushnal.
& El Rey: T4 farmban nem vagyok biztos, mert a seasonal ellenfelek hpja nagyon meg van nyomva a tobbi contenthez kepest, es tippre mintha a "kisebb" uber bossok is sokkal jobban birnak a strapat (Zir pl).
T3 egesz biztosan szepen megy, T4hez nem art valamennyire paragon runa sem.
mythic kb tovabbra is annyira esik, mint korabban. szoval ha tenyleg javitottak a dupe bugot (ugy nez ki, ld meg mindig nem aruljak 100asaval a Belial materialt traden), akkor valoszinuleg a jatekosbazis nagy resze nagyon hamar be fogja latni, hogy 600 Duriel killre bizony ido kifarmolni a cuccot.
a mythic drop chance kb season7 ota ennyire gyenge, csak eddig ezt elfedte, hogy volt alternativ megoldas.
-
El Rey
senior tag
válasz
grimm2015
üzenetére
"Persze te nem vagy releváns, neked semmi sem megy..."
Mi lenne, ha befejeznéd a köcsögösködést?
De, hogy meglegyen az örömöd abba is fejeztem ezt a csodálatos season 10 et. Pont annyi mythic cucc esik mint előző seasonban. Nulla.
Nem vágom, hogy miért jó ez nekik, hogy ennyire letekerték a drop chancet. -
proci985
MODERÁTOR
valakinek van kedve t4 hordazni?
hydra sorc, 1000 aether kene a destroyerhez es lehet tobben egyszerubb lenne. egyedul 839nel vagyok eddig. lilith t4 egyelore nehezebbnek tunik.
pit70 kb 6-7 perc, szoval damban annyira nem allok rosszul.
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Sorc, Druid, Spiritborn, mind a 3 könnyen tudja farmolni T4 uber nélkül is.
Minden tárgy 12re 3-4 10/10 horda csoportban...
Persze te nem vagy releváns, neked semmi sem megy...
Annyit elismerek, hogy kevesebb káosz hasadék van sokkal, mint eleinte.
Amikor elsőre átmentem T2re egyikből mentem a másikra, volt amikor 4et nyitottam egy helyen, most meg T4 vadászni kell.
1Helltide alatt 1500-2000 cindert ingázva nem túl nehezen össze lehet szedni, simán kilehet nyitni mind a két mappon az összes ládát. Közben gyűlik a boss mati meg a szezonos cucc, aztán veheted a szezonos tekercset új karira, amivel tolod a szezonos dobozokat. Az előbb vettem ki a 7. szezonos mytic dobozt. -
Zoona
aktív tag
Maxrollos Ball Lightning-builddel most mentem át T2-re, nyilván koránt sem optimális még a gear. Esetleg van aki próbált más Sorcival mielőtt a Ball előtt? Elég rossz még a resource management és 2-4 golyókat tudok fenntartani ha nincs ulti. Lehet speedfarmozni jó lenne más build mire optimális lesz a dolog.
-
sith7
félisten
Tudom, hogy ehhez a játékhoz idő kell - ami nekem nincs - , de mégis ... őszintén kérdezem, mert tényleg érdekel, hogyan lehet 2 nap után paragon 2xx szinten a karakter ?
Ha nem bug/cheat, akkor tényleg érdekel.
-
boogie84
veterán
-
grimm2015
senior tag
-
malacka87
őstag
Ez elég jól sikerült! 
-
grimm2015
senior tag
Jól megvan csinálva ez az invelés...
NMD-be találtam mythic portált, ráírtam pár emberre... el sem fogadtam az invet, és szépen átrakott hozzá, ahogy az idő lejárt
-
grimm2015
senior tag
Ha tolod a helltidon a portálok, akkor gyűlnek a fejek a helltide boss idézéshez, ha mind a 3at te rakod akkor 20 vért ad.
Csak az a baj, hogy Zirnél ami jelenik belial, nagyon nagy részben dob egy Stygiant is, amit a Betrayel kárára dob.. Perditionból már 3 sisakot kaptam, + az Andariel és természetesen a Tyyrael, de legalább az egyik random láda a gyűrűt adta (ami önmagában szinte semmi)
Tehát tele vagyok, csak pont mint ha nem is lenne
.
A káosz cuccokhoz is nagyon nagy szerencse kell, még nem is láttam irisest belőle, Crackling energyből már 5X adott. Kb 2X annyi káosz cuccot dobnak a bossok, mint ubert. -
savior
őstag
Most honnan lehet misztikus cucchoz sparkot szerezni?
-
-
grimm2015
senior tag
Kiszálltak a kínaiak a játékból vagy mi?
Most 1db kulcs annyi, mint előző szezonban 1000, az arany is kb 100X annyi, nem is tudnak a játékosok miből vásárolni
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nem az a kérdés h át tud e vele menni az ember, hanem az h mikor. Gear függően, sztem simán jó az endgame-ben is.
-
SQX_Barto
addikt
Valaki majd toljon legyen szives helyzetjelentest az Evade-es Spiritborn-rol
Nem akarok megint wizardot tolni, bar elvileg a lighning ball op lett. -
Zoona
aktív tag
Nemtudom mit kezdjek… druidám régen volt és a Pulverize most nem is rossz. De ha lassú az zavarni fog, s9es Hydra gyors volt de most megint legyen egy sorc?:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lenyomtam és esett belőle: 

!
1* haltam is a bosson!
+ 101% vulnerable on hit (!!!). a lucky hitje gyengebb (de megoldhato), viszont egyebkent szvsz a Heir of Perditionnal mar jobb.
Ez elég jól sikerült!