Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
válasz
savior #16527 üzenetére
Light trapsint indítottam, hellig sétagalopp volt fire, majd respec után LS csapdákkal.
Most hell A1-ben vagyok, lvl61-es; a sok immun, meg magas light resist nagyon megfog (lower resist wand is inkább csak bossok ellen ér valamit). Emellé papír is, archereket nagyon nem szeretem, meg az extra strong extra fast aura enchanted pakkokat.
Persze a gear a legalja, ami elérhető (spirit kard, lore sapi, anci pajzs, stealth armor, maradék item meg random magic/rare). Maradnom kell NM-ben, és ott gyalázni a bocikat, terror zone-okat, hellre igazából csak rápróbáltam, nem gondoltam komolyan ezzel a setuppal -
pachito
őstag
válasz
savior #16527 üzenetére
Most leszek lvl 80 Ice Bowazonnal, Hell act 5 eleje.
A D2 drop istenek megint kegyesek voltak hozzám, 2 perfekt Raven Frost, 40 War Trav, Infernostrides, Goldwrap, Skin of the Flayed One (ilyenem még sose esett), meg pár másik unique. High rune viszont még nem volt.
Nem rossz ez a bowazon, kevéssel is elvan. De azért legközelebb valami castert futtatok. -
Hokunda
senior tag
válasz
savior #16527 üzenetére
Nekem lvl 35 nightmare eleje, szóval elég lassan. Rúna kéne mondjuk egy sol.
Amúgy nekem ez az első ladder és bár eddig is tudtam, hogy néhány streamer meg klán húzza rendületlenül egymást, de számomra az első nap után a lvl 95-ös karakterek azért elég meglepőek voltak. 0-24-ben nyomják ezt vagy hogy? Player 8-on is bazi gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest