Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #12050 üzenetére
De azért ehhez az is hozzátartozik hogy azon a Mantin amin "csak" 98% a CHD és nem max, annak 8al több az alap DPS-e és 15el több DEX is van benne.
Ergo ha DPS-re megy az ember akkor azzal jobban jár, és maga a cucc is jobb.Ettől még a 100% CHD király dolog, de nem lesz tőle 3szor drágább, főleg hogy amúgy gyengébb a cucc, 100% CHD ide vagy oda..
Bár én személy szerint szurkolok hogy minél drágábban menjen el, de az igazsághoz ezek is hozzátartoznak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-Bobby-
csendes tag
válasz Rushyk #12054 üzenetére
Nem maxos mert van jobb is, ami igaz igaz. Az ár egy másik kérdés mert minden annyit ér amennyit adnak érte. Reálisan nézve a másikat épp most vették le 125-ről 118-ra (szerintem kicsit kapkod). A 250 valóban irreális egy picit az aktuális piaci viszonyok tükrében de azért ár alatt nem fogom adni mert nem sürgős. Kivárok és meglátjuk.
-
Rushyk
tag
válasz -Bobby- #12056 üzenetére
Persze, hogy annyit ér amennyit adnak érte...de a 250 ill. most már 225-ért tied a legdrágább az RMAH-ban, ami még most is irreális.
És nem értem mi az az ár alatt? Valaki benyögte, hogy 200-250EU és akkor, ha az alatt berakod akkor az már ár alatt van? Szerintem a reális ára MAXimum 100-120EU. De én még azt is soknak tartom.
Remélem nem lesz igazam, és jön egy balek és elviszi jó sok rekesz sör áráért. -
-
Sirandrish
legenda
válasz Rushyk #12057 üzenetére
Semmiképpen sem "reális" áron kell kezdeni.
Szerintem durván egyszer esik egy ilyen egy embernek..azt meg nem szabad elkapkodni..
Ha van egy csöppnyi esélye annak hogy +5-10 eurot ki tud hozni némi RMAH-s járatással, akkor meg kell próbálnia.Sose lehet tudni..lehet valaki rákeres 100% CHD-re..és csak ez lesz bent..bamm..el is viszi..
Mellesleg az árak folyamatosan változnak..lehet holnapra már 200EUROért is jó vételnek fog számítani.
Kérdezd csak meg Madn!ghtot..nem rég droppolt egy inna gatyát ami akkor 30-35M-et ért..kivárt vele és most eladta 95M-ért.
De nekem is rengeteg ilyen volt..2 napig nem viszik a cuccot 2-5M-ért..3. nap elfogy a hasonló termk és viszik 20+ért..Meg kell próbálni főleg egy ilyen cuccnál
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rushyk
tag
válasz Sirandrish #12061 üzenetére
Ok én megértem ezt a részét is...inkább azért bonyolódtam bele, hogy ne legyen véletlen se hiú ábránd arról, hogy 5%-nál nagyobb esélye lenne annak, hogy 100-120EU-nél többért elmegy
Tőlem elvihetik 2000EU-ért is, ha valakinek tetszik, Én csak azt írtam le, hogy mennyit ér...közben meg beállítják úgy, hogy ez zavarna bárkit is, hogy mennyiért viszik el.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Rushyk #12062 üzenetére
Persze én értem..ezért is írtam EZT nem rég.
Csak azért had próbálgassa...háthaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
buherka
addikt
-
PunkZoli
aktív tag
Mennyit érhet, illetve privátban, ha kell?! -
CWorm
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor milyen formában érdemes feltenni valamit? Mikor érdemes úgy csinálni, hogy a kikiáltási ár megegyezik a buyout-tal, mikor ne adjunk meg buyout-ot és ezesetben mekkora legyen a kikiáltási ár? Olyat gondolom nem is érdemes megpróbálni, hogy a kezdőárnál valamekkora összeggel nagyobb a buyout. Vagy mégis? Mi a recept?
Szerintem ha van valami jó, de még nem túl jó cuccunk, akkor azt érdemes lehet úgy felrakni, hogy buyout nélkül és péntek reggel vagy a délelőtti órákban, hogy szombat este túllicitálják egymást az emberek.
Félig ember, félig medve, félig disznó
-
dvd_R+
őstag
Ez mennyit érhet?
[ Szerkesztve ]
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #12030 üzenetére
1300 DMG alatt szerintem nem ér többet 250-nél. Főleg ilyen időkben.
⭐ Stella
-
dvd_R+
őstag
ah-ba 300m ért tlaáltam fent ettől gyengébbet
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Hollerith
csendes tag
Visszatértem hc.-ről sc.-re és 1 órán belül jött ez a két finomság
Ha érdekel valakit valamelyik pm.-ben jelezze . .
Minimális alku belefér
Üdv mindenkinek , az allres legyen veletek.!Ami nem öl meg az xp-t ad !
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Hollerith
csendes tag
-
Sirandrish
legenda
válasz radi8tor #12089 üzenetére
Oké, már csak az nem világos hogy ki mondta hogy többet ér 250nél?
Meg amúgy is 250 a "limit"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Reinhardt
őstag
180m
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Skull grasp érdekelne int chc meteor.
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest