- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
3 nagyobb gondolat fogalmazódott meg bennem, gondoltam megosztom veletek. Bár nem sokan játszanak innen wiz-zel, ezért annyira nem közérdekű, de részben érint más classokat is, főleg a barbárokat. Mivel elég hosszú 1-1 gondoltam, ezért külön hozzászólásban fogom őket megírni egy kis késleltetéssel, a három téma: clever use of game mechanics, skillek, elementary build.
1. Clever use of game mechanics.
Kicsit messzebbről kezdem: kb 5 évig figyeltem és/vagy játszottam a World Of Warcrafttal. Itt megfigyelhető volt, hogy a buildeket és a cuccokat megpróbálták úgy alakítani, hogy mindenki a classának megfelelően játszhasson csak. Ne lehessen azt megcsinálni, hogy egy tank warrior többet healel, mint egy dedikált healer, vagy hogy egy alapvetően sebzés osztásra kitalált class tankoljon. Ha ilyen elő is tudott fordulni (pl 100% feletti dodge chane-es rugó), akkor általában megszüntették a lehetőséget.
A D3-ban pont az ellenkezőjét érzem. Alapvetően szerintem pl egy barbár legyen ütésálló, és a sebzése legyen kisebb, mint a kevesebb védelemmel rendelkező classoknak. Ehhez képest messze a DT barbár a leghatékonyabb farmoló, ami szerintem egy kicsit messze áll az eredeti koncepciótól. Másik példa CM/WW „tank” wizard. Nem hiszem, hogy amikor a wiz-t tervezték, akkor gondoltak erre a buildre, de mégis hatékony, és bár nerfelték egy kicsit, de mégis használható maradt.
Aki megpróbálta az arany középutat választani pl egy wiz esetén: közepes védelem, közepes dmg, egy kis attack speed, egy kis chc, az nem nagyon jutott A2-nél tovább. (1.0.3 és előtti időkről beszélek.) Az volt a nyerő, ha valamilyen buildet és hozzá a cuccokat a végletekig elvitted, eleinte ez volt az attack speed, most pedig a chc. A mindenből egy kicsit egyszerűen nem működik.
Hogy ez jó-e vagy nem, azt nem döntöm el, én mindenesetre egy kicsit furcsállom.
Aktív témák
- Gitáros topic
- OLED monitor topic
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Házimozi belépő szinten
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest