Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
ha a 2 nem jön be, a 3 sem fog abban biztos lehetsz

próbáld ki a diablo1-et. ha az sem tetszik akkor valami baj van veled
nekem a diablo1 sokkal jobban tetszik mint a 2, minden szempontból, de még így is beleöltem a 2-be is párszáz órát 
játszok most ezzel a sacred2-vel mert diablo elvonási tüneteim vannak és valamivel enyhítenem kell
, dehát olyannak tűnik a diablo mellett mint egy bmw egy lada mellett
vérszegény meg uncsi (multiban nem, de a diablo singleben sem volt uncsi, még sokadik végigjátszásra sem). -
wmarci
senior tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
És akkor miből gondolod hogy a III-om bejövős lesz neked?

Mert néhány képből meg 1-2 trailerből nem igazán lehet megismerni a játékot, meg véleményt mondani róla. -
7
addikt
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
A Diablo II-re várva is ugyanígy húztak minket, emlékszem, naponta ment a csevej a Diablo I-es Battle.netes csatin, hogy milyen lesz vajon, hogyan folytatják, mikor lesz, megéri-e, milyen szépek a trailerek, stb. Ugyanezt játszották, mégsem volt semmi gond

-
Wolverine
félisten
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
A Blizzard évente egy címet ad ki; idén ez a Starcraft 2 lesz. A Diablo 3 jövőre várható...
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hali Mindenki
A megjelenés ismeretlen, de infókkal húzzák a játékosok agyát.
Sok kórházi eset lesz a Dio fanok körében, ha nem jelenik meg egyhamar.
Jó lenne, ha egyszercsak bejelentenék, hogy ősszel jőn
Másrészt dolgozzanak csak nyugodtam, nehogy gagyit adjanak ki. (bár ez lehetetlen)
Már nagyon várom énis
Üdv Szisz
-
Tsumaas
senior tag
Üdv!
A megjelenés dátuma még mindig ismeretlen? Már nagyon szeretnék vele játszani...
-
Vistaboy
veterán

Új bestiát ismerhetünk meg a Diablo III-ból!
"Három új kép érkezett a Blizzard legendás Diablo sorozatának harmadik részéből. A sokak által istenített alkotásba a készítők - csakúgy, mint az előző részek alkalmával - megpróbálnak minél több ellenfelet/szörnyet bepasszírozni. Ezen horda egyik tagjával, az "Unburied" nevű rémséggel ismerkedhetünk meg az alant látható friss képeken keresztül."
Forrás: CyberGen.hu, Hardwired. -
DeckardCain
senior tag
[DirectX10 , Trade system és UI]
Eddig is tudtuk , hogy nem lesz nagy gépigénye

-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vannak friss screenshotok és jópár artwork

-
oxox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sirandrish peacemaker vizsgálat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
ne írjatok már ide amíg nincs info

Akármikor feljön a topic majd kigrik a szívem a helyéről..erre benézek és csak s szokásos
-
pigatt
őstag
Sziasztok! Van már valami hír a megjelenésről?
-
alien_
őstag
Nem én, bátyám kapja
Amúgy a Legendary Edition még van, csak a sima fogyott el.Diablo - Tristram, StarCraft terra zenék kiemelten hatalmasak...
Amikor Diablo 3 bejelentés előtt közvetlenül a srác nekiállta játszani a nagyszínpadon a Tristram témát... az infarktus kerülgetett az óriási dopaminhullámtól, ami elöntötte az agyam
-
Nordic
Közösségépítő
-
Morpheus
tag
próbálj meg állítani a kompatibilitás módján, mondjuk Win 98 vagy 2000 Talán segítt, néha nálam is előjön a hiba, de nem rendszeresen
-
alien_
őstag
Új képek érkeztek!
A hivatalos oldal is frissült. Az új Tyrael ütős! -
alien_
őstag
Remek dolog történt velem a minap, a postás ezt dobta be a ládámba!
Egyenesen Japánból, limitált széria, meg minden
(Főleg, mert a lemezt egyetlen helyen lehet megvenni az egész világon, és ott is out of stock a sima kiadás..)Ismeritek, hallottátok? Van benne Exclusively Printed Diablo3/Starcraft2 "art card"-is, de fotókra sajna várnotok kell Karácsonyig..
-
WonderCSabo
félisten
Most olvastam el a PC Guru rövid cikkét. Jó lesz ez a játék. Remélem nem csak totál sötét helyek lesznek.

-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
At ötlet/kivitelezés egyaránt zseniális.. Ha ilyeneket tudnék rajzolni... Most szereztem egy Wacom tabletet, de kb örülök, ha egy szabályos(nak mondható) kört tudok rajzolni egyelőre

-
alien_
őstag
Új szörny-concept: Malformed!
-
celf
őstag
annyira szep a dio3. vegre igazi szinek, nem mint a Warcraft szeriaban.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
norbalia87
üzenetére
miért ne lehetne egyszerre két sikergame-et kiadni???olyanról még nem hallottál hogy valaki megvegyen 2 játékot???
itt vok mondjuk én
sztem ha valakik akkor a blizzardosok meg is kockáztatnák...nem azért nem fogják kiadni közel egyszerre a két játékot mert félnek a kevesebb profittól, hanem azért mert a diablo3 még közel sincs kész. az a dátum meg jó lesz inkább 2009 karácsonya, vagy 2010 utolsó negyedéve(hisz akkor vannak a legnagyobb megjelenések).
-
alien_
őstag
"...A GameStop oldalán felbukkant az első lehetséges megjelenési dátum is, amely nem más, mint 2009. március 15-e. A dátum még nem lett megerősítve a Blizzard által, s miután az online áruházak időnként egy tetszőleges dátumot raknak ki az oldalukra, így kezeljük pletykaként a hírt. A GameStop egyébként már visszajelzést adott, nyilatkozata szerint hivatalos e-mailből tudták meg a játék megjelenési idejét." /Forrás: Gamekapocs/
Írják ezt annak ellenére, hogy a Blizzard egyértelműen kijelentette: szinte még neki se álltak a világ / questek megépítésének, csak a demonstrációs pályarészeket rakták össze,
-
Nordic
Közösségépítő
Úgyis lesz majd valami passive skill ami elősegíti a manaregenerációt(pl:d2-ben a Wramth vagy mi a szösz)
-
alien_
őstag
-
SlayerSub
tag
Az autostatos dologhoz , vélemény? Engem kiborit, sokkal kevesebb built épithető majd, pedig a dio 2 -t ez tette örökké h annyi féle képpen épithetsz egy castot.. Igy h lesz meele wizard stb... Az meg h igy a kezdök nem fogják elcs**szni a karijukat az elején sztem nem kifogás, mert most csináljunk egy játékot a nooboknak vagy mi...
-
Flash Gordon
senior tag
Ja, tudom, majd nyugdíjas napjaimra jó elfoglaltság lesz

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
szerintem pont ez az amiért a Blizzben még nem csalódtunk...ugyan sokat kell rá várni de szvsz megéri

-
ChromeX
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
"ahol nem sok mindent kell kitalálni, csak adaptálni és egy relatíve új graf motorra hegeszteni, a tapasztalt, min 50 fős bagázsnak ennyire nyögvenyelős"
na pont ezért blizzard ök mindent 5ször átgondolnak aztán 3x megváltozatják és szerintem csak nagy vonalkban használják a dio2 cuccait, mert már elég régi valami uj kell -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én sem mostanra vártam, csak kiakasztott a kényelmes blizzes tempó (kb. 7-5 éve kezdték el), ha ilyen marad, akkor a 2 ből simán lehet akár 4,
tudom jó munkához idő kell, de egy relatíve primkó h'n's hez, ami eleve egy régire épül, ahol nem sok mindent kell kitalálni, csak adaptálni és egy relatíve új graf motorra hegeszteni, a tapasztalt, min 50 fős bagázsnak ennyire nyögvenyelős
...valszeg nagyon nem szorítja a céget a kiadási határidő, bevételük ugye van bőven így is.

-
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ki csalodott? nem mondtak semmit hogy mikor lesz meg. csak mindenki tényleg beizgult
de ez van 
-
Integra
titán
válasz
Wolverine
üzenetére
ez egyébként tényleg így megy...
mikor már azt hiszed hogy valami jó és már dolgozol rajta, aztán jön egy sokkal jobb ötlet, akkor minden eddigi megy a kukába mert tudod, hogy semmi értelme tovább szenvedni vele, mert nem az kell..
ez az átka annak, hogy késik és késik és késik.
szóval: when it's done
-
Wolverine
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
A hírek szerint már több koncepciót kidobtak félkészen, mielőtt belekezdtek a jelenlegibe.
-
Wolverine
félisten
Sokára lesz ebből játék... [link]
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
2018

-
Zee21
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem neked szólt
amúgy most néztem GameSpot-on hogy 2009.12.31-én jön ki??
de szerintem ez az általuk becsült időpont mert StarCraft2-re is ezt írták...
remélem a blizz máshogy gondolja
-
Zee21
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Üdv!
jah nehogy itt mindenki félre értse nem lesz havidíjas a batlenet.
csak ha valaki szivatni akarja a blizz-t névváltoztatásokkal annak némi díjat felszámólnak a munkáért. ennyi.
Énis nagyon várom már!! Nem lehet semmitse tudni csak a szokásos "When its done" duma? -
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine
üzenetére
itt nem olvasgatni kell hanem gondolkodni...egyértelmü hogy nem azért csinálják hogy elkerüljék a csődöt..hanm hogy mégtöbb pénzt kisajtoljanak a népből..és igazuk is van...nem semmi amit nyujtanak és ha tényleg csak az ilyen adminisztrációs dolgokért kellesz fizetni akkor meg fasz lesz

-
Wolverine
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Tessék még egyszer végigolvasni a hírt: extra szolgáltatásért fognak majd pénzt kérni a Blizzardnál

-
kilizsima
tag
jajjjj kiadhatnák már ezt a játékot mert a 2 is negyon jó de a 3 is jó lesz
már nagyon jáccanék vele
-
Vistaboy
veterán
Mégis fizetős lesz a Battle.net!
"A Battle.net fenntartása elegendő technikai problémát okoz ahhoz, hogy a macerás karbantartás miatt pénzmagot számítson fel a Blizzard. Ennélfogva minimális eseti díjat kell majd fizetniök a Multiplayer Diablo 3 játékosoknak a Battle.Neten. World of Warcraft szolgáltatások jó példa, mi fog történni, ha például szervert kívánunk váltani vagy a karakterünk nevét akarjuk megváltoztatni. Nem tartozik a központi játékélményhez, külön macera a beállítása, így itt is fizetni kell majd érte. Mivel a Diablo 3 nem MMO, havidíjat nem számolhat fel a Blizzard. A teljes játéktartalmat ingyen élvezhetjük végig, csak a különleges adminisztrációs munkát igénylő kérésekért kell fizetnünk."
Forrás: Hardwired. -
Vistaboy
veterán
Három kérdés, három válasz:
# Több fontos kérdés is felmerült már a Diablo III kapcsán a játékosokban, amelyekre eddig nem tudhattuk a választ, ám a Blizzard illetékesei végre tiszta vizet öntöttek a pohárba. A három legérdekesebb témának kétség kívül a PC exkluzivitás, a mod-támogatás, és a Battle.net fizetős, vagy ingyenes mivolta bizonyult. Lássuk: PC exkluzív marad-e a Diablo III?
Több pletyka is felröppent arról, hogy a Blizzard esetlegesen konzolra is elkészíti akció-RPG-jét. A cég nevében Leonard Boyasky vezető-dizájner válaszolt erre: "A játékaink közül való igaz, hogy egyedül a Diablo III-at lenne érdemes átportolni más platformokra is. Ez azonban csak elméleti lehetőség, és határozottan állíthatom, hogy nem szerepel a terveink között konzolos verzió, a játék marad PC exkluzív.
# Fizetős lesz-e az új Battle.net?
A Blizzard megújítani kényszerül népszerű Battle.net szolgáltatását, s így sokakban felmerült, hogy vajon ezzel együtt fizetős, vagy ingyenes lesz-e a multiplayer játék. Jay Wilson igazgató végre megadta a választ: "Nem olcsó dolog a Battle.net megújítása, azonban mindannyian úgy gondoljuk a cégnél, hogy nem lenne tisztességes, ha külön díjat szednénk be a multiplayer játékért. Így a válaszom az, hogy ingyenes marad. Gondolkozunk különféle lehetőségeken, hogy hogyan tehetnénk gazdaságossá a multiplayer rész üzemeltetését, de még nincs végső elképzelésünk.
# Támogatja-e a Battle.net/Diablo III a modokat?
Manapság egy-egy játék nagyon komoly előnyre tehet szert azáltal, hogy modok készülnek a programhoz, amelyek néha felül is múlják az "eredeti"-t népszerűségben. Így nem meglepő, hogy sokakat érdekelt, vajon a Battle.net támogatja-e ezeket. Erre a kérdésre szintén Jay Wilson válaszolt: "Természetesen mi is tisztában vagyunk a modok előnyeivel és hátrányaival, így már a fejlesztés kezdeti szakaszában megtárgyaltuk, hogy mi legyen velük, támogassuk-e őket, vagy sem. Végül arra jutottunk, hogy túl sok munkát és figyelmet igényelnének, amire nincs kapacitásunk, így a válaszom nem, nem támogatjuk a modokat.Forrás: PC Dome.
-
Vistaboy
veterán
Diablo III - Rune skill és Wizard bemutató!
"Még nincs vége a Blizzconos Diablo 3. menetnek, jöjjön egy pár Wizard bemutató, amelyben a láthatunk pár más spellt és némi csapathentet is, valamint egy felvétel a Rune skilleket bemutató Jay Wilson előadásról."
Viktor77
titán
Nesztek, erre adjatok be peticíót.
-
Trub
tag
Nekem nem tetszi a tréjler. Csúnyák az élek. Amikor a kezében tartja a gömböt, tisztára szögletes.
Amúgy nem tudja vki, hogy melyik szám megy a tréjler második felében? Naon tetszik
-
Vistaboy
veterán
Diablo III - The Wizard trailer!!!
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Betyár hangulatos, világbüntető ingém elemekkel tarkított trailert tett közzé a Blizzard az új kasztról. Micsoda hentmészár lesz itt, szent atyaúristen. A hivatalos oldalon máris olvashatunk az új kasztról. Dezintegrálás, időlassítás, elektrosokk, teleportálás és a hagyományos magis missile..."
Forrás: Hardwired.Diablo III - Skill-rune rendszer & Talentfa.
"A Diablo III és a WoW között egyre több a párhuzam. Mindjárt itt vannak az ún. skill rune avagy képesség rúnák, melyek leginkább a WoW-s Glyphekre hasonlítanak."
.:T.H:.
aktív tag
Reméltem a sorcit nem hagyják ki és be is vált a remény. Itt a 3.-ik kaszt a Wizard: [link]
ÉS mi még olyan érdekes a képen? Bizony-bizony épp Dio1ről beszélgetve mintha a csontvázkirály lóbálná az állólámpát!
-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem is tudtam hogy már megjelent. bár pénzem most nekem sincs rá
majd kitalálnak hozzá biztos valami jó kis cracket hamarosan ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Hu...mi meg mindig azt csináltuk hogy összeszedtünk zsák lét vagy 80karival azt bemásoltuk egy havernál, összeültünk vagy 8an és Gamble éjjel nappal

1M-et én vertem el..1M-et másik haver és így tovább
nagyon komoly volt
a Dio2 nekem is fenntvolt a gépen csak tegnapelőtt formáztam így elszállt és azota még nem raktam vissza

Starcraft az nem tetszik...bár nem a Blizz végett vagy hogy kaki lenne a game csak nekem nem fekszenek a stratégiai játékok..anno még W 1-2-t nyomattam de maradandót az sem alkotott számomra
a Dio3-at meg azért annyiszor ne irják át mert azért 2010ben szeretném a polcomon látni

a Sacred 2 meg már megjelent 3.án csak pénzem még nincs rá...virágboltból sem tudom beszerezni mert aktiválás nélkül nem igazán megy így marad a várakozás

-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
az be kell valljam hogy én is blizzard fan vagyok. diablo1 végigkísért az egész gimi alatt, soxor mentünk valamelyik haverhoz csoportosan mikor valami jobb uniqe itemet talált. mikor megtalálta a grandfathert (a dio1 legritkább és legjobb uniq kardja) akkor vagy 30-an mentünk hozzá hogy megnézzük

dio2-vel is nagyon sokat nyomtam, igaz csak singleben, de vagy 30-40x biztos végigtoltam. most is fent van a gépen

starcraftot máig nyomom multiban, a legjobb rts az ageof-ok a dune2 és a total annihilation mellett

szóval azért a blizzt nem kell félteni, bízok a dio3-ban. mire az kijön addig a grafot még 3x átírják
de addig is elleszek a sacred2-vel, ami ráadásul magyarul jön ki... -
Sirandrish
legenda
hát azért van még idejük a fejlesztésre...bár előre nem mondanék semmit a grafikáról d azt azért boritékolom hogy szebb lesz mint a TQ..már csak amiatt is ugye hogy jóval később jön ki.
ettől persze lehet nem lesz világrengető rafja de ez engem valahogy nem is érdekel
a Dio2-ről meg annyit tudok elmondani hogy nekem talán nagyobb élményt volt mint az 1 így én nem érzem azt az űrt mint sokan..így őszintén remélem hogy csak egy legalább olyan jó gamet kapok majd mint Anni a D2
-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
és? amelyik hsz-re válaszoltam ott vetélytársak szerepelt. ...és ezek vetélytársak, én csak leírtam őket
az nem szerepelt a hsz-ben hogy melyik mikor jött/jön ki....ez egy másik történet...amúgy ahogy azokat a képeket meg videókat elnéztem a dio3-ból, nem sokkal lesz szebb mint a tq, sőt sztem szegényesebb is de majd meglátjuk, ne legyen igazam...sajnos ezek is csak visszafelé fejlődnek mint majdnem minden gém....a diablo1 isten volt, a 2 már "csak" egy szuperjó játék, a 3 meg valszeg egy lesz a sok hacknslah közül, sajnálom

-
Sirandrish
legenda
ez most kb olyan hogy a TQ-t meg üti majd a Dio 3 és a sacred 2-t is..főleg grafikába..hát könyörgöm..generációk teltek el a két játék között még jó hogy szebb...
amugy nem a Dio-t védem mert a TQ személy szerint az egyik kedvenc játékom de 6-10évvel korábbi játékról van itten szó...
-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen tévedsz ifjú padawan
a warhammer világa jóval a wc világa előtt jött létre és sokkal de sokkal nagyobb és komolyabb plusz több rajongója van....simán ütni fogja a wow-ot (ami marha unalmas tud már lenni így fél év wow-ozás után) persze természetesen nem egyből...a conanban is volt potenciál csak azt elbaszták sajna 
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem a diablo1 sokkal jobban tetszik mint a 2, minden szempontból, de még így is beleöltem a 2-be is párszáz órát 
, dehát olyannak tűnik a diablo mellett mint egy bmw egy lada mellett

Sok kórházi eset lesz a Dio fanok körében, ha nem jelenik meg egyhamar. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a Legendary Edition még van, csak a sima fogyott el.
(dio1-2,sc1....)

de ez van