Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Bocs lehet már kérdezték Mikor jelenk meg mert már nagyon várom jó zúzús elég ha csak a gyönyörű grafikára gondolok ami valószínű és a 2 szinvonalára
-
ChromeX
addikt
válasz .:Richie:. #320 üzenetére
ez kamu hogy lenne már akkor megjelenés küldj valami linket
-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
az az igazság, hogy akik annyira várják legalább mint mi azok úgyis megveszik majd, nem is ezzel van a baj hanem, hogy utána kéthavont ki tudják majd fizetni a kva drága havidíjat. legalább annyian fognak vele játszani mint a wowwal tehát a blizzard semmiképpen sem bukhat az mmon. sőőőt...
na mind1 -
ChromeX
addikt
még mindig csak a wow kieg meg a starcraft van fenn az oldalon:[link]
mi lesz a dioval? -
ChromeX
addikt
csak én vagyok ilyen láma vagy tényleg nem árulták el, hogy mi a harmadik project amin az a bizonyos ''hydra'' team dolgozik
-
ChromeX
addikt
hát ez isteni, mennyit találgattak az ember és most tessék, jön. a honlapjukból ítélve én is kb2010re tippelném de nem hinném hogy sokkal késöbb habár..
mindenesetre eszméleetlen lesz -
ChromeX
addikt
biztos sokan olvasták már de azért aki nem annak itt van[dio történelem]
-
ChromeX
addikt
válasz Sirandrish #1645 üzenetére
ki csalodott? nem mondtak semmit hogy mikor lesz meg. csak mindenki tényleg beizgult de ez van
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
válasz Flash Gordon #1648 üzenetére
"ahol nem sok mindent kell kitalálni, csak adaptálni és egy relatíve új graf motorra hegeszteni, a tapasztalt, min 50 fős bagázsnak ennyire nyögvenyelős"
na pont ezért blizzard ök mindent 5ször átgondolnak aztán 3x megváltozatják és szerintem csak nagy vonalkban használják a dio2 cuccait, mert már elég régi valami uj kell -
ChromeX
addikt
válasz -=Sziszi=- #1748 üzenetére
hát nem tom ezt hoszutávon meg lehet ám unni ezt a darkos dolgot, az lenne jo ha változatos lenne mindenhol persze lehet itt ott dark, csak ne mindenhol, jo gondolom nem is igy akarták. lényeg a lényeg ezen nem mulik majd sztem
-
ChromeX
addikt
ezt már nem egyszer olvastam itt a d3 topicban valszeg esélytelen, szerintem meg az hogy melyik jön elöbb csak attol függ hogy állnak a fejlesztésükkel ha kész van mind a kettő akkor szerintem diablo jön mert a wowhoz amikor kijön max fél évvel késöbb a kieg akkor ugyis viszajön játszani aki eddig nyomta addig meg veszik a diablot dvdket teherauto számra, szoval ha kész vannak akkor dio, ha nincskész a dio de van kieg akkor logikus és igy tovább és igy tovább egyiket sem fogják igazán sürgetni az tuti
-
ChromeX
addikt
válasz DeckardCain #1772 üzenetére
azon az angol fansiteon rendkívül sok az info tényleg érdemes olvasgatni de mostmár kicsit fáradt vagyok hozzá de amit eddig olvastam abbol lejön hogy megéri mert foglalkoznak vele, köszi a linket
-
ChromeX
addikt
válasz DeckardCain #1793 üzenetére
a jobboldali emberke mivel van? a bal sztem wizarddal
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
válasz frame>24 #1825 üzenetére
"Egy sivatagos helyen rengeteg ellenség özönlött, ahogy kiválasztottam az Ördögűzőt, aki szellemidézőre emlékeztet és különös varázslatokra képes. Csak korlátozott képességekkel rendelkeztem a szörnyek vérpacává változtatásához, de azok mind hasznosnak bizonyultak. Izzó koponyákat dobálhattam a levegőbe, amik akkor robbantak, ha megnyomtam a támadás gombot, így megfelelően változathattam a hatótávot. A robbantások egész tisztességes méretű környezeti károkat is okoztak, ideálisak voltak bármilyen csoport elsöprésére. Egy fenyegető kísértet éles sikoltással előtör a Boszorkánydoktor testéből, amivel halálra rémíti az ellenséget, és egy időre megfutamítja őket. A csatákban segítségül hívhattam a zombi kutyákat, azt hiszem, abban mind egyetértünk, hogy ez a legjobb kutyafajta. És végül sikerült végrehajtanom egy olyan hullapók-támadást, amitől az ellenfelek, miután megöltem őket, kiéhezett, sápadt zöld pókfélékké váltak, amik szedték a lábukat és mindent megtámadtak, ami a közelükbe került. Azzal, hogy a kutyákat, a hullapókokat és a tűzbombákat egyszerre vetettem be egy támadás során elég szép pusztítást sikerült véghezvinnem."
ez mekkora duma
-
ChromeX
addikt
senki nem mondta soha egy szoval sem hogy 2010ben lesz dio3, nem tudom egyáltalán ki várta(mindenki?) de feleslegesen nyilván valo volt hogy 3 cim nem jön ki egy évben a starcraft meg mégis elörébb tart mint a dio wowot meg nem lehet csusztatni.
az emberek önmaguknak okoznak csalodást azzal hogy elhiszik hogy talán jon.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest