Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
SLYM
veterán
nyilván nem, de mivel 2010 környékén fog kijönni saccra a dio3, ezért gondolom nem baj, ha belinkelek egy jó modot a dio 2-höz. elég szorosan kapcsolódik hozzá szerintem és a post amire válaszoltam kapcsolatban állt a válaszommal. nem reklámoztam, nem beszéltem vallási, politikai dologról, hanem szorosan, a témába vágó post az enyém. szóval had döntsem el lécci, hogy mi hova való
(bocs, de nagyon nem szeretem az ilyesmi postokat )Neró előtted 1 posttal már rávilágítottak ugyanerre, nem hiszem, hogy papagájként kell még 8 embernek leírni ugyanezt. és ha már itt tartunk a moderátorok feladata megmondani mi hova illik... meg egyébként is szerinted a retro patch, vagy egy kis okoskodás illik jobban ebbe a topicba?
-
SLYM
veterán
lol... akkor másképp mondom. majd én eldöntöm mit hova írok, és ha ez nem teccik egy modnak ő majd "elirányít". de csak!!! egy moderátor, vagy házigazda. nem te. érted a 2 közti különbséget? szóval szerintem a te kötekedő postod volt a feleslegesebb (ami mellesleg magával vonz még jópár postot), mint az én felvágós postom, ami ha nem is konkrétan a topichoz kapcsolódik, de szorosan hozzá. nagyon szorosan. és az, hogy itt te most ezen nekiálltál szenvedni nem kicsit szánalmas, olyan vladi style. ha mindenki szenvedne ilyeneken nemistudom mi lenne. még szerencse, hogy kevés ilyen van
egyébként meg az a lol az egészbe, hogy ha engem leugatsz, hogy mit hova írok, jelzem, hogy ha valami nem teccik megvan a megfelelő hely ahova írhatsz a moderátoroknak. szóval minek is írtad ide ezt a nem témába vágó postot?
"Olyan nehéz lenne azt mondani, hogy jó, akkor ott folytatod?"
olyan nehéz lett volna nem reagálni a postomra?[ Szerkesztve ]
-
Fuck3r
aktív tag
jah, egy másik játék? Nekem Vampire The Masquerade-ban jött be nagyon ahogy megoldották...
de amúgy D3-ra is írták, hogy lesz benne valami hasonló
pl. ha a "helyes" utat választod akkor a páncélod kifehéredik ha a "gonoszat" akkor elfeketedik, meg állítólag fizikailag is módosulnak...
Aztán azt is halottam, hogy a blizzard főnököknek nem tetszett a megvalósítás aztán kuka lett belőle, ezért kérdeztem, hogy lehet-e ennek valamiféle maradványa a jelenlegi verzióban...[ Szerkesztve ]
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
Flash Gordon
senior tag
"még egyszerűbben:..." ezt aztán jómegasszontad mehet az aláírásba? különben meg minek ezt ragozni ennyit?
1076# a tuti válasz
[ Szerkesztve ]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Vistaboy
veterán
Én még rossz Blizzard játékot nem láttam. Jó, a Warcraft, mint olyan, kimaradt az életemből, mert a stratégiákat utálom, és pont ez miatt a Starcraft 2-ért sem epedek nagyon. Viszont a WoW-ról, a Diablo 1-2-ről csak pozitív véleményem van. (És ha jól emlékszem, még a Lost Vikings-el is játszottam annak idején. Nem abban volt három viking, az egyik gyors volt, a másik szívós, a harmadik most sajna nem jut eszembe. Logikai feladványokat kellett velük megoldani, amolyan Lemmings-módra. Már nem emlékszem tisztán, elég régen volt.)
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
Flash Gordon
senior tag
Ha a 3 ból nem is, de a 4 ből simán lehet , a conan példájából okulva nagyon nagy marha lenne a menedzsment, ha kihagyná ezt a ziccert.
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Flash Gordon
senior tag
A wow ha úgytetszik túl van a csúcson (nem elég usereket szerezni, azokat meg is kell tartani, egy idő után a wow nem nyújt semmi élvezetet tehát a progamer társaság vegetál, a kiegek sem javítanak ezen, elkopik, sőt frusztrálóvá válik a game), a conan sikere is nagyrészt ebből fakad (ugye tudjuk hogy a java a wow os táborból pattant át), tehát igenis mozdulni kell, a dio image és fan mennyiség, meg ideális az indításhoz, pláne ha a Conan addigra kikövezi az utat
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ez csak nagyon a felszín. külföldi oldalakon lehet többszáz oldalas történeteket is találni. én hülye anno lefordítottam az egyiket de hogy hova tettem azt már nemtudom
meg akit érdekel olvassa el a 3 megjelent diablo könyvet is. sok háttérinfot meg lehet tudni. nekem itt ülnek a polcon. sajnos a többi diablo könyvet nem adták ki
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Flash Gordon
senior tag
" Plusz a Blizzard önmagának állítana egy tulajdonképpeni konkurrenciát, mert nem hiszem, hogy sokan lennének, akik két MMORPG-vel is játszanak egyszerre. Ha viszont megcsappan a játékosok száma, már nem is olyan élvezetes."
-
Flash Gordon
senior tag
Ok, csak összegeztem a lényeget a sztoriban (3főgecc) elvileg KO kivéve Baal kövét, a mellékszereplők nem fogják elvinni a balhét (2 megmaradt algecc), marad Tyrael...ja, ő biztos kavar valamit a dolgon...,a szivárgásoknak a külföldi fórumokon nem néztem utánna, csak improvizáltam mindenesetre kíváncsi lennék a Te verziódra a sztoriról.
-
Vistaboy
veterán
Minden olyan lesz, mint a Diablo 2-ben, csak sokkal több, jobb, klasszabb, nagyobb, gonoszabb, stb.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest