- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- thesound: Segítőkészség
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
van egy gomb amivel célozni tudsz, nemtom alapból / neked mire van kiosztva
azt nyomod, és utána azt a gombot amivel egy nag kék cuccot huz a kezével, mintha karmolna.. na és akkor majd meglátod
devil bringer gomb asszem az utóbbi -
ProEvoFan
nagyúr
Tegnap kezdetem el játszani a DMC4el.Mit is mondjak, istenkirálycsászárüberfasza játék, igazi konzolos akcíó orgia
Ahogy elkezdödik a game...az a zene ahogy énekel a csaj, hát az nagyon ott van
Engem a DMC első részére emlékezted a negyedik rész.Aki anno PS2ön játszott vele az tudja miröl beszélek
Én teljesen kész vagyok a DMC4től

-
Barell
őstag
Sziasztok! Nekem egy olyan gondom lenne hogy hiába mentek cseszhetem az egészet. Ottjártam (még szinte az eleje) hogy megölt az a Boss. Az a tüzes nagy állat abban a kis faluban. Visszatett a bejárathoz ahol ha kimegyek ugye megint odatesz a Bosshoz. Namost nyomtam egy pauset belementem hogy system/save data és elmentettem a játékot egy slotba. Kiléptem majd vissza és onnan kezdődik a mentés hogy jövünk ki a templomból 3-an. Már kb 4X kezdtem ujra de nemtudok menteni.Lehet hogy nem is ottkéne ahol próbálom. Ha valaki tud légyszi segítsen, előre is köszönöm.

-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
az adja a plasztik kezet.a kék gömbökre célozz.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs a játéknak nagy gépigénye, konfigodon gond nélkül el fut max. beállításokon magasabb felbontás mellett is.
-
Gyusz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A minimum általában nem mond semmit, de az ajánlottból már jóval többet meg lehet tudni. A demó utáni néhány hozzászólásból pedig világgosá válik, hogy nem túl erőforrásigényes játék.
-
Gyusz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgy, hogy megnéznéd a gépigényt. Egyébként szerintem simán futni fog a legmagasabb grafikai beállításokkal.
-
Sirandrish
legenda
az én gépemen hogy menne ez a game?
-
Froclee
őstag
Hellosztok, az ismerősömnek gondja akadt a DMC4 demójának installálásával (szép mondat
). Kicsomagolja, és nem engedi felrakni mert kell a C:\ -n hely. Van 2 giga szabad helye, de mivel oda csomagolja ki ezért marad 300mega, és még +1600mega kéne neki. Nem tudtok valami trükköt/cselt?köszönöm szépen
-
nsrking
senior tag
Emberek nekem elhietitek hogy nagyon jó game! Én már xbox360-on végignyomtam és azon nagyon élvezetes volt. Pc-n még nem volt hozzá szerencsém de ha jól tudom akkor demó van még csak, igaz?
-
DX-be nekem összevissza villog a kép ilyen 256 szín van kb.
Vmi ötlet, hogy miért lehet? -
aya
addikt
Hát szép lett a játék nem mondom, a tüzes szörny viszi a pálmát.
A tesztet csak egy darabig néztem, 1440x900 full minden 8x filter, 2x élszimitás, az elején 120-150fps aztán se esik 100 alá.
-
Cloud_s
aktív tag
Azt egyébként nem tudja valaki, hogy vajon mit csinál a játék, amikor "tölt"? Nem a "Now loading" feliratra gondolok, hanem amikor viszonylag sok ideig látszik egy töltőcsík a képernyő jobb alsó sarkában, viszont ekkor a HDD led nem villog...
-
Silenzio
addikt
Hehe. Kipróbáltam mindkét kódúttal, már megint nem látok különbséget a dx9 és a dx10 között. Utóbbi azért érezhetően lassabb, és max a színek lettek élénkebbek... Egyre inkább úgy tűnik, hogy a dx10 átverés.
-
Cloud_s
aktív tag
Én kinyírtam nagy nehezen... A taktika: lock-on + devil bringer ha kozel vagyunk hozzá, ezzel felkapaszkodunk, majd esés kozben csapdossuk meg karddal. Amikor kihűlve fetreng a földön kapjuk fel (devil bringer). Ja és az időközben szétszóródó zöld bogyókat szedjük fel, hogy gyógyuljunk.

-
Csokibácsi
tag
hát akkor ennyi ;-(
köszi a segítséget -
illusiON
őstag
mondjonle
sztem klavival is jó ez, deletere meg insertre a lövés-vagdalás és akkor nem 1 rakáson kell nyomni a gombokat
nekem tetszett miután beállitottamaz időmérősnél van az a rész hogy belelő a gerek egy híd kezelőcuccaiba, utána hova kell tovább menni? mert nem tlaáltam nyílást azon a rácsos ketrecdolgon, vissza kell mennem az épületbe?
-
west
őstag
ezek a zsákos bohócok elég gagyin néznek ki a játékban,szerintem.
amugy nem rosz csihipuhinak nézünk itt elébe
-
Zomb€€
őstag
Miért akar ez a retek telepiteni 1 gigát pluszba a c-re mikor egyrészt oda tömörit ki ideiglenesbe,meg máshova teszem magát a játékot.

-
Ja ,kicsit érdekes a teszt értékelése,nekem mindig be van kapcsolva a V-sync és igy szinte mindig 60Fps-el megy minden.
Nem tudom miért nem jó a proginak ha valami folymatosan tudja a 60fps-t,annyin már bőven lehet élvezetesen játszani.
Mondjuk amikor kikapcsoltam a V-sync-et akkor már optimális lett a gépem. -
-
illusiON
őstag
direkt 10 perc hogy meddig jutsz el, de van a másik mód amiben meg a nagy tüzes cuccot kell kinyírni (sikerült már valakinek? nálam vhogy nem jön össze mikor kialszik a tüze akkor igen bevadul
) az meg h konzolos sztem azért tulzás, az irányitásnál mikor kiirja h mit kell nyomni az őrült idegesitő h hiába konfigolom át ott csak a defaultot irja
de amugy tetszik az egész sztem jó lett vároma teljest -
athomi
veterán
Elég konzolos a játék (túlzottan is), a demo pedig elég gagyi hogy 10 percig enged.
-
athomi
veterán
Lejátszottam a beépített benchmarkot.
Beállítások: 1680x1050, 16xAF, minden full, DX9Végeredmény: [link]
Csak a benchmark második tesztje gépigényesebb, de ott is min. 37+FPS-em volt.
Nevetséges a banchmark konklúziója, gépet kell fejlesztenem.
-
válasz
Csokibácsi
üzenetére
2-vel feljebb már megvolt a helyes válaszod

-
Csokibácsi
tag
igen a legujabb driver és dx van fent
nem tudom mi lehet problémája pedig már nagyon tolnám a demoval
egyik kedvenc gémem -
Eagle16
addikt
válasz
Csokibácsi
üzenetére
Szerintem ez a proci miatt nem fog menni. SSE3 kell ehhez is...
-
euforia
tag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
az elginkább directX lesz sztem
-
munky
őstag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
driver, DX frissítés?
Windows mennyi idős?
-
Csokibácsi
tag
ezt a hibát irja ki
[link]
pls help
jöhet pmbe is -
illusiON
őstag
húú emberek töltsétek ahogy birjátok nekem pc gururól relativ hamar lejött, valami eszméletlen jó meg szép meg élvezetes meg mittomén minden
pár scrnshot
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
a konfigomon ezt birja DX10@1280x1024 minden maxon, egész jó
egyébként folyamatos teljesen, a 19-20 fps körüli dolgok a frapsnek köszönhetők
igy klavival nekiállva is használható ha jól beállitom, nem kell ehhez kontroller 
-
Nagyon szép játék,és tükörsimán fut,szép munkát végzett a Capcom.

-
munky
őstag
nem is rossz game.
érdekes 10-11% on van a CPU kihasználtság miközben ezzel tolom.
-
munky
őstag
kíváncsi vagyok milyen játék ez nem játszottam még egy részével sem, most húzom a demo-t.
-
Dilikutya
félisten
-
Gyusz
őstag
Gépigény infók:
Minimum:
* Operációs rendszer: Windows XP
* CPU: Pentium IV
* RAM: 512 MB XP-hez/ 1 GB Vistához
* VGA: Geforce 6600 GT (Shader Model 3.0)
* HDD: 8 GB
* DirectX 9.0c kompatibilis hangkártyaAjánlott:
* Operációs rendszer: Windows Vista
* CPU: Pentium Core 2 Duo
* RAM: 2GB
* VGA: Geforce 8600 vagy jobb
* HDD: 8 GB
* DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
* Xbox 360 gamepadElvileg holnap jön egy demó is a játékból link.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
látom gyúrsz rendesen a félistenségre
ez a 3hsz, egy mod gomb segítségével bőven elfért volna egyben is szvsz
dehogy a témánál maradjak, a 3-at végigjátszottam ahogy kell, és nagyon várom már ezt is, de pontos megjelenési dátumot sehol sem találok, csupán annyit hogy Summer ez meg eléggé tág intervallum
-
csutkaa
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
én még nem játszottam vele, de nagyon bejön a videók alapján és nagyon várom

-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
szektas vagyok,mert nekem naon bejott boxon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyusz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Híve? Mi ez, valami szekta?
Én azt olvastam, hogy júliusban kéne megjelennie.
-
csutkaa
senior tag
nagyon kihalt a topic
Jún. 6 a megjelenés PC-re.valaki tud valami infót??

-
aya
addikt
A gamefaqs szerint április 1-én jön ki pc-re a dmc4.
-
skyboi
tag
Nagyon várom a játékot, eddig az első két részt toltam végig PS2-n, a 3. még várat magára. Szerintem nekikezdek valamelyik hétvégén, de ezt már Pc-n. Jó kis Logitech rumblepad befigyel és az irányítás se gond. A 4 tudtommal május előtt nem jelenik meg PC-re.
-
dante3
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig jóóféle! Mindhárom részét végigtoltam, sztem nagyon ász!

-
Sirandrish
legenda
devilmájkrém

Én nem komázom ezt a gamet de valóban elég sikeres...

-
aya
addikt
Az xbox360 demot több mint 1.000.000 ember töltötte le. Nagyon rossz nem lehet.
-
aya
addikt
Hát demo még sehol
Legalább a demokkal nem kellene csuszni. -
aya
addikt
Haverom x360-on megnézte a demot, és csak jókat mesélt a játékrol.
A tűzdémon föellenség brutásisan néz ki élöben. -
darnellsmith
senior tag
érdekes darabnak ígérkezik a game

-
aya
addikt
Amitöl félek a játékkal kapcsolatban az csak az, hogy sajna lehet hogy ez is nvidia optimizált
lesz, ennek az nvidiások örülhetnek, de a sok atis köztük én is már nem biztos. -
aya
addikt
Joystick kell hozzá minimum, billentyüzetröl ez már dúrva.
Szokásos arcade konzoljáték, de kitünik közüllük pont a gyorsaságával pl.
A hármadik rész után, ami piszok nehéz volt, és nehezen irányitható, remélem ezt már eltalálják. ( Megintcsak a Lost Planettel tudok példázodni, mert az is Capcom játék, és jól irányitható és szép játék ) -
west
őstag
ez nagyon hent game.mar-mar tulzasnak tartom.jo hogyha gyors 1jatek de ez mar sok

-
aya
addikt
A játék hivatalos honlapja:
[link] -
aya
addikt
Január 31-én érkezik a demo ebböl a valószinüleg remek konzol átiratból.
A játék megjelenését február március környékére igérik.
Pontos minimum gépigényt még nem tettek közzé, de kb Lost Planet szint kell legalább.
A Capcom mostanában eléggé nyit a pc irányába, reméljük ezt a jószokását még hosszú ideig megtartja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Xbox Series X|S
- OpenMediaVault
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

devil bringer gomb asszem az utóbbi

sztem klavival is jó ez, deletere meg insertre a lövés-vagdalás és akkor nem 1 rakáson kell nyomni a gombokat

ez a 3hsz, egy mod gomb segítségével bőven elfért volna egyben is szvsz