- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- thesound: Segítőkészség
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Blue
csendes tag
Üdv!
Az normális, hogy a 2. küldetés végén mentettem, kiléptem, és újraindításkor még mindig a 2. elején tartok. Rendben, hogy csak bizonyos helyeken tudok menteni, de sztem. küld. végén lehetne, nem? -
lurdyhaz
csendes tag
hello,
légyszíves segítsetek, nem tudok kijutni a 2. mission chatedral-ból.
kösz
L
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az ám, sőt, ha minden jól megy, akkor egy-két hét, s beszerzek a mostani monitorom helyett egy 32" FullHD TV-t - már alig várom, hogy azon nyomjam, az tényleg egy az egyben játéktermi/PS3 feeling lesz! Kanapéból gamepaddel, áhh.

Időközben leesett, hogy emberrel és Devil Hunterrel is lehet, sőt, talán kell is tolni. Tegnap Devil Hunter voltam, mikor a páncélok kinyírtak, de emberrel ma lenyomtam őket. Meg a pálya végi óriásbékát is.

Jó ez a játék, kezdek egyre inkább ráérezni az ízére!
-
munky
őstag
Látom nem csak nekem tetszik a játék szerintem is jó lett! Könnyed nyári hentelés.

-
törölt tag
Sziasztok!
Én is kipróbáltam a játékot, s bejövős!
Nagyon szép, optimalizált, s élvezetes! Jelenleg annál a résznél vagyok, ahol megjelenik egy jó nagy, dárdás lovag a haverjával. Sikerült kinyírniuk, de holnap én leszek az erősebb! 
Gamepad tényleg jól jön hozzá, anélkül szenvedés lenne. Így is kellett idő, amíg kezdtem megszokni az irányítást. Most már azért többnyire azt csinálja, amit akarok.
Lőfegyverből lesz majd erősebb? A mostani mordály sokmindenre nem jó, maximum látványnak, ill. változatosságot hoz a játékba.
Végig a srác karja lesz a domináns fegyver?
-
Zomb€€
őstag
Hi.
Van vkinek ötlete erre a hibaüzenetre? Legújabb driverek és directx van...---------------------------
Fatal error.
---------------------------
D3DERR_INVALIDCALL : mpD3D->CreateDevice(mD3DAdapter, mD3DDeviceType,IMain->mhWnd, D3DCREATE_HARDWARE_VERTEXPROCESSING | D3DCREATE_MULTITHREADED | (getCaps().puredevice? D3DCREATE_PUREDEVICE : 0), &d3dpp, &mpD3DDevice)
---------------------------
OK
--------------------------- -
west
őstag
mission13 lost forest.
fel,le,bal,jobb,jobb.
amit mar a devil hunterrel kell.
ez 1
kesz labirintus. -
eddie17
addikt
Kipróbáltam, elvarázsolt

Nagyon jók az átvezető videók, történet is van, mi kell még?
Hát irányítás, ami nem a legjobb. De azért el lehet vele pötyögni. -
Barell
őstag
Nekem USB-s amiet linkeltem is. Azthiszem van vezeték nélküli is de arra nemvolt szükségem. Hogy kompatibilis-e Xbox360-al nemtudom. De most látom hogy a leírásában az van hogy "PS3 konzolhoz" Én anno PCX-röl rendeltem de ez megy tökéletesen. Ezt meg itt láttam meg és gondoltam akkor már idelinkelem de ez most nemtudom hogy pc vagy ps3. De még utánanézek ma valaminek!

*mod
Meg is van. [link]

-
menpee
aktív tag
#173) west (#174) Barell
Köszönöm az infót, csekkolom!
-
menpee
aktív tag
Sziasztok!
Milyen gamepadot ajánlanátok a játékhoz? Még egy ilyenem sem volt, ezért kérdezem
Ha netről lehetne rendelni, az lenne csak a még jobb!
Előre is köszönöm! -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én a grafikára gondoltam,a története az sokkal jobb a Resi 4-nek.
-
Sirandrish
legenda
nah mostmár tényleg nemtudom..ugyanott vagyok ahol reggel..3 olyan pörgő szar megvan a 4. nincs..vagyis látok egyet fent aholugrálni kelett előtte a plasztik kézzel vagy mivel de azt rács zárja el előlem..a nagyteremben azt a szart is szétvertem..most van a helyén a padlóba egy ilyen négyszög 4 pici piros lémpával vagy miaz..de hogy mit merre vagy hogy fingom sincs..minden teremben,folyosón voltam már vagy 10szer

-
Nagyon szép játék kár ,hogy a Resident Evil 4-et nem ilyenre csinálták.
-
kisa8800
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A billem király. Csak nem jön be ez a sok nyomkodás

-
kisa8800
tag
Szép a grafika oszt ennyi, a gépemen fent is volt vagy 10 percig. Ritka szar irányítása van szerintem.
Titkárnőknek biztos bejön, de nekem nem 
-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
a negyedik kesobb lesz elerheto.
-
Mrdevil
addikt
Tárgytalan,megoldottam.

-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
fogás gombal gyujtja meg a darálot,utanna utessel felporgeti.majd megfogas gombal odaver neki.kék ajtók kinyitasara,betörésére alkalmas.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
pont most nincs itt senki? ugy nyomatnám de nemtudom mit kell csinálni

-
Sirandrish
legenda
nah valaki help...a 3. misson végén megint felvettem valami szart..valami sárga lámpát..lehet ezis valami speckó dolog mert a 4. mission elején nemtudok tovább menni...azt kéne használni?
De hogy?
amugy ez a pálya..[link] -
Mrdevil
addikt
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy szerintetek miért nem engedi feljebb rakni a felbontást 1360x768-nál.Illetve még ebbe sem megy,mert amikor ezt beállitom neki visszateszi 1280x720-ra.Pedig a legtöbb játékot 1680x1050-ben tudom játszani ezt meg sajna nem.
Szerintem egyébként hatalmas játék lett,hangulatos,látványos videokkal és ugyanilyen játékmenettel.
Köszi. -
-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen,szivessen.ha 1irányt rontasz,kezdheted elolrol.

-
west
őstag
8as mission nal van 1 lost wood nevezetu paya,itt lehet bolyongani a vegtelensegig,igy megkonnyitve a dolgot,az irányok:
jobb,bal,fel,jobb,bal,fel.

-
Sirandrish
legenda
én azthiszem a 4. missonál járok
most nyirtam ki a lovagokat...vagyis a pánélokat mert üresek voltak

-
west
őstag
7misszio elotti videoban ott 1 csukjás csávo az asztalnál ül.
kiköpött Altair. -
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
miert van 36k d mar?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
1440x900 kevesebb pixelt tartalmaz, mint az 1280x1024.

Amúgy az elején nagyon idegenkedtem a Wide-tól, de ma már vissza nem cserélném a 4:3-as képarányra.
Ha egyszer rászánod magad és veszel, 20" alá ne add. -
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
vgadhoz ponnt passzolna

-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha lenne penzem adnek is.ezt látnod kell

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem 1680x1050-ben megy.

-
Sirandrish
legenda
-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
de nem mas mint az xboxos verzio.ha fekának az nem jött be akkor ez sem fog.bár itt van elsimitas,de nem hinnem hogy ez befolyasolni fogja.
-
feka007
veterán
Ennek a demóját próbáltam konzolon, hát... mondjuk úgy, hogy nem jött be

-
Sirandrish
legenda
válasz
19870820
üzenetére
hát én nemtudom...én odamentem..ugrottam ozst kardoztam..meg ugye ütöttem..aztán egyszer valami nagy mákból benyomtam egy olyan kombót hogy ráugrottam a fejére megkardoztam vagy 4szer majd a megnyult a karom és felemeltem a levegőbe majd földhözvágtam a boost..nah attól a fél élete lement...aztén ugyanugy rámentem és ugrottam majd ütöttem..nem kelett egy nagy strtégia hozzá

-
19870820
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor valamit kihagyok vagy mi?
mert én nekem 5másodperc és alig van energiám. -
19870820
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
de amugy az a szörny eggyett legyint a farkával aztán nekem kakukk

-
19870820
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
köszi a tanácsot tuti szétvágom a gépem igy

-
19870820
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor ha 20szor meghalok a szörnynél 20szor kezdhetem elölröl??Mert ez igy elég gáz,hamar elmegy a türelem igy
-
19870820
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor pálya közbe nemis lehet menteni csak a végén?Én elmentettem pont a tüzes szörny elött gondoltam ha meghalok onnan kezdem,erre kezde a játék legelejét.
-
19870820
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
neked hogy sikerült menteni meg elis inditani a mentést?

-
Sirandrish
legenda
nah most nyirtam ki azt a tüzes akármit...ht mit mondjak...látványban nem volt hiány..hihetetlen volt.
Mondjuk nemtudom ennél kitudott meghalni mert nekem első DMC-m és kapásból kinyirtam ugy hogy az életemnek a 10%-a ha hiányzott...mondjuk egyszer ugy földhöz vágtamazt a lényt hogy a fél élete eltünt...csak sajna nemtudom hogy sikerült

Viszont néztem ezeket a skilleket vagy miket...érdemes tunningolni? az mit tud? többet sebez az adott atack ha rányomok vagy mi?
-
19870820
senior tag
a mentést hogy lehet elinditani?Mert annál az elsö nagy szörnynél elmentettem és mindig ujra kezdi az elejéröl a pályát.Igy elég gáz hogy mindig ujra kell kezdenem ahányszor meghalok ott...
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
lool
ki itt az aldozat manapsag
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor meg mit reklamál

-
Barell
őstag
Na nekem elég volt ebböl a játékból. Megöltem azt a nagy tüzes szart majd kimentem a kapun ahol kiírta hogy mission completed blablabla és nem arra mentem hogy következő, hanem hogy mentés. Rá is mentettem az előzőre majd mikor loadolni akarom onnan kezdi hogy jövünk ki a templomból...De azért azt oda írja hogy 54perc.. Majd lehet ujra teszem egyszer, de 20X elkezdeni elég volt.

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A szörnyek olyanok mint ha paplancafatokból lennének összevarva, na és a mozgásuk.

Most egy idejig én is ugrabugrálok vele, de nem hiszem, hogy hosszútávon lekötne. -
Sirandrish
legenda
igen..az azért durve hogy arra sem képesek hogy átirják enterre vagy mittomén...
amugy én utálom a DMC sorozatot de ez valahogy tetszik..bár 99%ban biztos vagyok benne hogy 2-3 óra játék után ezt is elunom ugyanis ez a DMC tényleg semmiről sem szól csak az eszetlen kardozásról...amivel egylőre nem vagyok kibékülve az a kamera...reménytelen hogy te harc közbe fogasd hogy láss is valamit..
-
athomi
veterán
Ízig-vérig konzolos lett a játék, persze van akinek ez bejön, nincs is ezzel semmi gond.
Azt viszont nem értem miért kellett a menürendszert ennyire gusztustalanul konzolosnak hagyni? Nyomj A-t meg B-t, játék közben meg kiírja a konzolos gombokot. Pfúúúj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Xbox Series X|S
- OpenMediaVault
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
L
ott azt aktiválni kell(azzal a gombbal amivel az ajtókon keresztül mész)...majd világítani kezd a félemeleti kör és akkor fog felnézni a falra...
és akkor indul a repülés ...

akkor viszont nemtom, directX vagy driverek esetleg?
kesz labirintus.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)