- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forceman
tag
Up!
Nemrég vittem végig a játékot Devil Hunter módban, most a Legendary Dark Knight-al próbálkozom.
Egyenlőre elég is volt elején Dantét leverni az is elég kemény volt
.
Ha végigviszem ebben (LDK) akkor mit kapok? A DMD módot? (Dante must Die) -
scream
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy nem tudok továbbjutni miután felszedtem a "The Wing Talisman"-t már visszamentem a Grand Hall-ba ,és elvben ott kéne lennie valami red seal-es dolognak ,amivel fel tudok ugrani a csillárra,de sehol sem találom ...
Merre van ? vagy valamit még nem csináltam meg ?

-
chungee
addikt
Ha mission közbe ki kell lépni, hogyan tudok menteni

-
R̲e̲m̲
senior tag
bocs a duplapostér, de nem engedte szerkeszteni :S
nemhiszem h a géppel van a baj... a framerate is variable, mégis 60fps a max...
-
R̲e̲m̲
senior tag
Hali!
miért nem tudom 1280x960 fölé tenni a felbontást? 3870x2-m van, stbstbstb...
se dx9ben se dx10ben...
előre is köszi
Üdv!
-
brew93
csendes tag
Helló!
Nekem A GeForce 9660gt-men kb. egy óra után kékalált kapok. Sajnos ettől független okokból nem tom megnézni mi okozza, hiába állítottam be.Semmi kedvem pályánként végigvinni a játékot
Tudnátok segíteni?
-
R̲e̲m̲
senior tag
nekem a 3,2es amd-n ment (2GHz, 1mag), a hangsuly a SM3-as vga-n van. alatta nem indul el

-
VanScore
tag
Igen a proci kicsit "kilóg" a konfigból, igy nem tudom h boldogulna vele... Szerintem elindulna vele, csak kicsit kinlódás lenne az egész. Egyébként
Devil May Cry 4
Publisher: Capcom
Developer: CapcomMinimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 512 MB (1 GB for Vista)
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6600 SM3 Required)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom DriveRecommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 DUO
Memory: 1 GB (2 GB for Vista)
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive -
empir3
tag
Szerintetek?
-
empir3
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem! Egy 2.4ghz-s celeron processzorral (1 magos), ATi HD2600XT 512 MB-s videokártyával és 2GB rammal hogy fog boldogúlni a játék? Én inkább a processzor miatt vagyok meggondolkozva. És amúgy milyen a játék minimum gépigénye? A választ megköszönném
-
Rebell
senior tag
Hy,
Vki megtudja nekem mondani hogy a Subtitle nyelvét hogyan tudom átállítani Németre?
A Játékot is Németül Instaláltam fel pedig. Az ok hogy a szinkron Anngol, de így legalább érteném a Storyt (jobban)2. kérdés. Játszott már vki evvel a Gammel Gamepaddal? Mert szószerint szar az irányitás Billentyűről., na meg a nézet se egyszerű
Egeret sem lehet használni, Csinálhattak volna legalább olyan irányitást mint az Assasins Creed-nek. -
Cyno
tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy a felbontást már nem tudom 1240*X-en felül állítani?
-
dunc
nagyúr
Csá tudtok Magyarositásárol?
-
kilizsima
tag
na ennek a játéknak az irányítását megszokni kész művészet

-
Olekgsxr
tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy nincs még magyarítás hozzá?
Amúgy nagyon szuper gém, már végigtoltam párszor, és nem lehet megunni.
Billentyűvel nyomom, és már azok a betűk amiket a gémben használok teljesen lekoptak.

-
west
őstag
válasz
-=DenniS=-
üzenetére
nekem semmi gas...mondjuk nekem nem utangyartott...
-
west
őstag
válasz
-=DenniS=-
üzenetére
menuben nem lehet bekapcsollni?
-
-=DenniS=-
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Logitech Rumblepad 2-t és a DMC4-ben nem rezeg(játékban és a gamepadon is be van kapcsolva a vibráció).Kell valamilyen program hozzá vagy be kellene még állítani valamit?
-
jolti05
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
Köszi a válaszod.
Megoldottam máskép, fura módon elsőre
Nem felugrottam, jött a keze és ha igaz, akkor Busterrel megütöttem!
Első próbálkozásra sikerült, pedig csak meg akartam lesni, h mit csinál, aztán bumm a fejbe 
Igen, a főgonosz elég 0 volt, bár a végén, amikor bepipult és elvörösödött, elég kemény támadást vetett be, én abba belehaltam, de felhasználtam egy gold orb-ot.
Nem volt rossz játék, a zene mindent vitt, sajnálom, hogy az előzőekkel nem játszottam (jobban mondva a 3ma azt hiszem igen, csak csak keveset, mert nem érdekelt), egészen érdekes a történetük, már amennyit értettem a Galery menüpont alatt.
Kreatív fickók akár filmet is faraghatnának belőle, esetleg sorozatot. Ilyesmit szívesen néznék. Ez a játék is simán megállná a helyét, mint film. -
DerStauner
senior tag
jól gondolod, de az nem devil trigger, hanem devil buster.
ha a devil triggert aktiválod, akkor csak többet sebzel.
szóval amikor a bal karjával üt, devil buster neki, ha sikerült, jön a jobb, megvárod, míg a holtpontig felemeli, aztán egy duplaugrással (air hike) bustereled, majd ha ez is megvan, a feje már magától adódik, oda is egy buster.
ez a jobb karos egy kicsit macerás, de nem lehetetlen. nekem kb 3.-ra sikerült
amúgy a főgonoszt tök könnyű volt kinyírni. elsőre ment.
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
A játék végén, amikor odahasal hozzám, és ököllel akar agyonnyomni a főgonosz, mit kell csinálni? A kard úgy látom hasztalan, Devil Triggerrel ha odaütök, mintha fájna neki, és jön a másik kar, de azzal már végképp nem tudok mit kezdeni
Köszi. -
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap kijatszottam a jatekot human szinten (nagyon jo game, nem nagyon lehet abbahagyni!), de tovabbra sem tudom Dante-t kivalasztani. h masodjara vele jatszhassam vegig...
Vegig kell vinni Devil Hunter szinten is Nero-val, es utana mehetek csak Dante-val, vagy mi a hezag? -
Raven18
csendes tag
tökjó játék egésznap a gép elött ülök.. ebböl fél nap a játék és hogy idegelem magam h nemtom a föszörnyeket ( jelenleg az a nagy békuci) megölni , a másik fele meg hogy gondolkodom hogy hogyan is kell a kombókatm it kell nyomni hogy. am lehet lama kérdés de mi is az értelme a human és devil módnak , és hogy lehet karaktert választani ?
mert ha megkérdi h csuz körektör akkor automatic , vagy semmi és ugyanugy neroval vok mindig ..nos? 
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok
Ez játék már tényleg használja a 4 magot? -
janeko
őstag
hali. bocsi az offért. De ez a játék milyen stilus: horror gyilkolos?

-
west
őstag
az lehetseges hogy a direktx8 bezavarja az enginet?
nekem ugy belassult utanna hogy felere csokkent a jatek fpse. -
west
őstag
válasz
ggf8600gts
üzenetére
tudtommal nem.
Bulitt:gratula
-
Bulitt
addikt
Human - teljesítve

Devil Hunter - level 10
Legendary Devil... - level 2
-
nsrking
senior tag
Ma végre volt szerencsém kipróbálni a PC-s verziót. És nem csalódtam. Tök jól átírták, alig van gépigénye és az irányítást is meglehet szokni.Miután ugye már Xbox360-on kiakasztottam, így Pc-n öröm lesz elölről kezdenem.De az tuti hogy addig fogok játszani amíg fel nem tuningolom mind a két karaktert(Nero,Dante) fullra. Jó gamelést mindenkinek!

-
west
őstag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
hali,a mai jatekok mar felismerik az xbox szabvanyt.szoval ha nem akarsz soha gombbeallitasokkal kuszkodni,fontos hogy xbox 360 joyt vegyel.
Barell teso jol valasztott mikor megvette ezt
ezt ajanlom utangyartottkent.
nem hinnem hogy erdemes szőrözni ezen,mert ezek a controllerek,10 ev mulva is hasznalhatoak lesznek szerintem. -
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
[OFF]Már két topicban is érdeklődtem, de konkrét választ sehol nem kaptam a kérdésemre.
Gondoltam aki itt megfordul, az tud némi útbaigazítást adni.Egy gamepad-et szeretnék venni, de fogalmam sincs, melyik lenne a legmegfelelőbb darab....fifához, és egyéb játékokhoz kellene, lehetőleg olyan, ami azért a legtöbb játékkal kompatibilis, és olcsó.... ennek érdekében még a rezgésről is hajlandó lennék lemondani.
ezt néztem ki: http://depo.hu/saitek/p380_dual_analog_pad
ez elég olcsó, és úgy hallottam , hogy ehhez képest jól szuperál.
vélemények?[/OFF]
Amúgy hogy ne csak off legyen, a játék nagyon jó! Igazi arcade hent.
Végigtoltam és nagyon tetszett. Mivel szeretném újra és újra megejteni ezt, ezért kéne a gamepad segítség, ugyanis néhány mozdulat billel elég nehézkes, vagy inkább lehetetlen.előre is köszi

-
Bulitt
addikt
-
Ne tud valaki olyan leírást ahol megtudhatom a Secret Missinokat hogyan kell megcsinálni
van pár egészen nem érthető feladat számomra 
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Elakadtam ebbe a fránya játékba, egyből a legelején. Itt egy screenshot, itt mit kell csinálni?

-
Bulitt
addikt
Sziasztok
A 13. missionban Dante-val kell menni. Merre mennyek mert körbe körbe rohangálok :S
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Találtam hozzá video végégjátszást is, ez alapján jöttem rá mit kell a 8. pályán csinálni. Pedig nem nehéz, tényleg csak a fényt kellett követni, ahogy a kövön is volt.

Most már csak az utána levő gonoszt kell kinyírnom.

-
törölt tag
A 8. pályán hogyan lehet átjutni?

Ott akadtam el, ahol a mező közepén egy oszlopon 3 kőtábla világít, mindegyiken írás. A lényegük, hogy ne bántsd az erdőt, kövesd a fényt, úgy juthatsz át!
Viszont akármerre megyek, egy szörnyekkel teli verembe kerülök. Mit kell tenni? -
menpee
aktív tag
Nah tegnap sikerült akasztani human szinten. A legviccesebb megint az, mint már sok játéknál, hogy az utolsó előtti pálya volt a legnehezebb, az uccsó meg semmi...
-
west
őstag
nincs mit,1 jobbra nyil tenyleg lehetne

-
west
őstag
jobbra kell nyomni a missziovalaszto menut.tobszor csak az elotte levo payat mutatja.
-
törölt tag
válasz
Mr. Blue
üzenetére
Fent, ahol kiválasztod, hogy Human, vagy Devil Hunter vagy, nem engedi a 3. pályát?
Én úgy vettem észre, hogy a pályán akármikor mentesz, mindig az elejére rak vissza, ha betöltöd az állást. Vagy én nem vettem észre valamit, vagy teljesen felesleges a mentéssel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- darkFlash Shadow Pro
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.

Be fog jonni

Remélem tudtam segíteni