Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

SPOILER durvän

namost, elvileg a játéknak van négy vége, amiből nekem sikerült kettővel találkoznom (Darrow féle broadcast és megsemmisítés). elvileg többen is írták, hogy az utolsó döntésnél dől el, viszont nekem csak ez a kettő választható... hm, viszont úgy néz ki a nagy pacifizmusban kimaradt a plusz két beszélgetés a pályán.

foxy és pacifist nem lett meg (előbbi valszeg szingapúr miatt, utóbbi meg a kevorkian és fall missziók, na meg az eleje okán). 37 achi meglett azért.

szingapúrban a nonlethal végigjátszás kb új értelmett nyert szívás szempontjából (legnehezebben tolom), lehet a stealthet segítő implantátumokat ki kellett volna nyomni?:D szóval mire a végére értem, már kb totál kivolt mindenem az ellenfelek tömegétől. meg persze attól, hogy próbáltam minimális feltűnéssel menni, de úgy meg mindent képtelenség felderíteni.

az utolsó pálya innentől felüdülés volt, végre nem kellett hatvan őr között navigálni ismeretlen terepen.

utolsó bossharc viszont nevetséges volt (nem upgradeltem az augomat, lehet azért?), "boss"ot mesterlövésszel és a végén sokkolóval intéztem el. bull még mindig aránytalanul szívás volt elején, snakenél már nem is haltam.

így lefekvés előtt összefoglalva a negatívumokat:
    - problémák a kiegyensúlyozottsággal, ld első boss, augok egy része, energy barok, fegyverek és lőszerek eloszlása (plazmát, lézert és gránátvetőt egyszer nem használtam)
    - pár bug, főleg alvó ellenfeleket tekintve
    - néha illogikus mi használható/mi nem (tiszta final fantasy 7...)
    - a final fantasy jellegű karakterek néha kevéssé illenek bele, 7-8at imádtam, de ettől még ebbe a világba idegenen hat pár dolog
    - hát még a végén, amikor a játék átmegy left for bioshockba:)
    - ai néha eléggé random módon viselkedik
    - változatosság szempontjából visszalépés a Deus Exhez képest, ott tényleg a fél világot bejárta az ember

és a pozitívumok:
    - 35-40óra játékidő tényleg megvan minden sidequesttel
    - soksok quest, kidolgozott világ, jelenlegi fps mérvécével mérve nagyon masszív
    - valahol félúton a DX és a DX:IW között összhatás tekintetében... és szerettem az IWt is:) a DX meg szerintem a valaha volt legjobb fps, és anno a wolf3dvel annak kijövetelekor kezdtem fpsekkel játszani

további tervek: nonlethal végigjátszás tervben, de majd később, és easyn (foxyval együtt). viszont hardon lehet megyek mégegy kört, feszegetni a rendszer határait, használva mindent, ami csak elérhető a játékban. pont, mint ahogy az elsőben szoktam:)

Új hozzászólás Aktív témák