Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Zizi123

senior tag

Volna 1 pár technikai jellegű kérdésem a rutinosabbakhoz.
    Hackclaw témakör.
    Szituáció: Zero Down pálya Barrack hely. Spawn után sprint a széfhez. kb 50s után összetalálkoztam 1 enemyvel úgy meglepődtem, hogy hirtelen felindulásból lelőttem ahogy a sátor táborból rongyolt kifele. Mivel rajtam semmi nem volt, összesen 1 fegyóval mentem be, így elbújtam, közben kinyírtam a fenti őröket, majd beöltöztem a lev 1-es szarrá lőtt cuccaikba. (ami nyilván azok kívül, hogy elmondhatom, hogy van rajtam valami semmit nem ér.)
    A lényeg, hogy mire gondoltam lemegyek kilootolom az áldozatomat elvitte a csapattársa, és cipelte a nagykapu fele. Ezen úgy meglepett, hogy azt is lelőttem. Elejtette az előző áldozatot akit cipelt, Ő pedig kimászott a kapun kívül.

ÉS akkor most jön a 2 kérdés:
    1. Mivel nem tudtam, hogy még van-e 3. társuk, így elindítottam 1 scannelést. ami 2 ellenséget jelezett. A szkenner jelzi-e a Wipe Out-olt játékosokat????
    2. Mivel nem tudtam eldönteni, hogy volt-e 3. társuk, így a villanó drónt is eldobtam ami villant is. A kérdésem, hogy a drón villan-e WipeOut-olt játékosokra?

Mert ha mind 2-re igen, akkor elcsesztem, mert mivel kb 0 cucc volt rajtam, így nem mertem kilootolni őket, hogy nehogy a 3. leszedjen, csak ami játékos a kapun belül volt félig abból hoztam el 1-2 cuccot.

Új hozzászólás Aktív témák