Új hozzászólás Aktív témák

• Zizi123

senior tag

válasz Plata #415 üzenetére

Na ha valamiben nem vagyok otthon az a sniper-kedés :(
    Sunyi dolog, így nem csinálom. Természetesen ha van olyan küldi, akkor megcsinálom, de 1 lövéssel sem adok le többet, mint muszáj vele. De van itt a fórumon aki imádja, Ő biztos fog tudni segíteni.

Sokan az SV-98-at istenítik, nekem az sem jött be.
    Nekem talán az M700 tetszik leginkább, de az sincs kihúzva csak 43-as szintig.
    Eddig ez van összerakva, de erre kellene az 52. szintnél lévő: Resonant Sniper Rifle Supressor, és akkor lenne szerintem nagyon ütős, mert 1143m/s lövédés sebesség az azért odab@szós.
    M700 Sniper Rifle-Warfare-6F5UOQO098B46QH471S86

MArksman Rifle-ben én eddig csak a VSS-t használtam, de nekem az sem jön be annyira, mint ahogy hypolják. A 360m/s lőszersebesség vazze az vicc.
    Hivatalos range 131m Ha 1 játékos 4m/s-el fut, és te 120m-re lősz vele, akkor 1,3m-el kell elé célozni, hogy eltaláld ami minimum 2. de oldalról inkább 3 embernyi távolság, és közben a játékos legyen kedves, és egyenes vonalú egyenletes mozgást végezzen ne menjen cikk.cakk-ban, és ne torpanjon meg... :Y

Közelharcra lassú, tehát igencsak korlátozott, hogy hova használható. Szerintem!!!
    PErsze biztos, hogy van aki ezzel is isten-király.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés