- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Amikkor sokadjára is olyan pályára dob be hogy védő oldalon veszés előtt kicsivel, na akkor jön a Alt+F4 erre a sza@rra
-
bul07
nagyúr
válasz
BRABUS113 #774 üzenetére
Azt a mindenit nekem fel se tűnt.
Hogy mikkor és ki nyomta át, biztos én lehettem mert ki más, de azt a pici szöveg nekem fel se tűnt
Még jó hogy tettem be videót.
Akkor vissza az egész.Amúgy ez a mód, nem is értem hogy lehetnek benne játékosok.
De amit leírtam áll erre a módra nagyon rossz megvalósítás főleg az elején a szavazósdi -
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #768 üzenetére
Most gyorsba csináltam három meccsbe lépést meg pár perc , videó [link]
Én csak 40 látok, és meccs közben se lesz több, sőt a tiketeket is megfelezték ha jól rémlik a régi szám, most 180 régen szerint 360-ról indult
Az meg hogy egy örökkévalóság lett mire egy kör elindul, még viccnek is rossz
Betölt választás, aztán jelentkezés ha akarsz, aztán szavazás, és aztán megint idő. Attól hogy betöltötte a pályát olyan 120másodperc mire indul a kör.
Ha meg onnan nézünk hogy rányomunk és elkezdi keresni a játékosokat akár 4-5perc is lehet mire elindul a kör, ez miiiiiiiFőleg nekem hátrány, én csak támadó oldalon játszok, és bizonyos pályákon ahol van jármű. Eddig is volt hogy 10-13perc volt mire jót találtam, most meg lesz majd 20-30perc
Ez így sz@r lett, nem kicsit, nagyon
-
bul07
nagyúr
Nem is mondjátok hogy elindult a vég.
Mi a fenét kellet variálni
Gondolom a kevés játékos miatt kellet 62-ről 40főre csökkenteni a játékosszámot a pályán. Csakhogy legtöbb pálya 62főre lett tervezve főleg a nagyobbak, ahol van jármű is. Most hébe hóba találni ellenséges játékost.
Az elején meg a szavazósdi, hát ez meg minek.Nem bírtak várni és később tönkretenni a játékot. Ááá a BF6 megjelenésééig kibírhatták volna, most mehetek vissza talán a BF5-re vagy BF1-re
-
bul07
nagyúr
Sokszor van ilyen
Van hogy rég fedezékben vagyok és mégis lelő olyan aki rám se lát, jó messziről
Meg mondjuk tank gépágyújával átlövök a dombon és ölök meg játékost csak úgy néha, máskor meg ugyan ott nem
Ezért a tank gépágyújával szinte folyamatosan vaktában lövök az ellen felé mert sokszor van hogy beadja a találatot -
bul07
nagyúr
Na a tankosokkal jól kicsesztek
Bemér Javelin-el és rám lő, elnyomom a thermo smoke, és semmi, ugyan úgy eltalál nem téríti el
Hát kösz
Ha rájönnek sokan hogy hatástalan rá az eltérítés mindenki ezzel fog a világ végéről a tankra lődözni.
Többi járművel még nem mentem így nem tudom hogy azoknál is ilyen lett eEz a sötét pálya meg hagyjuk
-
bul07
nagyúr
Ez betalált
Pörög a számláló ki tudja hol áll meg
Hát itt ált meg
De sajnos a kört nem nyertük meg
-
bul07
nagyúr
Ha már C4
Ha rádobom a saját tankra mondjuk és ellenséges rakéta eltalálja a tankot akkor berobbantja a C4-et is és hozzá adódik a sebzésbe?Mert most a hátul eredmény nélkül kempingező tankokat egy más járművel szoktam lökdösni hogy csináljon valamit, de ha rádobott C4-el el lehet érni hogy felrobbanjon és esetleg egy jobb képességűhöz kerüljön akkor megfogom tenni.
Azzal nincs gond hogy valaki nem megy előre a frontvonalba tankkal, mert se perc alatt kiszedik, de ne is a világ végéről lődözzön elenyésző találattal.
És amikkor nagyon buta játékosok vannak a másik oldalon.
Simán átadják a ő járművüket
Egy két találat és a nyomi kiugrik, ha van okos játékos a közelbe meg elviszi, mint ő is a képen, csak néztem hogy rongyol hátrafelé vele -
-
bul07
nagyúr
Be lehet valahol állítani hogy már futó meccsbe ne rakjon be?
Kezdem unni hogy sokszor pl ilyenbe dob be
.
-
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #643 üzenetére
Múltkor nekem is volt egy ilyen pillanatom, egy tárból leszedtem 5játékost ami egy kupacban volt
Ritka alkalmak egyike volt mikkor gyalogosként nyomtam
Mert én ha nem támadó oldalra rak én egyből lépek ki, ha meg olyan pályát dob ahol nincs jármű nagyon meggondolom de általában onnan is lépek ki
Olyan pályákat ahol van jármű nem nagyon szeretik a csalók, de akad -
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #640 üzenetére
Én ha tehetem járműbe vagyok onnan meg nem szed ki kézi fegyverrel
Tegnap lett volna egy jó köröm tankkal még a legerősebb behívható csapás is meglett volna, erre nem jött hírtelen egy kék halálom, ha jól néztem a naplót valami win frissítés volt a oka#641 Plata
Nállam a gyalogságra jobban hatásos van a fő toronyra, meg gépuska másodlagosnak
Hogy mit raksz a személyzetnek majd mindegy, elég ritka hogy beüllnek oda -
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #599 üzenetére
Én is BF helyett tolom, de azt nehezen szokom meg hogy fedezék mögé érve is van hogy kiszednek olyan helyről hogy nincs rálátása rám.
Nem tudom miért van ez de sokszor megesikÉn itt is ha csak tehetem járművel vagyok.
A helik nagyon hamar sérülnek, na meg hogy a világ végéről kilőnek a kis heli pilótafülkéjéből az egyszerűen abszurdnak tartom -
bul07
nagyúr
Mi lett a játékkal
Mintha fogyna a játékosszám
Pár napja bármely időszakba kezdésre nem gyűlik ki a csapat, van hogy első pont már foglalva van és akkora telik fel a két oldal -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Lehet külön törölni a kampányt?
Próbáltam nem tetszett, meg rosszabbul is fut mint a rendes multi, így megszabadulnék tőleHa nem lehet
Akkor ha letörlöm az egészet majd felrakom az alapot elveszik bármi? -
bul07
nagyúr
Amúgy kezd nevetségesen sok helyet foglalni. 117GB
Ha jön valami frissítés akkor nem tudom mit fogok csinálni, mert biztos kell majd neki vagy sok sok szabad hely -
bul07
nagyúr
És ki tudja mennyi csalót nem fognak meg, pedig rengeteg megfognak
-
bul07
nagyúr
Tegnapi kör
Kicsit se gyanús az ellenfél elsője, gyalogosként tolta -
bul07
nagyúr
És ezekkel hogy lehet távolra lőni?
Én amúgy elképedve nézem hogy egyesek úgy lőnek mondjuk egy CAR-15-el is mint egy rendes mesterlövész fegyverrel.
Én lövöm őket mondjuk SV-98 a világ végéről, aztán ő elkezd rám lőni és folyamatosan talál is, és nyek meghalokEngem az is zavar hogy nincs esése a fegyvereknek, rakétát is kilövi a tankra és mint egy lézerfegyver olyan egyenesen repül a tank felé a rakéta, akár apálya másik felére
........
Amúgy meg lehet nézni valahol a legmesszebbi ölés milyen távolságra volt?
Tankkal volt nemrég egy 701m
-
bul07
nagyúr
Nem, az egy taktika
Sokkal könnyebb foglalni ha odaér a játék, én a első pont foglalása után szoktam elkezdeni rombolni a házakat, és mikkor jön a harmadik pont akkor a házak nélkül könnyebb lenyomni a védőket.
Na meg ha a házak nincsenek akkor a tank is beljebb tud támogatni, mert a külső házak takarják a rálátást a foglalandó pont környékére.
Tankkal a második két pont foglalásánál nem sok segítséget lehet adniDe más pályákon is van hogy nagy előny támadásnál ha a védők nem tudnak házakban és egyéb amúgy rombolható dologba elbújni, így én van hogy tényleg csak rombolás miatt lövök dolgokat.
-
bul07
nagyúr
Jó legyen igazad
És melyik az a support fegyver amelyik mindent ver.
És nem ilyen papírzsebkenő méretű térképeken csatákban hanem rendes 50-100m távolságra.
Közelre többet számít a szerver ki kit lát meg hamarabb, mert van hogy nagyon olyan érzésem van hogy kések többiekhez képest, mire meglátom már ő lő rámMár nagyon megnéznék egy kört tőled, vegyél már fel egy kört
(Az én gyenge gépem is képes felvételt készíteni, 1050Ti nem egy erő vga)
Mondjuk egy ilyet mint amit én beraktam, nem kell jobb minőség, a harmadik kis heli próbálkozásomról
Videó [link]
Azóta rakéta mellet a másik gépágyút használom az jobban adja gyalogság ellen távolról isAmúgy azóta mintha romlott volna az irányíthatóság sokkal érzékenyebb lett, vagy egy frissítés elállított valamit
Amúgy van még olyan gondom hogy én min grafikán tolom, és sok pálya ellem nem töltődik be, lövöm tankkal vagy bármivel távolról és valamibe becsapódik és nincs ott semmi, na de mikkor közelebb gurulok akkor megjelenik valami tereptárgy(ha kell tudok videót csinálni róla mire gondolok)
Ezzel csinálhatnának valamit -
bul07
nagyúr
válasz
redingitell #495 üzenetére
Na jó akkor a fegyverek 80-85% választható bármelyik katona esetén
Recorn esetén csak LMG nem rakható(4db fegyver), minden más igen, ami amúgy se gond mert én nem használok LMG fegyvert
Amit én általában használok Car-15 pl minden katonával használható -
bul07
nagyúr
Én nem szoktam menni dokival(Support) és mégis tudok éleszteni, vagyis csak tudnék de nem teszem mint leírtam. És sokáig is tart az élesztés vagy 3-4másodperc.
Általában
55%-ban Recorn -> Hackclaw vagy Luna attól függően hogy melyik pálya
40%-ban Assault -> D-wolf, ennél van füstgránát de azt nem tartogatom hogy hátha éleszteni kell
5%-ban Engineer -> UluruÉn nem szoktam menni Support-al, vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy még soha nem is mentem
-
bul07
nagyúr
Nem fognak éleszteni én se teszem
Hogy miért, mert szarul van megcsinálva, állítom hogy még nő is vagy fél métert a játékos karaktere úgy kiegyenesedve éleszt, és jó sok másodpercen keresztül, csak az nem lövi aki vak
Az esetek 50% akkor ölnek meg mikkor éleszteni próbálok
Hát nem akkor inkább nem élesztek, de el se várom, egyből nyomom a gombot hogy mihamarabb újra pályán lehessek -
bul07
nagyúr
Mutogatjátok itt ezeket a eredményeket
De ha lehet vegyetek már fel egy kört hogy mégis mi a fene ez a játékmód, úgy megnézném hogy ti hogy toljátokNVIDIA GeForce Experience felvesszi kis erőforrás igénnyel, pár FPS csökkenés az ára a felvétel készítésének
Már ha zöld VGA van a gépbe, piros oldalon is biztos van ilyen program(blama lenen ha nem) -
bul07
nagyúr
válasz
Franky74 #429 üzenetére
Szerk;
Nem válasz akart lenni...............
Engem az agyhalott csapatársak borítanak ki
Beül a járműbe és ész nélkül bemegy a tömegbe és seperc alatt kilövik, rosszabbik esetben nem marad a járműbe míg ki nem lövik hanem kipattan és otthagyja az ellenségnek, azok meg köszönik szépen el is viszik.
Más nyomorult direkt átkocsikázik az ellenséghez és direkt átadja.Heli esetén meg kb két pillanatig van a levegőbe, vagy kilövik, vagy földhöz vágja.
Én meg aki szeretnék rendesen járművezni nem jutok járműhöz.
És ugye az is tetézi ezt hogy pontról pontra változik hogy lesz jármű a következő pont esetén vagy nem. És ha közben pont váltás van nem lesz jármű.
Vagy egyik pálya esetén csak az első pont esetén van heli és ha ott elcseszi a nyomi akkor nincs heli a végéig. De egy jobb játékos kitart a kör végéig és sokat aprít az ellenségből. -
-
bul07
nagyúr
Én járműnél azt nem vágom hogy javító pontnál egyszer ugyan az a pontot megjavul, mondjuk egy két perccel később meg nem indul meg a javulás
Na meg az készít ki idegileg hogy olyan helyeken tud végleg felakadni hogy nem igaz, aztán onnan vége van, ha nincs egy rendes csapatárs aki valami járművel le nem lök akkor a kör végéig ottmarad
A légi dolgokat nagyon könnyen le lehet szedni, csak bujkálva van esély életbe maradni
-
bul07
nagyúr
Egy ingyenes játékban sose fogják teljesen kiszűrni a csalókat, max ha PC alkatrészeit nem zárják ki.
Ha egy fiókját bannolják is csinál másikat és csal onnan tovább.
-
bul07
nagyúr
válasz
Iramirez #227 üzenetére
Az igen jól eltették
Amúgy milyen dolog már levon ha kilépek egy körből
Nagyon sokszor rak be a kör végére, persze a védekező oldalra mert nemsoká vége a körnek és lépnek le a vesztes meccsből, volt már olyan is hogy már az utolsó pontot húzták a támadók és akkor értem be.
Persze hogy nem maradok ilyen körbe. És akkor jön a levonásMondjuk alapból nem fogok védekezni, mikkor védekező oldalra rak akkor lépek is, de ez még oké is talán hogy von le, na de ha tényleg a végére rak be
-
bul07
nagyúr
És hogy lehet lefeküdni?
Na még azt a gombot nem találtam meg, pedig néha jó lenne míg meggyógyulok -
bul07
nagyúr
Harmadik próbálkozás a kicsi helivel
Nem is kell mondani hogy rettentő hamar kiszedi a légvédelmi ágyú így vigyázni kell rá
Sajnos megzavartak bejöttek hozzám így nem figyeltem egy kicsit és kézi fegyverrel ki is szedtekMíg jön a következő BF elleszek ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron