Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H3XHUN
tag
Scar-H atompontos, jaj ne...
A játék netcode-ja egy kupac szar. 20 mecsből van 5 killem de meghalok 200-szor. Az előző szezon óta valamit változtattak. 60 fps-sel ez a játék lehetetlen jelenleg. (40-es pingem van) Amikor valaki gugolva, célozva dög lassa kijön elém a 2 méterre lévő sarok mögül és én halok meg M4A1-gyel, amikor pontosan oda nézek mert tudom, hogy ott van. De valamiért a 30 golyóbol egyet ha be ad a szerver sokat mondtam.
Ez mind lagg kompenzáció. Akik célozva Flash módjára mozog az is. Lényegében akik drága pc-n de rossz nettel játszanak, legyőzhetetlenek.
De lőhetek tank ágyőból is, 0 hit. -
Jó eséllyel, ahogy fentebb már írták mások is, az ilyen ügyletek mögött, különböző "okosságok" rejlenek, mint pl. egér makrózás, ilyen-olyan no recoil-os csalások. Ami probléma még szerintem, a helyzetek valós megítélésénél, hogy nincs a játékban normális kill cam rendszer. Ezért van az, hogy én is sokszor úgy látom, hogy aki lelőtt, annak a sziluettje, olyan helyen van, ahonnan elvileg nem láthatott engem, épület, egyéb tereptárgyak által, stb. takarva, úgy meg az ember könnyen kiállt csalást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest