Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
veterán
válasz
HorkayZolee
üzenetére
Tegnap néztem a videóját, nagy büdös cheater genyaláda, jelentettem is a youtubenak, tegnap, csak nem akartam ide be linkelni, mert dühös voltam, no recoil, fullba, hagyjuk már, a rángást már nem is írom.
-
H3XHUN
tag
válasz
HorkayZolee
üzenetére
Az egy utolsó cheater féreg. Battlefield 3 vagy még régebb óta aimozik. Senkinek nincs 50 milimásodperces reakcióideje, neki sem. 4 képkocka alatt kilő 5 játékost, 3 különböző irányban. Hihető.
-
H3XHUN
tag
válasz
HorkayZolee
üzenetére
De miért nem írod le ki volt.
-
válasz
HorkayZolee
üzenetére
Nekem ez volt az utolsó Warfare meccsem, azóta csak Operations megy

Ugyanitt értelmes, csapatban mozogni és infózni tudó embert / embereket keresünk magunk mellé Operationra, DC-t adok privátban
-
Dave567
veterán
válasz
HorkayZolee
üzenetére
BF 3 is ugyan ez volt, picit jobb volt a hitreg, de ha nem volt saját csapatod, nagyjából bukó volt, ott is Conquest Metro, csipával nyomult rengeteg ember, mikor csak foglalni kellett.
Ez meg ingyenes sajnos, itt minden dögevő megtalálható.... -
Veiled Bride
senior tag
válasz
HorkayZolee
üzenetére
Hát nem tudom, random emberekkel játszva a bf3/4/5/2042-ben sincs sok csapatmunka ahogy észrevettem. Pl ezekben sem élesztettek újra többször mint most itt. A csapat fele nem a pontokra ment ugyanúgy mint ahogy most itt. Nincs új a nap alatt. Az ilyen árkád lövöldéknél mindíg is így volt és lesz.
-
sZapu
csendes tag
válasz
HorkayZolee
üzenetére
+1 minden szavaddal egyetértek. Morgolódok rajtuk egy sort aztán kapom is a taslit asszonytól, hogy csöndesedjek el
-
Zizi123
senior tag
válasz
HorkayZolee
üzenetére
A warfare-ról semmit nem tudok, mert nekem túl bonyolult

Szeretem ha én irányítom a történéseket, de ott én nem látom, hogy ki kivel van.
-
Dave567
veterán
válasz
HorkayZolee
üzenetére
Pontosan így van!!
3m-re se tudom el találni, hiába célzok rá. Nekem is 40ms kb, DIGI POOR Internetet jelez néha, gondolom az ellenségnek is. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
HorkayZolee
üzenetére
Akkor a szerverekkel spórolnak pedig játékos lenne bőven összességében.
-
Iramirez
senior tag
válasz
HorkayZolee
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest