- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Én kb napi 10-20 embert szoktam reportolni...(napi 30 csatát le is szoktam nyomni)
Még 1-et sem reportoltam Operation-ben, csak Warfare-ban, mert ott érdekes dolgokat tudnak művelni. Pl:
A pisztollyal lelő a pálya másik végéről 2 lövésből (Nem Desert Eagle-el...)
Elkezdem lőni, hallatszik a becsapódás. 4-5 találat után felém ugrik, és meghaltam...(gondolom 3 headshotot kapok, mert minimum, annyi kell a max HP-ról meg tudjon ölni.)
Vagy az említett "Válltámasz nélküli fegyverrekkel, darálják a népet 3-5 kill egyhuzamban" . Elkezdem lőni a 2 pixelnyi embert olyan messza van, majd felugrik a levegőbe, és meghaltam, majd látszik, hogy válltámasz nélküli SMG-vel ölt meg...
Ne már...Eleve amikor valaki 2x annyi killt csinál, mint bármelyik csapat 2. legjobb embere, akkor az automatikus report. Ha valakinek az 50 kill mellé nincs assist, vagy csak 4-5, akkor automatikus report.
Ha valakinek van 80 killje, 50 assistja, és még 45 élesztése is (amíg a 2x helyezetteknek 40 kill), az is automatikus report.
Én ezekben nem hiszek, hogy ennyire jók lennének, hogy csalás nélkül lehet ilyet csinálni...
Azért nem érdekel, hogy ha olyat jelentek fel aki mégis ennyire jó játékos és nem használt semmi illegálisat, mert ha kivizsgálják, és nem volt igazam, akkor nem történik semmi ,de ha igazam volt, akkor 1 csalóval kevesebb...A mai újdonság, amit eddig még nem láttam az elcseszett tigrisbukfenc szerűség.. Ez nem tudom, hogy mi lenne, melyik karakter speciális képessége, de először még azt hittem, hogy káprázott a szemem, és a taktikai becsúszás volt, de a 2.-nál már gyanús volt, hogy ez valami fícsör. Konkrétan előre mozog, mint a taktikai becsúszásnál, csak arccal előre, és hasra érkezik.
Az is újdonság, hogy a frissítés óta többször respawn-nál a pálya alatt születek meg, és zuhanok 10s-ig.
-
Plata
félisten
Van rosszabb is,az este reportoltam jópár játékost,egyszerűen sziklán és házfalon keresztül is megölt ugyanaz a játékos úgy hogy nagyon messze leghátul éledtem,nem volt baj hogy több épület van köztünk,ahogy éledtem a pálya legvégén épületben kaptam is a fejest.
Remélem valamit kezdenek ezzel.
Vagy így akarnak rávenni a sztori megvásárlására hogy az online részt tele rakják csalóval?
Egyébként ha a sztori módban durvább grafika van akkor ahhoz milyen gép kell majd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest