Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_thomas_
tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem vki mondani hogyan lehet egy olyan objektumot háttértárra menteni és onnan visszatölteni, ami saját fejlesztésű osztály objektuma és más saját fejlesztésű osztály objektumait tartalmazza? régebben java-ban nyomultam és ott nem volt ilyen gond mert a bármilyen obj-ot simán ki lehetett menteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest