Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwartez
csendes tag
letöltöttem a trial delphi 7 -et. Nekem nincs semmiféle könyvem és nem akarok órákig keresgélni az interneten egy ilyen egyszerű program után. Teljesen hülye vagyok ehez! fogalmam sincs mi az a formcreate. nem tom mit kell csinálnom, mindig baja van hogy nincs main formja. pls leírnád hogy pontosan mit csináljak, hogy még én is megértsem. Egyépként abban a programban ahonnan futtatni akarom ezt az alkalmazást nem lehetséges, hogy mindenféle formokat hívjon be ilyesmi... csak annyit tud csinálni, hogy futtat egy .exe programot és át tud adni neki valami szöveget és azt várja, hogy egy .txt file megjelenjen teli sok url -el(akár könyvtár akár file). Bocsi, hogy ilyen nehézkes vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- BMW topik
- Hétvégi hardverszonáta
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest