- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwartez
csendes tag
letöltöttem a trial delphi 7 -et. Nekem nincs semmiféle könyvem és nem akarok órákig keresgélni az interneten egy ilyen egyszerű program után. Teljesen hülye vagyok ehez! fogalmam sincs mi az a formcreate. nem tom mit kell csinálnom, mindig baja van hogy nincs main formja. pls leírnád hogy pontosan mit csináljak, hogy még én is megértsem. Egyépként abban a programban ahonnan futtatni akarom ezt az alkalmazást nem lehetséges, hogy mindenféle formokat hívjon be ilyesmi... csak annyit tud csinálni, hogy futtat egy .exe programot és át tud adni neki valami szöveget és azt várja, hogy egy .txt file megjelenjen teli sok url -el(akár könyvtár akár file). Bocsi, hogy ilyen nehézkes vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest