- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwartez
csendes tag
letöltöttem a trial delphi 7 -et. Nekem nincs semmiféle könyvem és nem akarok órákig keresgélni az interneten egy ilyen egyszerű program után. Teljesen hülye vagyok ehez! fogalmam sincs mi az a formcreate. nem tom mit kell csinálnom, mindig baja van hogy nincs main formja. pls leírnád hogy pontosan mit csináljak, hogy még én is megértsem. Egyépként abban a programban ahonnan futtatni akarom ezt az alkalmazást nem lehetséges, hogy mindenféle formokat hívjon be ilyesmi... csak annyit tud csinálni, hogy futtat egy .exe programot és át tud adni neki valami szöveget és azt várja, hogy egy .txt file megjelenjen teli sok url -el(akár könyvtár akár file). Bocsi, hogy ilyen nehézkes vagyok..
-
qwartez
csendes tag
ööö.. nem úgy értettem.. nem a delphi 2007 -et akartam, nem is egy warezt, csak egy sima browse ablakot. Azt szerettem volna ha valaki leírja vagy elküldi nekem e-mailben egy ilyen programnak a forráskódját, vagy az ebből generált exe-t. De szerintem az előző üzenetem is érthető volt.
Amúgy nem hinném, hogy közületek mindenki megvette 20k-ért.... -
qwartez
csendes tag
HELLO!
Én nem értek Delphi-hez. Illetve nagyon régen pascalostam, de azzal nem sokra megyek. Nekem egy olyan alprogram kéne ami képes tallózásra, szóval tulajdonképpen egy browse gomb. Kilehessen vele jelölni fájlokat mappákat(mint pl a neroban ki lehet jelölni dolgokat az íráshoz) ezeket az url-eket mondjuk egy txt-ben mentsen, bármien formában, tök mind1. Úgy hallottam ez delphi-ben nem annyira bonyolult. pls segítsen valaki. nagyon megköszönném. Ja és nincs Delphi fejlesztőm nem tom honnan lehet beszerezni ingynesen, így pls ha lehet az alprogramot .exe formában elküldené nekem valaki qwartez@freemail.hu-ra. Ha kell van egy tök jó execute parancsom amivel adatokat is tudok küldeni consolon. Előre is köszi aki segítnagyon kéne..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest