- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz
Jester01 #1126 üzenetére
Igen.
Két megoldást próbáltam, az egyik, hogy bár van mediaplayer, de nem a saját gombjait fogja használni a user, hanem én hozok létre gombokat (lejátszás stb.) és onClick eventre csinál valamit. Ezzel az a baj, hogy ha én pötyögöm be, hogy Wait:=true; Play; akkor a szám végéig nem tudok semmit sem csinálni, a progival (kilépni, stopra klikkelni, a formot áthelyezni, semmit)
A másik lehetőség az lett volna, hogy a mediaplayer saját gombjait használja a user, ám ez esetben fogalmam sincs hogyan mennek a ''dolgok'', továbbá itt nem értem mi van:
procedure TForm1.MediaPlayer1Click( stb...
begin
case Button of
btPlay :
begin
Label2.Caption:='111';
end;
btPause:
stb...
itt a Label2.Caption:='111'; sor csak proba miatt van, de sajnos ez történik meg előbb, mint a szám lejátszása, ill gondolom Borland képes volt megoldani azt, hogy egy szám lejátszás ne fogja meg az egész progit, túl. képp nekem is erre lenne szükséges, vagy tudnom kéne, milyen tulajdonsága változik meg a mediaplayernek ha befejezte a szám lejátszását. (de inkább az előbbi jönne jól, utóbbira néztem a helpet, de nem jöttem rá)
A legnagyobb gond, hogy nem értek hozzá, eddig két gyakom volt delphiből (persze ilyeneket nem vettünk).
''mint másik szálról hívni''
nos ez a baj, ezt már pl. nem értem, na mindegy majd talán máskor visszatérek még a progira.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest