Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz
Jester01
üzenetére
Igen.
Két megoldást próbáltam, az egyik, hogy bár van mediaplayer, de nem a saját gombjait fogja használni a user, hanem én hozok létre gombokat (lejátszás stb.) és onClick eventre csinál valamit. Ezzel az a baj, hogy ha én pötyögöm be, hogy Wait:=true; Play; akkor a szám végéig nem tudok semmit sem csinálni, a progival (kilépni, stopra klikkelni, a formot áthelyezni, semmit)
A másik lehetőség az lett volna, hogy a mediaplayer saját gombjait használja a user, ám ez esetben fogalmam sincs hogyan mennek a ''dolgok'', továbbá itt nem értem mi van:
procedure TForm1.MediaPlayer1Click( stb...
begin
case Button of
btPlay :
begin
Label2.Caption:='111';
end;
btPause:
stb...
itt a Label2.Caption:='111'; sor csak proba miatt van, de sajnos ez történik meg előbb, mint a szám lejátszása, ill gondolom Borland képes volt megoldani azt, hogy egy szám lejátszás ne fogja meg az egész progit, túl. képp nekem is erre lenne szükséges, vagy tudnom kéne, milyen tulajdonsága változik meg a mediaplayernek ha befejezte a szám lejátszását. (de inkább az előbbi jönne jól, utóbbira néztem a helpet, de nem jöttem rá)
A legnagyobb gond, hogy nem értek hozzá, eddig két gyakom volt delphiből (persze ilyeneket nem vettünk).
''mint másik szálról hívni''
nos ez a baj, ezt már pl. nem értem, na mindegy majd talán máskor visszatérek még a progira.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen routert?
- Háztartási gépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi