- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hallador
addikt
Ez szerintem attól függ, hogy a termék milyen besorolást kap. Ez szerintem egyedi szerződés a Dell és a Nagyker között (az az a nagyker mit hajlandó megvenni a termékhez, ). Ebbe nem látok bele, de kiindulva abból, hogy az NBD-t Európában nem osztogatják csak úgy ennyi termékhez mint Otthon, ezért valami hasonló lehet, persze ez az árban is megjelenik rendesen.
-
Én 15,6” kijelzőjű laptopnak 17” körüli kijelzős laptopnak gyártott táskát vennék, mert abba biztosan belefér. A mostani Dell Latitude 5491 (N005L549114EMEA_A) laptopomat olyan táskába teszem, ami 15,6” kijelzőjű laptopnak csináltak, pedig a laptopom 14” kijelzőjű. Azért nem 15,6” kijelzőjű laptopot vettem, mert nem fért volna bele a 15,6” kijelzőjű laptopoknak készült táskába. Viszont nem akartam kidobni a Samsonite Zenith Bailhandle 15,6” Expandable laptoptáskát, amit kb. 50.000 HUF összegért vettem kb. 1 évvel a Dell Latitude 5491 (N005L549114EMEA_A) laptop megvétele előtt.
-
-
-
Murphy törvényét tudnám csak idézni, de Dell az minden bizonnyal hosszú évekig hű társad lesz.
Paszta csere amivel érdemes kezdeni, hűtő az nem rontja el az összhatást.
Laptopot vinni is tudod magaddal (megfelelő táskában)
Pasztát érdemes lehet cserélni (első cserétől) 1 max. 2 éven belül (vagy előbb, ha túlmelegedést tapasztalsz) amit a paszta fajtája/minősége határoz meg.
Ha sokat megy /nap , akkor érdemes portalanítani is (1-2 havonta 1x) én 2-3bar nyomással szoktam (ventiket megfelelően kitámasztva, hogy ne pörögjön túl/feleslegesen) van még az UV (CPU és akár GPU is) is, most Hirtelen ezek jutottak eszembe. -
-
KISDUCK
addikt
Elég a számla. Itt a mail amit a shop küldött nekem:
"
Az alábbi választ kaptuk a beszállítótól:"Természetesen a Dell oldala csak azt az információt tartalmazza, amikor legyártották Kínában, behajózott stb…
Garanciális eseménykor ezért szokták a gyártói szervizek bekérni a végfelhasználói számlát is (dellből is, Asus is stb), mert ez mutatja a valóságot. Ehhez igazodnak ha már a delles oldal azt mutatná hogy lejárt az garancia."A fentiek alapján, kérem őrizze meg a vásárlásról szóló számlát, mellyel igazolni tudja a készülék garanciáját."
-
Ahhoz adódik hozzá a 4 év.
Van a szállítási / importőr átvételi dátum is (Dell rendszerben) és attól indul egy másik gari, de van az értékesítési dátum is, amitől indul a másik.A gari meg (+ 1 év kiterjesztés) így nézne ki: /itt még nem volt változtatva a jótállási lap szerinti befejező dátum, de a + 1 év kiterjesztés esetén nincs is jelentősége/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest