- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Újabb gondom akad a Dell G15 5587 laptopommal
Jelenleg a HDMI port viselkedik furán, egy HP monitor van rákötve és ha nincs rajta aktív tartalom (videó, játék, stb), akkor folyton ki- és bekapcsolgat a monitor. Csináltam egy videót a jelenségről: [link] Itt a videón most csak egy statikus böngésző ablak van rajta és csinálja a hibát.
Ma rákötöttem a monitorra a céges laptopom, most már két órája, hogy használom és ennél nem jön elő ez a hiba, emiatt a saját Dell gépemre gyanakszom, hogy valami nem az igazi. Van ilyesmivel tapasztalat? -
Régi gép? Ugyan már. Bőven akad hozzá alkatrész, de szinte kizártnak tartom, hogy javítható lenne, ezeket a gyártó "egyben" cseréli.
Mindenképp javaslom egy márkaszerviz vagy specializálódott szerviz felkeresését és árajánlat kérését billentyűzet cserére (és előtte egy esetleges bevizsgálásra, hogy tuti ez-e a baja). -
törölt tag
Nektek bevált ez a program? Én beállítottam hogy kímélje az aksit, de azért csak felrántotta 100%-ra
Hálózati áramforrás elsődleges használatára állítottam amúgy. De meg lehet adni hogy bizonyos szintnél ne töltse feljebb az aksit az Egyéni fül alatt. Érdemes vajon egy 70-80%-os maximum értéket megadni? Jobban bírná így vajon az aksi 3-4 év múlva?
-
cyberkind
félisten
A sok review és videóból pont azt láttam és olvastam, hogy pont az i7-es baromira melegszik, lehet, hogy te pont olyat fogtál ki, de az eddigi túrásom alapján nem ez a jellemző. Meg hát az i5-nek nagyobb a boost-ja amit tartani is tud minden magra/szálra, ez is fontos nekem.
-
[P]laci
senior tag
-
szabonagyur
félisten
Sok gép esetében csak gyorsítésra lehet használni, boot-ra nem. Majd ezen pontosítanak azok akik ismerik tökéletesen.
@(#42506)
laci: szerintem nincs SSHD mivel csak egy meghajtó látszik a lemezkezelő alól, ami 120GB szóval az az SSD. SSHD esetében lenne itt a HDD részéről is infó.
-
somasz
addikt
Ha nem itthon vetted és nem ide szól a garija, akkor előbb honosítani kell ahhoz, hogy bővítsd a garit. Ehhez kellenek az előző tulaj adatai. Ez után már csak hónapok kérdése...
ejg: pl. Usb3-ra kötött ssdvel
Valszeg ilyen profi cuccal nem egy filléres átalakítóval kéne baszakodni, lehet, hogy kénytelen leszel gépet cserélni -
ldave
félisten
Kicsit olvasgattam és egy ubuntu-val kapcsolatos fórumbejegyzésben írt valaki linux alatt 2-3 órás üzemidőt, és ott az volt a gond, hogy a gépben lévő 630M GPU folyton ment, kellett valami program, ami azt kezeli. Windows alá is kellene valami telepíteni, ami vezérli a GPU váltást? Nvidia driver fent van, a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux kezdőknek
- YouTube
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest