Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
"2006 óta Apple világban szocializálódok, ezért fura nekem ez a dolog"
Ideje lenne továbblépni
De vannak még ilyen dolgok a világban, autót is úgy érdemes venni, hogy képes vagy azt megtankolni... Ha meg nem tudod megtankolni, akkor megkéred a kutast. Nem értem az "ennyi pénzért" kezdetű mondatodat sem. Gyanítom, ha már a gazdaságos módszert választottad akkor nem egy Precision laptopról van szó... -
soldi3r
veterán
Es? Ez az 1 milliard legy esete. Servicetag alapjan fel ora alatt fel lehet driverezni egy gepet. Latitudehoz meg Precisionhoz letezik egyben letoltheto driver cab fajl, Inspironhoz en meg nem lattam, igaz nem is nagyon kerestem.
(#37451) premete, Tudod jol, hogy mindenkinek van otthon egy dobozos Windows.
-
szabonagyur
félisten
A kolléga ezzel azt akarta csak jelezni, hogy mivel teljes értékű rendszerrel adták így ahhoz nem kell semmi és kész, még driver CD sem. A Linux akkor is teljes értékű ha nem elterjedt annyira mint a Win. Amúgy meg vásárlás előtt kellett volna utánajárnod, hogy mi lesz a dobozban, honlapon is fent van, hogy semmilyen DVD nincs benne.
-
tvamos
nagyúr
Nekem felajanlotta az ISO letoltest, csak nincs drotom, hogy letoltsem, oszt mielott gyalultam a win-t ez nem jutott az eszembe. En toltam el! Neked biztos nem ajanlotta fel a Dell honlap? Elvileg mindent megcsinal magatol. Feltelepited a win-t, csatlakozol a net-re kabelen, o meg felderiti mire van szukseged, es letoltni. Vagy nem megy ez?
-
premete
veterán
Hülyeséget beszélsz, gyári linuxos gépen nincs sem windows op.rendszer, sem windows driverek; a meghajtóról semmi sem kell, meg kell formázni az egészet, gpt, vagy mbr formátumba, telepíteni a hivatalos (vagy lopott, a telepítés menetét nem befolyásolja)
windowst, a Dell drivers&download oldaláról letölteni a megfelelő *.cab fájlt, azt kicsomagolni, és az eszközkezelőből betallózni, ahova driver kell.
Aki pedig ennyit nem tud megcsinálni, az vagy vegyen windows-os cuccot, vagy kérjen meg valakit, aki 5 rongyér' feltelepíti neki.
-
szabonagyur
félisten
Nekem is linux volt a gépen és a rejtett partíción nem Windows cuccok voltak egyáltalán. Neked sem az volt a Dell utility nevűn, főleg mivel 350MB-ra semmi sem fér el, kb 3szor annyi minimum a driverek mérete. Driver DVD-t se a dell se más gyártó nem ad egy jó ideje, ott a net le lehet tölteni nem nagy cucc.
Másrészt te is nyugodtan bekapcsolhattad volna a linuxot és megnézhetted volna mi van azon a partíción, vagy ha nem tudod használni a linuxot felraktad volna az üres partícióra a Windowst és az alól megnézted volna, hogy melyiken mi van. Windows telepítés kb 10 perc max, aztán ha tudod mi micsoda törlöd nullára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De vannak még ilyen dolgok a világban, autót is úgy érdemes venni, hogy képes vagy azt megtankolni... Ha meg nem tudod megtankolni, akkor megkéred a kutast. Nem értem az "ennyi pénzért" kezdetű mondatodat sem. Gyanítom, ha már a gazdaságos módszert választottad akkor nem egy Precision laptopról van szó...