Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
#LittleG
csendes tag
Rendben, értem

De szerinted bekapcsolás után 3mp alatt felmelegszik annyira a proci, hogy a rendszer (a ventilátor maximális felpörgetése után) magától kikapcsolna? Ennyi idő alatt ő már rájön, hogy baj van a hűtéssel??
Ugyan ilyen az én problémám:
https://www.youtube.com/watch?v=4t8fkm8Cz0I
-
#LittleG
csendes tag
Szia,
Hát nem tudom, a procihűtőnek nem kéne, hogy ilyesmi baja legyen.De szerinted csak azért, mert rosszul feküdne a hűtő a procira ilyen hibát csinálna?
Akkor miért nem ad hibakódot?
Valamiért ez nekem nagyon úgy tűnik, mintha inkább kifingott volna a gépben valami, de inkább ne legyen igazam

Megnézem ma, hogy van-e még pasztám, ha igen, akkor újrapasztázom.
Talán (ha utána sem működik) szét is szedem az egészet, kicsit megkukkolom az alkatrészeket, hogy mi lehet a baja, hátha van vmi szembetűnő dolog rajtuk (elpukkant kondi, kilazult vezeték...)
Most az lenne király, ha valakinek lenne egy ugyanilyen gépe, amin meg lehetne nézni, hogy mi kínja van, mert nem mindegy, hogy e-bay-en alaplapot, vagy procit veszek. Azt kéne kitalálni, hogy a kettő közül melyik fingott ki, bár a legjobb az lenne, ha egyik sem

Nyilván, ha kőgazdag lennék, megvenném mindkettőt, az lenne a biztos
... sőt akkor már egy új notit is vennék... mondjuk 500K-ért 
-
Gyulu25
tag
Bocsi, jogos.
Szóval tudás alapján megfelelő, netezésre, filmnézésre, kép-, videoszerkesztésre kellene. No meg hogy azért gép legyen még 5-6 év múlva is.
igazán a minősége érdekelne, mennyire gagyi műanyag esetleg, alu van-e pl a billentyűzet körül, stb. ilyenek érdeklenének.
Köszi -
gilfoyle
őstag
Pl Latitude E7250: M2x3. Na, ha az meg van húzva, nyíródik a feje rendesen...
Ahhoz képest a 6440 csavarjai nagyon erősek, ráadásul rugósak is.Azt meg valami szép nagy állat húzhatta meg, mert ha meghúzod, határozottan felütközik az összenyomott rugóra, lehet érezni, hogy eddig és ne tovább.
-
Blue Eagle
őstag
Ok, köszi! Linkelted nekem a manuált. Viszont abban van rögtön az elején egy ilyen megjegyzés:
NOTE: Depending on your computer and its installed devices, the items listed in this section may or may not appear.Hidd el kérlek, hogy az én gépem BIOS beállításában nincsenek az általad említett opciók. Csak a Standard és az ExpressCharge van.
Ezek szerint a kutya itt van elásva, azaz vagy a gép, vagy a BIOS, vagy a töltésvezérlő, vagy az akkumulátor nem támogatja azt amit szeretnék. -
426os
őstag
Nem találtam megfelelő áron olyan állapotút, amilyen az enyém. Ha valami leharcoltat veszek olcsón, akkor ugyanúgy szét kell szednem, hogy átpakoljam a cuccokat. Inkább rendeltem egy alaplapot és veszek még egy új heatsinket is, aztán megejtem a szívátültetést. Egy nagytakarítás amúgy is ráfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

... sőt akkor már egy új notit is vennék... mondjuk 500K-ért