Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz formasu #10512 üzenetére

Hát én tudom mi volt a gond, elbalf@szkodtuk, más címre kértük, mint ahova a bankkártya be lett regisztrálva ezért törölték az első rendelést, a másodikat meg azért mert mivel az én nevemre rendeltem ismét, de most már a saját kártyámról, ezt úgy értékelték, hogy már megint variálok és ezt is törölték :D Harmadjára az asszony kártyájával fizettem, meg is jött rendben. Viszont annyi előny volt belőle, hogy amikor harmadjára megrendeltem addigra találtam egy 10%-os kupont, igy több mint egy 100-ast spóroltam.

update: mármint 100 fontot, nem 100.000 forintot :)

formasu: Vistát vagy XP-t tettél fel?

ArrayOfLilly és akit érdekel:
    Jó kis gép, bár ez a Vista engem lehangol, látványosan lassan áll fel a rendszer, ami a legjobban tetszik benne az a LED-es kijelző, bár engem a csillogás továbbra is frusztrál :)
    Jó a dizájn, végre valakinek eszébe jutott kívülre tenni a Power gombot, és az állítható fényerejű billentyűzet is okos dolog ( persze csak azoknak akik olyan bénák, hogy nem tudnak vakon gépelni, mint én is :D ). Ez egy 1535-ös, könnyű és finom összeségében. Megérte az árát (906 font). Ez lenne az:

Intel® Core™ 2 Duo Processor T9300 (2.5 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 Cache)
    4096MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x2048]
    Internal English Qwerty Backlit Keyboard
    256MB ATI Mobility RADEON HD 3450
    250GB (5400RPM) SATA Hard Drive
    Genuine Windows Vista® Home Premium SP1- English
    Fixed Internal 8X DVD+/-RW Slot Load Drive including Software
    Dell Wireless 1397 Mini Card (802.11 b/g)
    4Yr In-Home Warranty Support, including evenings and Saturdays
    Primary 6-cell 56 WHr Lithium Ion battery
    2.0 Mega pixel Integrated Web Camera - LED
    Orange Colour with Microsatin Finish
    15.4" Widescreen WXGA+ WLED (1440x900) TFT Display with TrueLife™
    Biometric Fingerprint Reader

Új hozzászólás Aktív témák