Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
válasz
SzaboZE
üzenetére
- méret: valószínüleg a wide miatt van. A T-m jóval keskenyebb volt és tán egy centivel volt nagyobb a mélysége, plusz vékonyabb is volt, mindezt nagyobb felbontással.
- venti: 1 hónapos sincs a gép, nem lehet koszos. Engem zavar, de lehet mást nem.
- Bill: tény hogy szubjektív, nem szeretem, nincs mit ezen ragozni, ettől még lehet jó.

- Toucpad: A drivere szar szerintem, a pöcökegeret annyira nem használom. Véleményem szerint magasan jobb a Synaptics, de legyen ez is szubjektív.
- akku: Viszonylag erős vas, így nem csoda hogy hamar merül, és ez nem is a DELL hibája. Bár tervezhették volna talán kicsivel nagyobb kapacitású akkuval.
- levegő: sokáig nem tudom csak úgy az ölembe venni vagy ágyra levágni. IBM tűrt mindent és nem melegedett, nem hangoskodott akkor sem.
- Ma pl nem megy a Nokiával a BT kapcsolat. Hol jelez a hotkey hol nem, hol kapcsolódik a wlan hol nem, de leginkább itt a VISTA és más programok közti probléma a gond, ez nem a Dell sara.
- WiFi kezelő: Égen földön keresem a Delles wifi kezelőt, itt is kérdeztem többször. Én nem találtam sajnos. Emiatt őszintén szólval lassan már el vagyok keseredve. Néha 10 perc míg otthon sikerül a netre kapcsolódnom, munkahelyen nem is működik.
Eredeti Delles VISTA, minden driver a legfrissebb és felpakolva, a telepítés okés.
Nem lehúzni akarom a masinát, jó gépnek tartom még mindig, csak nekem nem jött be, úgylátszik túl magasra tettem a lécet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Entware topik
- További aktív témák...
- Gyári laptop töltők!! USB-C is!!!!! Jó ár! Nagyobb W is
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest