- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
haxxika #59088 üzenetére
Semmi gond, nem vagyok az a sértődős fajta.
Az ügy elején, decemberben kisírtam magam (és hát hol máshol, mint egy DELL fórumban?), most már csak a jelenlegi/jövőbeli Latitude tulajokkal értekezem, hogy náluk mi a helyzet ill. hogy bele ne fussanak ebbe a problémába. Én speciel marhára örültem volna, ha tudok egyáltalán a problémáról, mielőtt megrendelem a gépet. Először azt se tudtam, hogy neten hogyan keressek rá a cicergésre angolul, de aztán megtaláltam a kulcsszót: coil whine. Innentől 3 napig olvastam a reddit.com-ot, minden lehetőségen kétszer is végigmentem (BIOS frissítés előtt-után), de egyik sem segített. Valaki ezt nem is hallja, valaki meg agyf@szt kap tőle. Mivel egy tök csendes szobában programozok elég összetett dolgokat, így gondolkodni sem tudok ettől a hangtól, szóval nekem ebben a formában a gép használhatatlan.
Ez nem is gond, gondoltam visszaküldöm és cserélik. Hát nem, és fogalmazhatnék szebben is.Így most itt van egy (számomra) használhatatlan gép, újat rendelni se tudok, mert nem tudom, hogy ezt most cserélik vagy pénz vissza vagy szétverem egy 12 kilós falbontó kalapáccsal.
@anorche1
A törölközős megoldáson behaltam, nagyon tetszik. Elképzeltem, hogy megyek ki egy céghez, kipakolok, aztán leterítem a gépet egy vastag Micimackós törölközővel...@szabonagyur
Gondolhatod, hogy meglepődtem én is...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest