Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mex70
csendes tag
Sziasztok !
nekem is 1525 Inspiron van Intel pentium procival. Nagyon jó Xp fut rajta. Két kérdésem van:
Mit lehet kezdeni a hangjával , mert a beépített hangszórók katasztrofálisan szólnak! (tudom laptop és csodát nem is várok tőle), de a sigma Tel driver beállításnál, mély nem állítható és ezért szól ilyen csak magas+közép hangon. Mit lehetne csinálni, hogy valami életképes mély is kijöjjön belőle?
Még egy alap Acer is jobban szól, és nem hiszem hogy ennek ilyennek kellene lennie.
A másik a videokártya!
nem játékra szántam, és nem is arra használom, de szinte semmi játék nem megy rá mert kicsi a videokártya, és nem sikerült kiderítenem, hogy milyen?Várom a hozzászólásokat. És Köszönöm !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- qvik fizetés
- Házimozi haladó szinten
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest