Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Kompresszort szeretnék venni. Autó, kerékpár kerék felfújására és kisebb tisztító fújásra lenne használva.
Hol tudnék venni olyan 20e ft körül lenne rá maximum. Nem ipari felhasználásra kell. Karácsonyi ajándék lesz.Köszi a segítséget!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
ildi_
tag
válasz ngabor2 #82457 üzenetére
Régen volt olyan, hogy hétfő délelőtt fogadtak olyanokat, akiknek nincs időpontjuk, ez már nem él?
Én voltam jópár magánnál, Dr. Berényit a Szent Annán kifejezetten nem ajánlanám, (sem én, sem több ismerősöm nem úszta meg nála 25 alatt gyógyszerrel...) Dr. Dobránszky Irént viszont igen a városin és éppen ő fogadott időpont nélkül. Illetve itt a karácsonyi időszak, egy csomóan megkérik az időpontot hónapokkal ezelőtt és nem mennek el, mert elmúlik a bajuk addigra, szóval a helyedben, ha van pár szabad órád, rápróbálnék, hogy kivárok a rendelésen egy lyukas időpontot, szerintem az asszisztensek is partnerek ebben, legalábbis így tapasztaltam.(#82496) Zola007 Mi tavaly a Faraktár utcai Lidliben vettünk egy kis formásat, most is onnan tervezzük. Az Eonnal szembeni mellett jöttem el, de nem igazán láttam olyat, ami nekem tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #82495 üzenetére
nagyon változó, de a minőség is és sok az egyedi áras fa
Szerintem nem érdemes így keresni, ha szépet akarsz venni. Pesti utcán a turkáló-tesco között szép fák szoktak lenni és a Doberdón is a Coop mellettMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
7Sony7
addikt
Srácok, ha valaki lát a városban fenyőárakat, beírhatná, hol mennyi.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Sanyabá
senior tag
Van egy Star Wars kupon füzetem, ami -55% kedvezményt ad a plüssfigurák megvásárlása esetén.
Auchan-ba lehet érvényesíteni. Holnap Db-e átvehető!A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Irmscher 353
aktív tag
Vállal valaki fuvart Debrecen-Szeged közt?
Egy motorblokk (~60kg) fuvarozására keresek megbízható embert.
Ha ismertek céget, az is érdekelne!ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő - 2db ajándék szilikon tokkal -8e
- Láthatatlan kerítés háziállatoknak (kutya-macska) -15e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - zsebkopott - 4e
- mikro headset - 9e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 7e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -13eAlkudni ér!
-
dew28
aktív tag
2x2gb ddr3 1333mhz Samsung notebook memoria 6k.
Zyxel NSA310S NAS hdd nelkul 11k[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Apolló moziban jó a 3D vetítés?
milyen 3D szemüveget adnak?
tudná valaki linkelni?normál szemüvegre fel lehet venni?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
seadrone
őstag
sziasztok!
egy személyautót szeretnék fóliáztatni, milyen cégek dolgoznak szépen, jó áron, hova forduljak szerintetek?
köszi
-
wwhy
veterán
Keresek 2GB DDR3 noti RAM-ot, póbagarival, esetleg szálával.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
HUTCHDB
nagyúr
Karaoki szettet hol lehet kapni olcson, normalisat?
Max 15e forintert keresnek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
senior tag
-
seadrone
őstag
Helló!
Hol érdemes szétnézni, hogyha a konyhában szeretnék mindenféle kis dekorációs képet venni?
Mondjuk ugyanez érdekelne nappaliba is.
Tudom, hogy a kikában van ilyen, de nagyon drága .
Köszönöm
-
Habsteve
tag
Sziasztok. Keresek us-eu és uk2eu 220as dugvilla átalakítót.
-
-
GIJoe
addikt
Üdv, az alábbiakat keresném, megvételre:
5Vos 2Aes adaptert, használt is jó, csak olcsó legyen...
Szeretnék lehűteni egy 2x2 cm-es chipet, tehát ram süni szerű hűtőbordát keresnék, levonóval a hátulján...
(alu is jó, de leginkább rezet...)[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz erik365 #82469 üzenetére
jó, bár utóbbi 2-3 évben jócskán emeltek árban (még mindig megéri)
hátizsák, cipő tapasztalatom van
akcióban kell venni, akkor verhetetlenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xuldar
addikt
válasz erik365 #82469 üzenetére
A Decathlon saját márkája. Költséghatékony, de jó. Árban viszonylag olcsó, minőségben középkategória. Egyébként népszerű márka, sok túrázón szoktam látni, nekem is van egy ilyen dzsekim és szeretem.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
sompress4
csendes tag
Sziasztok. Samsung S5230-as telóm érintőképernyője hibás. Tudna valaki kijelzőt cserélni rajta, vagy van valakinek ilyen eladó telefonja?
Huawei E5776S európai hálózatokra gyártott, gyárilag független 2G, 3G, 4G Wifi Router eladó. A készülék egy hónapja érkezett, fóliás, nem használt. Ideális pl. gyenge térerejű zárt helyeken. Router az ablaknál, és az egész lakásban 10 tetszőleges wifis készülék rácsatlakoztatható. Irányár 35E. (Amazonon kb 125-130€) -
erik365
senior tag
A quechua márkával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
1.4 T-jet M32
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
pohár
félisten
válasz Zola007 #82463 üzenetére
á, ritkán vagyok már manapság részeg... általában szilveszterkor, aztán kifújt
de fel kell készülni minden lehetőségre, ha költözik az ember, mert különben a konyhában kell aludjon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #82462 üzenetére
nem utolsó sorban előrelátó és kellő önismerettel rendelkezik
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pohár
félisten
válasz ProdyG #82460 üzenetére
jééézusom, azon a lépcsőn még józanul is érdekes lehet felmenni, nemhogy matt részegen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ProdyG
őstag
Albérlet a belvárosban (Arany János utca): albérlet
Ha valakit, vagy valakinek az ismerősét érdekelné, írjatok privit. Rendes, megbízható embert keresek, ezért próbálok ismerősök közt keresgélni árban megegyezünk...
köszi! -
Nooki
tag
Gigabyte alaplap +Pentium Dual core E5700 2*3GHZ processzor + 2GB ram eladó
13e ft -
Zola007
veterán
Totális ROTFLOL : [link]
-
ngabor2
nagyúr
Valaki tudna ajánlani jó bőrgyógyászt? A városi leghamarabb februárra tudna időpontot adni, az meg nekem messze van időben. A google nem a barátom, pontosabban túl sok találatot ad, tapasztalat alapján jobb volna.
-
Zola007
veterán
hibás (legalábbis nálam negy) SB Audigy 2 ZS elvihető a héten
utána kidobomMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
AUCHAN felé nem jár valaki mostanság nagyobb/kombi autóval?
Egy lapra szerelt könyvespolcot szeretnék elhozni a Jysk-ből, mert online nem rendelhető meg.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
lizakattila
senior tag
Szép jó napot!
Tessenek telefont venni: Concorde SmartPhone 5500
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
atike
nagyúr
Nincs valakinek eladó töltője (elég a kábel rész is) iPhone 4-hez...? Ez a lighting csoda....
-
(Bundás)
addikt
asrock 775i65g alaplap +p4 3ghz cpu +hűtő (ddr, agp, sata) = 5e Ft
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #82441 üzenetére
persze, Anti volt a első akit felhívtam, 1" a legnagyobb nála
Trendix 48mm
Konita se tud, csak max rendelésreMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz HANDO88 #82445 üzenetére
hívd fel a webáruházat, ő csak jobban értenek hozzá
vagy Kassai út robogó-alkatrészbolt vagy Hüse a BethlenenNo offense, de nem értem néha miért szenvedtek itt néha olyan kérdésekkel, amire egy hozzáértő boltos csípőből vágja a választ
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz Chesterfield #82448 üzenetére
nyelvtan náci!
-
Chesterfield
őstag
válasz diablo1984 #82447 üzenetére
Csereszabatos
-
wwhy
veterán
válasz PindurAnna #82442 üzenetére
Köszi, semmi gond, tegnap bementem, és valóban az összekukázott 101 éves kávéautomaták halomban álltak, de egyet nem találtam, ami ne lett volna törött, repedt stb.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
HANDO88
senior tag
Külsőre sem egyforma ,a belseje meg tök különböző lehet.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
HANDO88
senior tag
válasz laszlo168 #82439 üzenetére
Az érdekelne hogy a Schwalbe gyújtáskapcsolót ki lehet-e váltani ilyen univerzális kapcsolóval.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz copass #82428 üzenetére
auchan
(#82417) wwhy Bocsi lecsúsztam a válaszról. Hétfő kivételével nyitva van. Láttam többször is, hátul nézd meg a németes cuccokat árulóknál.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Chesterfield
őstag
-
Zola007
veterán
szükségem lenne pár M52-es lapos alátétre.
trendixnél 48-ig van, hol kaphatnék ilyesmit még a városban?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HANDO88
senior tag
Valaki nem mozog otthonosan a Simson elektronikában?
-
mackosajt
addikt
Hirdetés szövege tartalmaz helyenként hibát, tudom, majd gépről javítom.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Irmscher 353
aktív tag
KERESEK az alábbi telefonokhoz szilikon tokot és kijelzővédő fóliát:
- Samsung Galaxy S3 NEO
- Samsung Galaxy Grand Prime
- Lenovo A516
- Lenovo A800ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő - 2db ajándék szilikon tokkal -8e
- Láthatatlan kerítés háziállatoknak (kutya-macska) -15e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - zsebkopott - 4e
- mikro headset - 9e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 7e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -13eA privát üzenetet hamarabb észreveszem!
[ Szerkesztve ]
-
szilu84
tag
Eladó LG ce-20f66x típusú 51 cm-es hibátlan állapotú TV. 3K
-
erik365
senior tag
válasz copass #82428 üzenetére
A Kika-ban láttam jót, kb 10cm átmérőtől 25-ig fogad be fát.
Igaz, ha jól rémlik 6000Ft körül volt.Más: 2db 1.5l-es Nestea vásárlásával hol adnak még bögrét?
Kishegyesi úti Tesco-ban már kifogyott, a Malompark-os Spar-ban szintén kifogyott.
Nem is a Nestea volna a lényeg a csak a bögre, akinek esetleg lenne 1db bögre fölöslegbe kifizetném a 2 Nestea árát érte.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
sNORh
addikt
Eladó pár hónapos MSI 970 Gaming FX AM3+-os lap 25k
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
copass
veterán
sziasztok!
karácsonyfa talp-at hol lehet venni? prakkeren kívül."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
kiss.a
tag
hali, digi 100-as nethez milyen routert ajánlotok 8-10 ezer körül?
-
Blabcsi
senior tag
válasz #05304832 #82418 üzenetére
Gyárilag van körbe marva, így vettem, ezek még a jók közül valók voltak.
( És igen vágódeszkából van, ami bükkfa és ne rétegelt lemez, mint amiket sorozatban készítenek a főtéren. )
ui.: Ne cívódjatok, minden kritika kritika és egyben építő jellegű! A hibák azért vannak, azért vannak, hogy tanuljunk belőle. Mindenki, aki csinál valamit az hibázik, a gond akkor van ha lusta kijavítani és nem tanul belőle. Az évek során én is sokat hibáztam és még biztos fogok is. A képeket azért dobálom fel, hogy kapjak róla kritikát jót / rosszat egyaránt!
Egy kívülálló néha olyan hibát is észrevesz, amit egy hozzáértő már nem. És aki ismer tudja, hogy nálam nincs olyan, hogy " jól van az úgy..."
Tehát jöhetnek a kritikák nyugodtan, nem sértődök meg.
További szép napot![ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
fasterware
aktív tag
válasz jim bcs #82395 üzenetére
Ventivel valóban 168 mm, egy deepcool maelstrom 120T váltotta, majd nyáron kiderül, hogy megbánom e, és köszi az upot. Egyébként tényleg nagyon jó hűtő, sajnálom is eladni, csak plexis oldalfalú házra cserélnék, és nem minden házba fér be a lucifer, 25-30k-t meg nem költenék házra e miatt.
-
htc07
addikt
válasz diablo1984 #82420 üzenetére
10/10 hozzáállás, csak akkor kritizálhatsz bármit, ha jobban meg tudod csinálni.
-
diablo1984
veterán
-
wwhy
veterán
válasz PindurAnna #82392 üzenetére
Köszönöm. Van rá reális esély, hogy Nespressót találjak? Csak ez érdekel.
Illetve holnap nyitva lesz?ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
senior tag
-
Blabcsi
senior tag
válasz PindurAnna #82404 üzenetére
Igen, tömör bükkfa.
-
dr600
tag
vegyetek HDD-t
[ Szerkesztve ]
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
lakisoft
veterán
Eladok:
Chieftec UNI BX-02B-B-B ház - 7k (összes tartozékával és 4db ajándék ventivel (3x9cm + 1x 12cm))
ELM 327 Bluetooth hibakód diagnosztika OBDII - 2,5k
usb-s hangkártya - 0,5k
Lenovo A820 - 20kCsere:
Samsung Chromebookot (XE303C12) cserélnék netbookra (Acer, Dell elsősorban) kizárólag személyes átadással és kipróbálás után.Hibás vinyókat vennék:
20% alatti HDsentinel kondis vinyókat keresek megvételre. A lényeg hogy a gép még felismerje. A méret, gyártó (2,5" és 3,5"-os is érdekel és csak SATA) nem lényeg. Várom a felajánlásokat. Köszi.- Árad -
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
- Borbáró 15.000FT kupon.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest