Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz rayoliviero #58187 üzenetére
közelebb nem lehet tenni semmiképpen?
ha már kamera, akkor én pedig riasztórendszert keresnék.
Nem Debrecenben lenne telepítve, így kérlek ne kivitelező céget ajánljatok, hanem valami bevált rendszert
12 ablakra és 4 ajtóra kellene, vidéki családi házra, értelmes áron.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
wwhy
veterán
Eladó:
- bontatlan: 8GB Sandisk microSD, 8GB Kingston USB3 pendrive, 16GB Sandisk pendrive
- újszerű Panasonic TZ-25 fényképező
- újszerű, gyári független Motorola Droid Ultra
- újszerű Microsoft Touch Mouse egér
- mindenféle kábel (táp, VGA, DVI, 3,5 audió hosszabbító stb.)ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
mghltm
addikt
van - Hardware MPEG2
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
MY2K
aktív tag
Intel® GMA3100-ban van már hardveres gyorsítás?
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
lorcsi
veterán
válasz SOAD19 #58188 üzenetére
szerintem egy jó ideig nem szerveznek iylen képzést (perfekt), totál megváltozott a képzési idő-feltétel..és az okj-s díja is. nem nagyon lesz oylan, aki ki tudja fizetni előre..és végig is járni a régihez képest kb. 3x annyi időt (pénzt)
amúgy a perfektet érdemes ezügyben keresni..ha lesz valami ők tudják
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Laza...
addikt
UPC másnál is szaraxik? PH bejön, de csomó egyéb oldal nem: origo, nol, blikk, estébé... DNS-t hiába teszem át a googlisra (8.8.8.8 / 8.8.4.4)
Never give up!
-
SOAD19
addikt
Nem tudja valaki, hogy tűzvédelmi előadó okj-s képzés indul valamerre a városban a közeljövőben? A google nem nagyon találtam.
-
werszomjas
addikt
Eladó!
Dell Inspiron Mini 910 - Fekete - SSD - 2GB RAM - Webkamera - 3 órás akku
30.000ft
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Acer Aspire V5-123 - Webkamera - Windows 8 - 8GB RAM - 320GB HDD - 3,5 órás akku - HDMI - AMD VGA
60.000ft
üdv
-
GIJoe
addikt
válasz rayoliviero #58182 üzenetére
Működés közben ezt láttam legutóbb, talán a tűrhető kategória, nem tudom mekkora az udvar ahová kell, de olyan 10-15M az normális éjjellátó képessége a ráírttal ellentétben. Pofon egyszerű, HDDt adják vele, én úgy tudom nem rég kitolták a nem tetszik és kérem vissza a pénzem időt, a webshop vásárlásoknál ... eh de jól megfogalmaztam..
atike: china marketing, a fele is éppen jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Asus 1215N
12,1" 1366*768
Intel Atom D525 1.8 GHz
4 GB DDR3
Intel GMA3150+ION2
Samsung 830 SSD 64 GB
WIFI, BT, LAN, HDMI, kártyaolvasó
1,45 kg
Vörös színű.
[link]
49e a környékenIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
GIJoe
addikt
válasz rayoliviero #58179 üzenetére
Esetleg ő? Amit írnak róla, nem rossz, reviewet, sample videót nem találtam sehol...
-
SOAD19
addikt
válasz PindurAnna #58165 üzenetére
Én a Kossuth utca felől megyek a Széchényi felé, és mintha múlt héten láttam volna először, hogy nekiálltak a munkálatoknak a Csonka templomnál. Akkor gondolom a Nagyállomás felől jöttek a főtér felé.
[ Szerkesztve ]
-
keccsa
aktív tag
válasz rayoliviero #58157 üzenetére
Debrecenben pölö itt.
Állítható látószögű kompakt kamerákat vegyél, beépített infrareflektorral. Ha igazán jó képminőséget akarsz, de drágállod a jobb IP kamerákat, akkor vegyél HD-SDI rendszerűeket. FullHD felbontás, az analóg kamerák infrastruktúráján...[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
Gercsa
senior tag
Eladó procihűtők:
Cooler Master Hyper TX2 - 775-ös lefogatóval; egy eredeti TX2 (3 pin) és egy TX3 (4 pin) ventillátorral.(használt)
2000 HUFIntel 1150 core i3 gyári hűtő zsír új bontatlanul
1500 HUFNem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz SOAD19 #58162 üzenetére
Már több, mint egy hónapja csinálják a Miklós utcától.. Egész nap a fúrót hallgattuk az irodában.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Debrecenben valahogy/valahol lehet dobozokhoz jutni? Újonnan elég drága..., nekem meg nem baj, ha használt, összenyomtatott, csak ne legyen koszos, stb.
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
SOAD19
addikt
Olyan jó, hogy megvárták a piac utca feltúrásával a suli kezdetét.
-
Ismerősöm keres félgépet.
Ezek kellenének neki :
-Alaplap,amin van sata csatlakozó,PCI express foglalat,DDR2-es memóriát kezeljen,2 magos procit lehessen bele rakni.
-CPU egyenlőre megteszi neki az 1 magos is,ha olyan van a laphoz.
-DDR2 memória minimum 1GB./533MHz-es már megteszi.
-200Watt körüli tápegység,ami nem gagyi,és nem hangos.
-HDD : elég neki valami kisebb is,akár 40-es.
Jelige : Minél olcsóbban.
Engem lehet zargatni privátban.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rayoliviero
veterán
Normális minőségű kamerarendszert (széles látószögű kamerákkal) hol lehet kapni? Amivel udvart lehet megfigyelni.
-
JoDy_28
csendes tag
[ Szerkesztve ]
“Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.”
-
MaciG
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valaki aki a Debreceni Egyetemen tanul és esetleg le tudná EZT tölteni az archívumból.
Ha ez esetleg wareznak számítana akkor nem szóltam semmit!BANZAII
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #58143 üzenetére
nem
a hátsó sor leszedője is fogazott, de kisebb átmérőjű és ritkábbMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xigris
őstag
-
Salex1
őstag
PC kerestetik! Lényeg, min. 1Gb RAM, HD filmezésre alkalmas, nagyon halk, comact ház, winyó nélkül, vagy SSD-vel. Előny a HDMI kimenet valamilyen formája. (Filmnézésre, netezésre kell)
További kérdés, meg lehet oldani valahogy, hogy a gépben a rendszerwinyó melletti másik winyó csak akkor menjen, ha szükség van rá? (Barkács megoldást leszámítva) Van egy winyó, amit csak biztonsági mentésre használok, és ezt nem húzgatnám ki/be...
[ Szerkesztve ]
-
stb123
tag
Sziasztok!
A köszönöm a felajánlásokat, a ventilátor problémám megoldódott! -
adi mester
aktív tag
válasz xigris #58125 üzenetére
Talán: Alaplapra rákötni egy USB kivezetést, az USB kivezetésre rádugni egy külső USB elosztót(házban marad, párszáz pénz boltban), bekötni a kábeleket, felpakolni az oldallapot és gól.
szerk.: Komplett netezős PC-t valaki?
3 GHz Intel Pentium 630
1 GB DDR2 memória
80 GB Sata2 HDD (talán 1 bs akad rajta)
fehér ATX ház + 300W tápegység
DVD-író
Asus alaplap (DDR1 és DDR2 / AGP)ára: 14.000 Ft
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Chesterfield
őstag
Keresek 15-20e Ft körül villanytűzhelyet.
3 zóna elég, és ne a 30-40 éves házgyári legyen. -
xigris
őstag
Sziasztok!
Van olyan hogy belső usb elosztó
Egyik vége menne az alaplapi usbre a másik végébe meg köthetnék 2 usb anya kábelt. Érthető vagy próbáljam jobban körbeírni? -
BLeP_i
tag
Ettetek már a Don Pepe burgereiből?
Ha igen, megéri az 1,9k-s árát?http://vister.hu
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
- 1 db WD Green 2TB HDD 100/100, 2015 januárig garos részletesen 16000.-
- 1 db Kingmax 2 gigás DD3-1333 Mhz SO-DIMM 3000.-
- 2 db 512 megás DDR-400 1000.- / darab
- 1 db 256 megás DDR-400 500.-
- TP Link Range Extender részletesen 5000.-
- Prestigio Multiphone 5300DUO részletesen 30000.- -
copass
veterán
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Salex1
őstag
válasz sto1911 #58114 üzenetére
Nekünk is kindle van, még a régi jó 3-as (keyboard) változat (5-6 évet és vagy 200 könyvet szolgált eddig). Viszont szervizet nehéz találni itthon hozzá. Vagy két hónapja megbolondult, bekapcsol, megy, de a gombok mást csinálnak, mint a rendeltetésük, így nem lehet megnyitni / lapozni a könyvet. Találtam Pesten egy szervizet, ahol ingyen bevizsgálták, és 9000Ft-ért akarták cserélni a bill.panelt. Ezt egy kicsit sokallottam, így utána jártam, és USA-ból rendeltem hozzá egy ilyen panelt 300Ft-ért (+1700Ft posta).
Még most fog hazaérni a kindle, utána nekiesek a cserének. -
sto1911
veterán
válasz Blabcsi #58105 üzenetére
Csakis Kindle, amazontol vagy valami helyi nagyobb boltbol. Nekem van ketto, a masodikat ingyen kuldte az amazon, mert egy hulladek kinai tok megfogta a hatuljat. Altalaban gariidon tul is foglalkoznak veles, ha mas nem, kapsz engedmenyt az uj kindle arabol meg hasonlok.
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Flex atx tápot keresek akinek van eladó kérem jelezze fontos lenne a jó ár ne 10k. -
bogarfx
aktív tag
Nagyobbra váltás miatt eladó egy Kingston 16GB CL4-es SD kártya. A kártya hazai boltból való, élettartam garis, ára 2k.
-
stb123
tag
Sziasztok!
Gépem tápjában az elég hangos 12 cm-es ventillátort szeretném kicserélni. Ha van valakinek olcsó, halk, elfekvőben lévő légkavarója attól megvásárolnám! Ajánlatot privátban várok! -
thomasvold
őstag
Játékos 17,3"-os laptopot valakinek? Részletek a hirdetésben: Dell 5737 17R
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Shokkolo
addikt
Urak,
SOS,
adott egy pendrive tele fontos cuccal.
egy Xp-s gépbe megadta magát.Maga a led rajta világít, de:
- a win látja, de nem normál meghajtóként, hanem "2261 pram usb device" kemény 0-s mérettel
Meg kéne menteni a cuccot róla
Elvileg hozzá is rendelte a Win a "H" betűjelet, de sehol kifli
Recovery tool látja, de 0-s mérettel, partiton master pedig nem is látja"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Blabcsi
senior tag
Na, akkor dobáljatok meg pár linkkel ilyen e-inkes kijelzős olvasóval.Óccón jót.
( Ja és lehetőleg kis hazánkból...... )
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
vlevi
nagyúr
válasz copass #58100 üzenetére
A félreértések elkerülése végett (hátha valakinek nem egyértelmű), nem azért ajánlotta Zola a Kindlet, mert az a csúcs, hanem a kijelzője miatt. iPaden is ugyanolyan rossz könyvet olvasni, mint a kínai táblagépen.
(Mondom ezt úgy, hogy én is sokat olvasok táblagépen, és én sem akarok pénztkiadni egy e-olvasóért. De amikor a kezember kerül 1-1 darab, akkor mindíg rácsodálkozok, hogy ezen mennyivel kellemesebb az olvasás).
A háttérvilágítás nélküli, ténlyeg papírra nagyon hasonlító e-ink megjelenítő az, ami valóban olvasásra való Nem csak a Kindle van belőle, a Wayteq is gyárt e-inkes olvasót. Igaz, az egy kicsit régebbi, de olvasásra ugyanolyan jól használható az is.[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Köszi az infókat Kindle-re szavaznék én is, de az ár sajna nyomós érv.
Még ha 2-3 részletben meg tudnám szerezni, az jó lenne, de erre nemigen van mód.
Asszonykám ilyen könyvmániás, neki szánnám, mert a sok papírtól már nem férünk.Tudásra sem kell nagy, csak az olvashatóság legyen frankó, meg, ha betűméretet vált normálisan szerkessze át a lapot.
Gondolom szinte mind bővíthető, meg valamilyen módon géphez lehet csatlakoztatni, így szerintem ez alap.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest