Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz laccczka #57899 üzenetére
Ezen a héten szabadság miatt zárva a Casa, nyitás szept. 1-én, hétfőn.
A helyet én is ajánlom, nagyon rugalmasak, de a fenti helyiséget csak kb. 30 fő felett adják oda. De talán kisebb létszámmal is lehet tárgyalni.[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
rolkaDb
aktív tag
Elado dolgaim:
babakocsi 22k
iphone4/5tokok 1k
AGK K518 blue 8kIphone 4-re zagg original folia, hasznalt tehat kicserelesre var. Aki ismeri a zagget annak jol johet, hogy kicsereltesse. 2,5k
Iphone 4 matt folia-600ft
Iphone 5 mattfolia, elore/ hatra.- 600ft/dbsims 3 eredeti lemez. 3,5k
pm-et hamarabb észreveszem!
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Van egy LG L1942S monitorom, sima 19" LCD, 1280x1024 felbontás, nem tudjátok véletlen, melyik Hz-re kellene állítani? 60, 70, és 75 Hz között lehet változtatni Windows-on belül, viszont nem tudom, melyik lenne a legjobb. Idáig 60 Hz-en volt, most csak kíváncsiságból átraktam 70 Hz-re, és mintha tisztább lenne a kép, viszont az egér meg mintha nem olyan pontosan reagálna...
Nem tudom, hogy alapból mi lenne az ideális beállítás neki...
-
Antimatrix
senior tag
eladó MicroSd SDHC +adapter - új bontatlan
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 4GB CL4 -4db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 8GB CL10 - 2db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 16GB CL10 -1db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 32GB CL10 - 2dbSamsung:
Samsung SDHC UHS-I card kártya 32GB CL10 - bontott - csepp por ütés - függő mágnes álló
TranScend microSD kártya 2GB - normál régi gépekbeRAM:
Kingston Hyper X - 2*4gb 1600Mhz pár Multimédiatower garral -
TEAM ELITE fém hűtőbordás 4Gb ddr3 1600Mhz
ELIXIR/Kingmax 1gb DDR2 667/800 Mhz ram
Kingston/Kingmax 2gb DDR2 667/800 Mhz ram
Kingston - Bp garis új (4db 512Mb chippel)/Kingmax - MMT garos - 2gb DDR3 1600/1333 Mhz ramAlaplap:
LEADTEK int VGA GF6100- CHAINTECH S939 mATX /Full ATX - oem
ASROCK 870 EXTEME 3 - AM3/Am3+ oemHDD:
MAXTOR 80Gb SATA1
SAMSUNG HD080HJ 80Gb PATA 8MB
SEAGATE 40Gb/80GB PATA 2MB/8MB
-WD WD2500AAJB 250Gb PATA 2009 SEP 09
HGST - (Hitachi-WD) WD500Gb SATA2 100/100% kondició 2013 januári
-WD WD6400AAKS 640Gb SATA2 100/100% kondició 2008 májusiVGA:
Gigabyte X550 256MB ddr3 DSUB+DVI+ -oem -
Gigabyte Gt 210 OC 1Gb ddr3 - félprofilos hátlappal - DSUB+DVI+HDMI -oem - 6,95k
Gigabyte HD4550 OC 1Gb ddr3 DSUB+DVI+HDMI -oem - 6,95k
Sapphire HD5450 1Gb ddr3 DSUB+DVI+HDMI -új garis bontalan - 10 kSapphire HD6670 1Gb -DispPort+DVI+HDMI - TOSORT gari - 13,567k
Gigabyte HD5770 OC 1Gb ddr3 2xDVI+HDMI+DP -R577UD-1GD -oem - 16,95kASUS HD6950 1gb OC - 810Mhz - Direct Cu II -Doboz+adapter 2015 AQUA garral
Gigabyte Hd 7790 OC 2Gb ddr5 RV-R779OC-2GD Doboz+adapter 2016.11 AQUA garralBeszámitok: Hardvert - alaplap +proci vagy ram vagy videokártyát.
PC játék:
MEDAL OF HONOR - Pacific Assault - bontott Dobozos 1k
MEDAL OF HONOR - Dobozos új bontatlan 3k -
NEED FOR SPEED - Undercover - Dobozos új bontatlan 1,9k - hunTORRENTE 3 - The Protector - EVM - Dobozos új bontatlan
XBOX 360
GREASE - kinect Sensoros - 5,4k - érkezikPS3:
MEDAL OF HONOR - Dobozos új bontatlan PS3 verzió 3,9K
Resident Evil 5 - Dobozos új bontatlan PS3 verzió 4,9K
Gran Turismo 5 - Academy edition - Dobozos új bontatlan PS3 verzió 4,9K
Fall Out 3 - ,,, edition - Dobozos új bontatlan PS3 verzió 4,3KHardver mellé kerités - "izé" körités:
Termelőtől : ez I osztály - blokkot vagy számlát kapod - permetési naplót kérek kapod!!!! emailbenHagymák: több 10kg kiszolgálású tételek
Vöröshagyma 125Ft/kg - szép nagy fejek
lila hagyma 189Ft/kg - szép közepes fejek
sonka hagyma 189Ft/kg - szép közepes fejek
gyöngy hagyma 333Ft/kg - szép gyöngy fejekkolompir - 2 fajta hópehely fehér "húsú" - bellaroza vajszinű - 30kg zsákok válogatva - ebbe CSAK Jó van!!! 99ft/kg
ömlesztve 90ft/kg - nincs turkálás fikázás- fizeted veszed viszed eszed
leirás: krumpliőszi - Téli letárolásra:
- megmondod mennyi emberre kell és őszre megkapod egyben mindet egy helyen I osztályú minőségben
petrezselyem
sárgarépa
kerti zöldségek - szeptember 20-október 20 közöttPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Plavix
tag
32 GB. micro SD-t vennék Debrecenben holnap a belvárosban. (Csak C10 érdekel.)
[ Szerkesztve ]
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
pohár
félisten
válasz #65675776 #57888 üzenetére
gondoltam arra is, de nem tartottam túl valószínűnek, hogy az egyikben jó, a másikban pedig sehogy sem akar működni... de a végén lehet az lesz majd
erről a márkáról életemben nem hallottam még, hát ma is tanultam újat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lorcsi
veterán
meccset nezitek?
tuti hogy kikapunk....milyen üres a stadion
eladó: vadi új soundcore motion+
-
PofaJenö
senior tag
Tűzijáték az egyetem téren pont szemben evelünk és az a poén hogy sokkal látványosabb.aug 20-nál.
[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
pohár
félisten
válasz ServerWorks #57883 üzenetére
megy is vissza, még jó, hogy van garanciafutár, így nem fizetek érte egy fillért sem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Laza... #57880 üzenetére
annyiszor simán megvolt
1. beraktam az üres slotba --> gép újraindult az üdvözlőképernyőnél
2. megcseréltem a két modult, hátha a slot szar --> ugyanaz, plusz még 1-2 fajta BSOD is előjött
3. akkor megpróbáltam single-be, mer' mér' ne --> BSOD, reccsszóval szar, e' van
-
pohár
félisten
megjött a gigás DDR1-es RAM, berakom az alaplapba, erre körülbelül háromféle kékhalált produkált a gép, a Win be se tudott tölteni rajta
a Memtest 33%-ig jó volt, 34%-től elkezdett pörögni pirosan, rossz a modul... ezt küldték (holott Samsungot rendeltem):még márkája sincs ennek a szarnak
mondjuk ez a forrasztás se tűnik az igazinak...
[ Szerkesztve ]
-
Plavix
tag
Domino 5 feltöltőkártyát vennék.
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz zsizsef #57873 üzenetére
Ezen feleslegesen rúgódozol.. nem úttest, hanem járda (amin van felhajtó az áramszolgáltató és a tűzoltóság számára) Ezen mi nem egyértelmű? Egyébként is ki olyan paraszt h. úgy áll meg, hogy egy ajtót ne lehessen tőle kinyitni - nem beszélve arról, hogy közüzem
[ Szerkesztve ]
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
Laza...
addikt
Társasházban lakom, ami előtt van kb 6nm "fű". Ráálltam a saját autómmal, közteres megbüntetett mert zöld/közterület. Azóta a faxom se vágja le a füvet, vágja a köz(területes) le
Never give up!
-
ServerWorks
aktív tag
válasz #77081088 #57865 üzenetére
Egyértelműen járda, egyébként pedig trafóház elé parkolni főleg tilos és hatalmas prosztóság is... ha ott gond van a tűzoltók szétbasszák a kocsid, illetve közüzem megzavarása miatt már bűncselekmény miatt kéne felelni (pl.: EON nem tud bemenni).
[ Szerkesztve ]
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
Nazara
őstag
válasz ServerWorks #57860 üzenetére
+ (#57861) pohár:
Köszi a tippeket!
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom van e itt olyan emberke aki jártas a közterület felügyeleti témában,illetve tudja e hogy mit is neveznek járdának a KRESZ szerint! Azért kérdezem mert a múlt hétvégén a derék utcán egy a fotókon is látható helyen parkoltam amit semmilyen tábla nem tilt,illetve azt a területet én nem nevezném járdának. Jött egy kedves közterületes és a kresz szabályainak megsértése miatt,miszerint járdán parkoltam úgy hogy azt tábla nem engedélyezi,megbüntetett.
Kérdezném a véleményeteket az adott szituációról! A fotókon pirossal bekereteztem azt a helyet ahol én parkoltam,természetesen ez googles fotó,tehát nem az én autóm látható,de a helyszín és az adott szituáció felismerése teljesen jó. Az autó nem akadályozta az előtte lévő épületbe történő bejutást,és a járdára sem lógott ki a hátulja. Az épület előtt nincs kihelyezve tiltó tábla. -
rayoliviero
veterán
-
atike
nagyúr
2TB WD Green 100/100-as... 2013 januári vétel, 2 év garancia van rá.... Valaki? Legyen mondjuk 16...
-
ProdyG
őstag
Aki ezen a héten szeretne vásárolni a Libri könyvesboltban (Fórum) 5000 ft felett, annak tudok adni ajándékba egy 500 ft-os vásárlási utalványt.
priviben írjon, akit érdekel. köszi -
pohár
félisten
válasz Nazara #57858 üzenetére
mi is cseréltük a boltban, van árlista is
na jó, a mikrofon épp nincs benne, de ha bebattyogsz, vagy felhívod Lacit, megmondja az árát
[ Szerkesztve ]
-
ServerWorks
aktív tag
-
senior tag
HP 6910P - T7300 / Multi DVD! / Ujjlenyomat / Bluetooth / FireWire / Infra
Ár: 36 900 FtTovábbi eladó laptopjaim megtekintéséhez
KATTINTS IDE -
Nazara
őstag
Sziasztok!
Megbizható mobilszervizt tudnátok ajánlani a városban? Egy iPhone 4 mikrofonját kellene javitani, mert nem akar működni.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Scoobyka
addikt
Elado az alabbi asztali pc:
Processzor: amd 4850e super silent ventilatorral
Memoria: 4gb ram
Videokartya: ati hd3200-as
Alaplap : Gigabyte MA78GM-S2H
Winyo keresre 1 tb vagy 2 tb western digital es samsung sata 3-asok. Viheto winyo nelkul is!
Dvd iro ket darab van benne dual layeresek.
Tap: ninja silent Gigabyte max 20db halható!!
haz:fekete konnyen szerelheto!Eger,billt is tudok adni hozza. Genius markajut!
Valamint ha most elviszed kapsz hozza egy nyomtato scanner multimedia eszkozt. HP marka
Akit erdekel pm-ben kerssen meg! Ez a gep tokeletes netezos,filmnezos gep. Az 1080p filmek meg sem koccanak neki,ezert batran ajanlhato multimedia kozpontnak is!
-
Shokkolo
addikt
Urak,
Szomszédomnak keresném al ehető legkorrektebb "komplett" gépet.
(periféria van, ergó cska gép kell).
A keret amibe bele kellene férni az 30k (plusz maximum 1-2e Ft.)
Van valakinek valamilye ilyen árakon?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
atike
nagyúr
Prestigio 5300DUO 30.000.-
-
vgavga
tag
AM3 procit keresek 3ghz körül
-
Adonimus
senior tag
Eladó holmik:
Ps2slim(chippelt) (utolsó kiadás!!)+50jàték+gyàrikar+gyàri memokàrtya, kàbelek.
[link]
+összes kábel, átalakító
8mb Sony memokártya
gyári kar
alku nélkül: utángyártott kar
rengeteg játék, (pl: Tekken4-5,cod3, jégkorszak, colin4, Star wars3, Jackass, gta, stbstb... de bármi letölthető hozzá.)
Cd tartóHibátlanul működik, nem mindenáron eladó, csere érdekelhet.
Ára: 23.000FtMagnat Power Bull 3000 mélynyomó Jensen csőben
nagyon szép állapotban van.
Magnat Power Bulll 3000 hangszóró:
30cm átmérő
4ohm
300W RMS/600W MAX
18-2000Hz frekvenciatartomány
Láda:
Jensen Galaxy 300
11.000Ft
képUltimate autós erősítő |2-4ohm|560Watt!kék LED. (4 csatornás)hibátlan!
560Watt!! 4 csatornás.
Hidalva: 4ohm: 2x280Watt
képek, termékinfo
11.000FtEdnet 5.1-es fejhallgató, USB erősítővel, mikrofonnal. Hibátlan
[link]
- Frekvenciatartomány: 20-20kHz
- 2,5m kábel
- Valódi 5.1 hangzás
- Állítható, kényelmes fejpánt
- zárt, a fület körül ölelő kialakítás
7.000FtMTX ThunderPro 500wattos autós mélyláda. (gyári)
[link]
11.000Ft06308751329
Írj vagy hívj bátran, megegyezünk.adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
South Velen
addikt
Hali.
Core i5 2310 processzoromat downgrade-elném (nyilván ráfizetés ellenében).
Pentium Gxxx / Gxxxx széria érdekelne legjobban. Legalább 15K-t szeretnék kapni ráfizetésként.
Priviben keressetek. -
mezis
félisten
válasz XtremLor #57830 üzenetére
Én az eBay-ről rendeltem olyat, aminek két USB kimenete van, 1,6 A és 2,0 A-es. (Remélem jól emlékszem.)
Teszteltem kb 1,5 A-es terhelésse (nem hosszú ideig)l, rendben működött. Kis terhelésnél viszont 5.4 V-ot adott ki és ezt két egyszerü Nokia mobil is soknak találta. (Azt írta ki, hogy a töltő nem megfelelő. Egy Shottky diódát közbe iktatva már rendben töltött.)mezis
-
pohár
félisten
válasz copass #57843 üzenetére
megtehetik, mivel belga sörök tekintetében monopóliumnak számítanak a városban
-
copass
veterán
válasz adam432 #57841 üzenetére
roy café tök nyugis és igényes, van egy felső termük ~20fős asszem.
a belga szerintem qrva drága és túlértékelt hely.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
adam432
tag
válasz ServerWorks #57789 üzenetére
Nem ismerem ezeket a helyeket. De inkább valami visszafogottabbra gondoltam, ahol a baráti társaság leülhet, beszélgethet, italozhat, szórakozhat. Batthyány borozó, Mexican, Belga?
„Si vis pacem, para bellum.”
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #57839 üzenetére
Na akkor végül is abban maradtunk, hogy mindannyiunk szerint törvénysértő, de mivel nincs más, ezért csak kiviszem a baltát és a vadászkést
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Calogero
addikt
GPS-es Black Camel autós kamera eladó garanciával és hozzávaló tokkal
25 000 Ft.
[link][ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
En egyszer az ukran-magyar hataron vonaton hoztam at egy baltat, egy szal papirba csomagolva.
Hataror kerdezi: Ez mi?
- Balta.
- Balta?
- Balta.Es tovabbment... Ugyis beledkotnek, ha akarnak, amugy meg nagyivben sz@rnak bele.
-
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
eladó egy pár fekete Wharfedale VH-20 dipól surround. Hibátlan esztétikai és műszaki állapotban vannak.
Nem saját kép, de érdeklődés esetén küldök róluk képet.
-
sto1911
veterán
Az ebayes lehet felrobban Most vettem onnan toltot, az mondjuk jonak tunik. Elvileg kijon belole a 2A, es nem is melegszik, remelem ez jot jelent
A vasutallomas postajanal hol ingyenes a parkolas?
-
rolkaDb
aktív tag
Elado dolgaim:
babakocsi 22k
iphone4/5tokok 1k
AGK K518 blue 8kIphone 4-re zagg original folia, hasznalt tehat kicserelesre var. Aki ismeri a zagget annak jol johet, hogy kicsereltesse. 2,5k
Iphone 4 matt folia-600ft
Iphone 5 mattfolia, elore/ hatra.- 600ft/dbsims 3 eredeti lemez. (?)k
[TP-LINK TL-WN723N] - 1700ftpm-et hamarabb észreveszem!
-
hcs57
addikt
válasz sto1911 #57817 üzenetére
Bemérni nem tudom, de van egy tapasztalatom... vettem egy 2m-s kábelt, ha ezzel navigáltam, akkor merült a telefon az 1A-s szivargyújtós töltővel, az LG G2 saját kábelével pedig navigálás mellet nemhogy merülne, még tölt is.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
keccsa
aktív tag
válasz keccsa #57814 üzenetére
Na, felhívtam a FirstPhone-t, ahol egy nagyon kedves hölgy azt mondta a szájával, hogy az a Note3, ami most van nekik, az EU ("bóti") garanciás, de tudnak hozni ugyanennyiért (?!) Samsung garisat is. Sőt, ígértek egy visszahívást is, ha megjön (1-3 hét) a készülék. Hát, kíváncsi vagyok!
Mind1, +látjuk...Még egyszer köszi a tippet!
Mindenki magának hülye!
-
sto1911
veterán
USB kabelt be tudna merni valaki? Arra vagyok kivancsi mennyi aramot kepes atvinni.
-
Zola007
veterán
válasz keccsa #57814 üzenetére
Vegyél Kínából.
Azok nem mutyiznak, alapból se számla, se gari..Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz arpeen2 #57812 üzenetére
Nem tudom hogy nézi el még mindig a NAV ezt a különbözeti adózást, nyilvánvalóan tömegesen "használtként" eladott vadi új telók
#57811) T_chris: én éppen nem a pici X5-re gondoltam, hanem nagyapám békebeli fejszéjére
A gumiszabály meg ez ellen nem véd, azt be lehet csomagolni 3x, úgy is akkorát lehet vele ütni, hogy édes egy mindegy.
Ez pont olyan mint mikor mentünk 2001-ben Hegyalja fesztiválra és egyik barátomnak kiszedették a beléptetésnél a hátizsákból a merevítősíneket, mert szerintük veszélyes. Tőlem meg a konyhai kiskést (kemény 4 centis pengével) kobozták el. Bezzeg az előző nap tűélesre köszörült 30 centis sátorvasakat bevihettem szó nélkül, mert az meg sátortartozék.
Nem attól lesz valamiből fegyver, hogy éle van. Aki fegyvert akar csinálni rossz szándékkal, az feltalálja magát. Sajnos[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
keccsa
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, megnézem ezt a Firstphone-t.
De ha van még tipp, jöhet!
A horror áron dolgozó multikon kívül manapság nagyon nehéz (majdhogynem lehetetlen) normális telefonkereskedőt találni, szinte mindegyik mutyizik valamit. Vagy klón, vagy szürke importos készülék, vagy nem ebbe a régióba szánták, vagy 0%-os ÁFA tartalmú a számla, vagy függetlenített készülékek, stb., illetve ezek tetszőleges kombinációja!Mindenki magának hülye!
-
csapee
őstag
Ismertek olyan esztergalyost aki most delutan letudna gyartani egy perselyt?
19-es kulso 14-es belso meret 35 hosszban.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
törölt tag
válasz Zola007 #57793 üzenetére
Ha a vágóélet nézzük akkor az előbb említett X5 pl kapható egyszerű élvédővel, vagy övtokkal ami a vágóélt teljesen, a fokát pedig valamennyire takarja, a kialakításból adódóan max lapjára tudsz megütni vele valakit, és akkor is csak a műanyaggal.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy van olyan gyári megoldás amivel ezek szállíthatóak.
Az X20-hoz (amit én láttam) is van fejtok ami takarja az élét, és a fokot is, plusz extraként ha olyanod van fel tudod csavarozni a spájzban és úgy tárolni az eszközt.
Szerk.:
X5-el, és X25-el én is régóta szemezek, de félek hogy a család hozzá nem értő tagja(i) hamar elrágnák a fej alatti részt. Az meg nem működik, hogy a fasza fejsze az enyém, mindenki más a régit használja.[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
sirály69
őstag
-
RootRulez
félisten
-
MODERÁTOR
válasz PindurAnna #57804 üzenetére
tálca -> jobb klikk -> tulajdonságok -> kis ikonok használata elől a pipát töröld, vagy amit pohár írt
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
pohár
félisten
válasz PindurAnna #57804 üzenetére
szerinte csak akkor, ha duplájára húzod a tálca magasságát, ami szerintem nagyon undorító
-
PindurAnna
Közösségépítő
Windows 7 oprendszernél a jobb alsó sarokba, hogy tudom beállítani azt, hogy a dátumot is lássam ne csak az órát?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
arpeen2
senior tag
A FirstPhone 27%-os számlájával gondok voltak a cimborám cége mikor el akarta számolni, nem tudom mi volt a pontos gond, de vmi miatt nem volt jó !
-
Shokkolo
addikt
válasz ServerWorks #57800 üzenetére
ezek még komolyan drágábbak
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
pohár
félisten
válasz ServerWorks #57800 üzenetére
mennyivel? nagyon sokkal
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Trollok komolyan
- Óra topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- SAMSUNG LC24F390FHU - MONITOR - 24" - 60Hz - FreeSync
- Logitech G502 LightSpeed Hero 25K DPI vezeték nélküli gaming egér
- Új állapotú Lenovo V15 IIL laptop /i3-1005G1, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Windows 11, 15.6 HD/
- CH341A EEPROM programozó (24xx, 25xx, EEPROM/Flash, CH341A) teljes szet
- Új ZARA szürke téli szövetkabát (L)