Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiss.a
tag
valaki nem tudja hogyan vagy kinél lehetne esetleg életre lehelni egy lenovo a820 telefont ami kicsit megfürdött a tengerbe?
-
XtremLor
őstag
-
-
törölt tag
válasz arpeen2 #56774 üzenetére
72-es síkképcsöves Samsung tv segítség kellene... Epromot kellene benne cserélni, de nem tudom milyen jár bele, hol van, hogy néz ki...
Tudom, hogy 300 Ft-os probléma, de a tv itt áll a saját hülyeségem miatt 2 éve, mert 50kg, és itt nincs tv szerelő.a környéken. (szervíz menü piszkálás közben (Pc-re kötés elállította a képet, 800*600-as kép ami kilóg arra feszítette rá a tv méretet a vas, és emiatt a tv adások képe szélen vágott volt) otthagytam a távirányítót, és rányomott a kedves családtag arra amire nem kellett volna)
Amúgy nincs benne 300 óra bekapcsolt üzem... Csak közben megutáltam a televíziót a hazugságai miatt... -
SOAD19
addikt
Nem rossz csajozós trükk :
-
Laraxior
titán
Jelenlegi állapot: 2 nap 13 óra működési idő, 266GB írt adat.
Ár: 15 ezer forint.
Átvehető Debrecenben szinte bárhol, ill Hajdúböszörményben.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
törölt tag
hibátlan noti winyó van valakinek eladó (sata), 80-100gb körüli is elég, de mindent meghallgatok. köszi
-
-
andras888
aktív tag
Kocsis témához hozzászólva...
Csakis a TDI!!!!
Volt 110 es passat kombink, 3.8 as átlagfogyasztást hoztam ki belőle papásan 90-100 al országúton.
Most újjabb van, 131 lovas 6 gang 310Nm, nem volt türelmem csak olyan 4,5-4,8 ig levinni az átlagot.
A 310Nm nem hagy nyugodni, könyörög minden egyes csepp gázolajért -
sNORh
addikt
Keresek COD: Black Ops PC gamet.
Eladó :
S478-as félkonfigok(lap+512mram+proci) 3k/db-Gigabyte GZ-X2 Ház
-Gigabyte P45 lap
-Intel E2180
-80GB SATA vinyó talán
-2x1GB Kingston 800Mhz ram
-DVDRW
-VGA integrált
-Emachine 20" moncsi(szép állapotban)Kevés km-es, hétvégi tanulós gépnek használt.. 38k
Navon M500 35k
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
bogarfx
aktív tag
Nincs véletlenül valakinek Olympus klubtagsága? Márkaboltból rendelnék egy gépet és klubtagság esetén 15% kedvezmény van a gépre.
Természetesen nem ingyen kérném a segítségét -
Abri
senior tag
Debrecenben hol végeznek BGA reball-t ?
egy alaplapon kéne chipestet cserélni -
HUTCHDB
nagyúr
S.O.S-ben olyan tulaj jelentkezeset kernem, akinek hTc Desire X, vagy hTc Desire V telefonja van.
Nagy valoszinuseggel a mienkben az akkumulator tonkre ment, es szeretnem masik akkuval kiprobalni, hogy valoban ez -e a hiba oka.
Kerem, privatban jelezze az, aki 1 percre raerne erre a csekkolasra." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bjørgersson
félisten
válasz Shokkolo #56770 üzenetére
2 évnél régebbi kártyát, azt hiszem, kötelességük ingyen cserélni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
stb123
tag
Sziasztok! Használt autógumiban "utazik" valaki? 165/70 R14-est keresek megfelelő profillal és árral. Felni az nem kell!
-
Sanyabá
senior tag
Eladó Nevada trekking kerékpár:[link]
Irány ár:18000ft.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
ServerWorks
aktív tag
2db 3.5" 500GB Hitachi (7200rpm, SATA-2) HDD - HGST Deskstar 7K1000.B /HDT721050SLA360 /keveset használt, tökéletes állapotban
1GB Kingston DDR2 667MHz RAM (KTH-XW9400)
512MB DDR 400MHz RAM
4db 5,25" méretű (nagy) helyre építhető HDD hűtő
4GB microSD kártya
Nokia 5140i (T-Mobile) + töltő és 2db akksi illetve egy Nokia 2700c-2 (Telenor) + töltő, akksi nélkülSzólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
Zola007
veterán
Keresek dogware-t
Nagytestű, fajtatiszta, kertes háznál szocializálódott kölyök kutyát.
Főleg rottweiler vagy kaukázusi / belga juhász, oltva, displasia szűrve, törzskönyvvelEsetleg fajtatiszta roti vagy kaukázusi felmenővel bíró keverék kutyust
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #56760 üzenetére
én úgy vagyok, hogy mindenhol maximum a kiírt limit + 10km/h
egyszer toltam meg a Fiatnak egy 180-at nyíl egyenesben, jó aszfalton, ismert helyen, kihalt úton vidéken, de az volt az első és utolsó.
Nem vagyok én olyan fontos ember, hogy ha nem érek oda időre valahova, akkor abból nagy gond legyen
Egyébként meg nem gyorsan kell menni, hanem időben elindulniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
-
-
-
-
Zola007
veterán
válasz perge666 #56725 üzenetére
egyik barátom házilag kicsit megbütykölt, de semmi extra cuccal és vezérléssel nem rendelkező 1.2 Fiat Bravo-ja 205-öt tudta pályán
#56737) perge666: 98 körül mikor mi jöttünk 130-al hazafelé Furta felől, egy "Trabant" úgy ott hagyott minket, csak pislogtam. Az igaz, hogy nem sokkal később mi álltunk meg mellettük, hogy hívjunk-e a következő faluból segítséget, mert be voltak borulva az árokba egy erősebb kanyar után Azért írtam idézőjelbe, mert 1800-as turbó moci volt betéve a kaszniba
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
Wd és Seagate 160Gb-os sata vinyók eladóak!
100/100-asok 3900/db áron!Kérem csak privátban, vagy telefonon keressenek!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
mghltm
addikt
válasz Laza... #56746 üzenetére
akkora kasztnival / tomeggel ez igencsak szep eredmeny. en most toltam yaris-szal 1377km-t 62l gazolajjal ( 2-3 szemely, palyazas 120-szal, azon kivul 90-100 + legkondi ) es igy kaptam 4,5-et
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
-
sirály69
őstag
Fórum-ban, a Telenor üzletében ingyen kicserélték a kártyát és a probléma megoldódott!
Szerver Hosting Debrecenben
-
válasz PindurAnna #56743 üzenetére
Még úgy sem.
-
elfelejtette
veterán
válasz Laraxior #56729 üzenetére
" A turbómotorok által leadott teljesítmény kezdett ellenőrizhetetlenné válni, egyes erőforrások már 1500 lóerőre is képesek voltak, de ez amegbízhatóság kárára ment. "
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Blabcsi
senior tag
-
-
-
Tudtam hogy ez lesz............jönnek a jobbnál jobb magyarázatok.
-
giigz
veterán
válasz perge666 #56725 üzenetére
1.0 is megy 200-at (Ford Ecoboost), sot jobbat mondok a Renault 0,9-es motorja is megy 180-at. A Suzuki 1.2-1.3 szivoja is viszi a 180-at
Laraxior-e viszont 75-nel nem megy tobbet... Tenyleg bele kellene rakni neki egy 74-es limitet, ugy is annyival megy...
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
válasz #65675776 #56727 üzenetére
2014-ben 25 év után visszatérnek a turbómotorok a Formula–1-ben. A 18 000 percenkénti fordulatra korlátozott V8-as, 2,4 literes motorok helyett V6-os, 1,6 literes turbómotorokat fognak használni a csapatok 15 000 percenkénti fordulattal.
Most sem sokkal nagyobb hengerűrtartalmúak....
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
elfelejtette
veterán
válasz Chesterfield #56716 üzenetére
A kresz szerint mindig olyan követési távolságot kell tartani, hogy az előtted haladó vészfékezése esetén is biztonságosan meg tudj állni mögötte.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
dewil666
őstag
válasz kungzi #56704 üzenetére
Én nekem 6ezres fordulaton 126km/h sebességgel 4.8L/100 km. 90-es tempónál olyan 4.3L 70-80körül 3500-4000 fordulaton 4L alatt picivel. Városban 5-5.5L. Hatodik sebességben.
7 ezres fordulaton 150km/h.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Laraxior
titán
válasz Chesterfield #56718 üzenetére
Idősebb autóknál szokták használni ezt a módot, fényezésfrissítésre Vagy ha már nagyon karcos, esetleg meg van nyomva a lökhárító itt-ott. Rengetegen vezetnek úgy, hogy a másik seggére tapadnak. Satu, aztán lehet egyezkedni, vagy rendőrt hívni. Ugyanez a helyzet az irányjelzés nélküli sávváltással. Ott sem muszáj lassítani a másik miatt, ugyanis te a saját sávodban vagy, annak kell figyelni aki irányt vált.
Persze azért védi az ember az értékét, de ha nagyon szorul a hurok, akkor jó ezt tudni.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
RootRulez
félisten
Laikusként úgy tudom, mindig a hátrébb levő (követő) lehet a ludas.
═════════════════════════════════════════
-
Laraxior
titán
Beléd mentek? Nem Te vagy a hibás. A követési távolságot akkor is meg kell tartani ha te satuféket veszel... Pont ezért van, hogy a mögötted jövő is meg tudjon állni.
-
Chesterfield
őstag
Vasúti sínen keresztül vezetett ma az utam, az előttem lévő átment, és rögtön pirosra váltott a lámpa, amire én egy erősebb fékezéssel megálltam a sorompó előtt.
Az utasom szerint a fékezés előtt nekem a tükörbe kellett volna néznem, hogy nincs-e valaki a se66emben.
Szerintem pedig ez baromság. Egyrész akkor már nem fért volna bele a fékútba, meg ha pl tényleg ott van mögöttem, akkor menjek be a pirosba, kockáztassam meg a bírságot? Vagy ha egy ember lép ki elém, akkor is annyival később fékezzek, hogy még a tükörben szétnézek előtte? Feltételezem, hogy be tartják a követési távolságot.Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Igen ennyivel,nem sietek sehova, időben elindulok mindig. Tegnap szúrtam neki, mert időre kellett visszaérnem 'böszörménybe, és késésben voltam. Egyértelmű, hogy180-as tempónál nem eszik 8 litert
(#56709) XtremLor: Havi 1300-1500km-t megyek, muszáj úgy közlekedni, hogy ne legyen olyan drága. Lecserélni nem akarom, mert most nagyon egyben van, rendbe tettem szépen.
(#56715) giigz: Fogyasztás, vagy a fordulatszám? 1800on forog, fogyasztás olyan 6-6.5 liter körül van. De ugye akkor nem jönne ki a ~8-as AVG....Ezért jobb a 74
[ Szerkesztve ]
-
-
-
sirály69
őstag
válasz perge666 #56700 üzenetére
Kivettem a kártyát a telefonból és kiderült, hogy ki van könnyítve!
Sajna ennyi volt a pozitívum...
A kivett kártyát beraktam az Új LG G2 minibe és állandóan eldobálja a hálózatot és kiírja"com.android.phone szolgáltatás leállt"
Ez szerintem kártyacsere lesz....Szerver Hosting Debrecenben
-
kungzi
veterán
Én az 1.7-es CDTI 140 Km/h-val full pályán Olaszországot 6,2L/100Km-rel jártam meg tempomattal. 6 sebességes.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Blabcsi #56692 üzenetére
Akkor veszem a fáradtságot és leírom másként:
--> nem fogsz ilyen vaskereskedésben kapni2 okból:
- az egyik, hogy az angolszász méretezés szerint névleges átmérőt használnak, tehát az 1 1/8-os cső külső átmérője nem 28,6mm, hanem csőtípusonként és felhasználási területenként eltér
- a másik, hogy tudtommal 1 1/8 méretet Magyarországon szerelvényezésre nem használnaktehát 4 lehetőség adott:
- megveszed a bolti CrMo nyakcsövet
- veszel 1"-os acélcsövet (külső kb 33mm) és leesztergáltatsz belőle, de akkor papírvékony lesz a fala
- találsz egy tönkrement villát és abból kiveszed a nyakcsövet. Ezt nem lesz könnyű 230-as nyakhosszal találni, mert rendre 210 mm alá vágják vissza
- veszel egy másik villátCapisce?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest