Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
stranger28
addikt
Ezeknek már a hétvége se szent 'sszameg.
-
pockhome
senior tag
Le lehet informálni valahogy egy sárga csekket?
Kicsit furcsállom hogy szombaton jött a hőszolgáltatótól levélGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
törölt tag
válasz Engineer086 #23476 üzenetére
Nagyon köszönöm!
(#23477) stranger28 neked is !
-
izee
őstag
válasz perge666 #23488 üzenetére
Kérdezd meg az eladót. Egyébként core2-ből 7000-es és 8000-es sorozatú procik, core quad-ból pedig 9000-es sorozatúak szokták támogatni az sse 4.1-et.
Ha megvan az alaplap neve, akkor a proci támogatási listáért katt (Nem gyártói adatok)Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-
izee
őstag
válasz perge666 #23255 üzenetére
Én azt szoktam nézni, hogy a proci tud-e sse 4.1-et esetleg sse 4a-t, de minimum sse3-at. Szinte biztos, hogy jelentős a különbség, de hát ugye ár függvénye a dolog. A nagy megahertzek is tudnak kárpótolni valamilyen szinten.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Szerintetek HP Compaq dc7700p pc-be bele tudok rakni egy 9800GT videókártyát?
-
sNORh
addikt
Keresek Xbox360 Fitness Kinect játékot
Smartbox elkelt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
hucsikoi
senior tag
válasz ati012 #23478 üzenetére
Ezt találtam gyorsban a dologról.
"A Pénzcentrum.hu megkereste az ügyben a Magyar Bankszövetséget, ahol elmondták: nincs tudomásuk arról, hogy hasonló védelmi szisztéma működne az ATM-eknél, ráadásul a bankjegykiadó automaták nincsenek összekötve a rendőrség rendszereivel.
A Snopes.com-ot idéző Urban Legends szerint a szöveg eredeti, angol nyelvű változata 2006 óta terjed az interneten. Egy Joseph Zinger nevű chicagói üzletember ugyan 1998-ban, SafetyPIN név alatt levédetett egy ilyen rendszert, és még a tükörkódokra (pl. 2002) is gondolt, éveken át tartó ajánlgatása ellenére azonban a bankok nem kértek a rendszerből.
(HVG)"
[ Szerkesztve ]
-
Plavix
tag
.... akinek pl.: 4224, 5885, vagy hasonló a kódja, az csak a rendőri asszisztenciával tud pénzt fölvenni? A bankok ennyire nem hülyék, vagy ilyen kódok nem léteznek.
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
giigz
veterán
-
ati012
őstag
Fészbukon terjed mostanság, a bankkártya PIN-kód megfordítása riasztja a rendőrséget hülyeség.
Kipróbáltam, beenged fordított kóddal is.
Kp-t nem vettem fel, rendőrség nem jött.Van aki kipróbálta rajtam kívül?
Raiffaisen kártyával Erste ATM-be próbáltam.
Lara: fordított PIN-el beenged. Pénzt már nem mertem levenni.
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz #77081088 #23473 üzenetére
Telepítsd szerintem rendesen a defaultba, aztán majd a parancsikonokat úgy rendezed, ahogy akarod. Ikont is adhatsz mást nekik, én csinálni szoktam mindig, mert neten elég szarok vannak szvsz. És nyilván mappába is teheted, ahogy tetszik, itt is lehet saját ikon nyilván.
Meg a dock, ja, de én azokat nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik de hátha akad itt is 1-2 hozzáértő személy!
Kis help kellene,most rakom épp úrja a windowst. A rendszer már kész, csak az egyéb szoftvereket kell még telepítenem. Azt szeretném hogy az asztalon ne legyenek parancs ikonok. Csak néhány 2-3 mappa aminek tetszés szerint megváltoztam az ikonját, és ebben legyenek az egyéb alkalmazások indító ikonjai. Fog e ez működni hibamentesen? Érdemes e vele foglalkoznom?
Ha pl telepítek egy programot a rendszer meghajtóra, annak a telepítési helyét megadhatom e annak a mappának amit az asztalon kihelyezek. Vagy maradjon alapértelmezettként a "saját telepítési helye"?Köszi a választ előre is!
-
giigz
veterán
Kátyúkeresztelőket tartanak Debrecen forgalmasabb pontjain
Ezen az unidebbie-n néha szakadok
-
Papaj x
senior tag
válasz Laraxior #23446 üzenetére
Túl jó haverok voltak..
KERESEK! 2*2gb (esetleg nagyobb is érdekel) DDR3-as memóriát.
2*2Gb 1333-1600 kb. 5k-s keret.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
agymenő
tag
Asus HD7770 1GB 2+ garanciával csere Nvidiara! Max1:1
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
törölt tag
válasz macilaci78 #23387 üzenetére
-
Posterm
csendes tag
Sziasztok!
Keresek Ati Radeon 9700 Pro Vga-t. Ajánlatok pü-ben jöhetnek. Köszi! -
petiwr
senior tag
Keres Amd "valamilyen gyártó" HD 5750, 5770 et megvételre.
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Megy most valaki nyíregyházára napokban vagy azon keresztül? Egy ventilátort kéne el juttatni.
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó lenne kihasználatlanság miatt a következő hangfalpár és hozzá egy sztereo erősítő:
Eltax Concept 400 juharfa színben + kábelek
Sony TA f419r erősítő+táv
Ár: 40000ft! Alku most nincs.Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
iscsu
tag
válasz diablo1984 #23457 üzenetére
Ja... hogy neked nem csak böngészőben csinálja... akkor nincs ötletem. Mindenesetre: Flash leszedés és visszarakás.
Szerk.: a hangkártya driverét próbáld meg nyöszögtetni (korábbi verzió esetleg?).
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz diablo1984 #23455 üzenetére
Csak egy tipp, de a wifi-t a windows kezeli, vagy külső program? Nálam ez produkált hasonlót.
Br
-
iscsu
tag
válasz diablo1984 #23455 üzenetére
Nekem pár napja jött ez elő, mondjuk viszonylag friss telepítésű, még be nem lakott gépen. Cseréltem egy hangdrivert, a helyzet változatlan maradt; utána Flash le-fel, és azóta megy.
-
diablo1984
veterán
nem tudja valaki, hogy mitől lehet, hogy a laptopomon késik a hang? jön egy e-mail, kb 3 mp múlva ad hangot a lapi, youtube-on nézek valamit, 3 mp ig néma, utána kezd hangot is játszani(nem csúszik, csak nem szól addig)
valaki találkozott már ilyennel?
-
aldebaran
őstag
Eladó ROUTERek:
tp-link tl-r460
nincs benne wifi, sima kábelesd-link dir-300
wifi-s router (nem N-es)Beállításokban tudok segíteni.
Árak megegyezés alapján. (Nem vihető el ingyen )
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Sürgősen szükségem lenne 1x512MB vagy 1GB DDR PC400-as RAM-ra! (ami működik modul, azon ez szerepel, csak az igen kevés az XP-hez). -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / rendelhető dolgaim.
1.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
2.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
3.: Gravir !!! rendelhető.
4.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
5.: E5500 csak csere erősebbre a fentiek beszámításával. A lapom által támogatott procik listája. ( Core™ 2 Duo E6750, E6850, E8190 or better egészen Q9650ig bezárólag, tekintettel a 400 W-os Delta teljesítményére. + kp nélkül!!! )
6.: DDR3 1 Gb-os csere 2 Gb-os ra. Részletek a linken.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
sNORh
addikt
Eladó LG SP820 3D SmartBox érd pü-ben
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
inkubator
aktív tag
Hol érdemes lamináltatni?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Laraxior
titán
Nincsen valakinek egy Tody56-féle 1366-os CPUblokkja itt helyben eladó? Lehetőleg 90°-os csatikkal.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Salex1
őstag
Keresnék jó állapotú gyerekülést kerékpárra, csomagtartóra vagy vázra szerelhető is jöhet. Lehetőleg 9hónapos kórtól használható legyen.
-
pohár
félisten
létezik, hogy szinte kapni se lehet itthon olyan áfonyalevet, ami nem 100%-os, meg bio? elég nekem a Sió minőség is, vodka mellé tökéletes...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stranger28
addikt
válasz PindurAnna #23442 üzenetére
Egyetértek. De még megjöhet az esze a feltalálónak, bár úgy látom, hogy éhezik az elismerésre.
-
gyuszaa
őstag
- Minőségi tolómérők
- AM3 Alaplap
- X6 ProcesszorEladóak a hirdetéseimnél.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz stranger28 #23441 üzenetére
Annyi pénzt úgy sem adok érte, akármilyen jó ötletnek tartom...
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
stranger28
addikt
válasz PindurAnna #23440 üzenetére
Hát, ha tényleg csak ő akarja gyártani – amit mondjuk az ár alátámaszt –, akkor csak ott lehet szvsz.
Net is mindenhol ezt dobja, hogy csak ő molyol vele. Pedig érdekelt volna engem is.
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz stranger28 #23439 üzenetére
Itthon gondoltam
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
stranger28
addikt
válasz PindurAnna #23438 üzenetére
Az erőltetett videó végén van egy link, ott írják. Laza 250 ojró.
-
PindurAnna
Közösségépítő
(#23433) patex1983 (#23436) beencee nagyon szívesen
[ Szerkesztve ]
-
beencee
őstag
válasz PindurAnna #23414 üzenetére
Calogero, PindurAnna köszönöm az információt.
-
törölt tag
Lehetőleg politika nélkül...
-
patex1983
őstag
válasz PindurAnna #23419 üzenetére
Ez tényleg korrektül hangzik, köszi, na ha itt lesz az ideje, meg fogom keresni őket is.
X
-
kungzi
veterán
A felújítási munkák csaknem 19 ezer négyzetméter felületen, közel 6 kilométer hosszban, 105 millió forint értékben valósulnak meg saját önkormányzati forrásból.
[ Módosította: #65675776 ]
-
S.Feri
őstag
válasz zolikaDB #23429 üzenetére
Ez így egy még élhetőbb Debrecen lesz.
Még szerencse, hogy napok múlva már , csak érintőlegesen kell bemennem egy forgalmasabb részére is Debrecennek, mert jelenleg kritikán aluli minden szempontból....
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
atike
nagyúr
Nincs valakinek tippje arra, hogy hol lehet venni 50-100-as tételben valami normális áron sima gagyi fehér reklámszatyrot? Az alap méretre gondolok (kb mint a Tesco-s szatyor). Lövésem sincs hol kellene keresni...
-
ngabor2
nagyúr
raklapot honnan lehetne venni? 9-10 darab kellene.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladó holmik! 1. 2. , és keresek/vennék is!
-
giigz
veterán
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz patex1983 #23418 üzenetére
Műanyag 5 cellás, B profilos.
2db 210*150as, 2db 150*150es ablak, plusz egy komplett erkélyfal ajtóval ami nyíló-bukó. Mindegyik ablak nyíló-bukó. Redőnnyel. Külső-belső párkánnyal, kérésre vékony vagy széles. Plusz bejárati ajtó 15 ponton záró, acél, hi/sec, beépítve, takaró csíkkal. Törmelék elszállítással. Számlával, minőségi tanúsítvánnyal 450e Ft volt.
Egy napot késtek, és ezért ingyen kaptam az egyik ablakba beszerelve egy automata szellőzőt.
Valamint előszobába megkarcolták a saroktakaró elemet, egyből ment a főnök a Baumaxba és vett újat Szóval nagyon korrektek voltak[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
válasz PindurAnna #23417 üzenetére
műanyag, vagy fa? Egy összeget tudnál mondani, meg, hogy mi volt benne az árban? Jövőre mi cseréltetni akarunk, azért kérdezősködöm. Akár privátban is. Köszönöm.
X
-
ngabor2
nagyúr
eladó egy teljesen új, dobozos mofém junior evo csaptelep. ilyen, csak rövidebb a kifolyócsöve, emiatt nem jó nekem. mosdóra is kitűnő, masszív. hogy az 5 év garanciát el tudom-e indíttatni, az a jövő héten derül ki.
-
patex1983
őstag
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz beencee #23412 üzenetére
Nekünk ő csinálta, mindent szuperul megcsináltak, árai nagyon kedvezőek és tudom ajánlani
-
Calogero
addikt
Hungropol Kft.
4031 Debrecen
Szotyori utca 38.Messziről kerüld....
Nekünk ők szerelték be, adtak ajándék redőnyt, ami csörög csattog esőben, ott ahol a gurtnit átfúrták süvít be a szél (fütyül.)
Az ablakoknál is jön be a hideg, beázunk, már többször jöttek ki garanciába javítani, de az az érzésem sosem lesz 100%-os. -
beencee
őstag
Sziasztok,
emlékszem, hogy korábban volt itt szó arról, hogy panelben (vagy máshol) történő nyílászáró cserénél kinek milyen céggel, mesterrel milyen tapasztalata volt.
Nem igazán találom visszafelé, akinek volt, az leírná akár a pozitív, akár a negatív ajánlását cégnevekkel együtt?Köszönöm előre is.
-
stranger28
addikt
Na, most akkor mi van?
-
Papaj x
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz stranger28 #23407 üzenetére
Munkatársam volt, aszonta egy fillért sem ért.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
kiss.a
tag
keveset használt 400 as tápot keresnék.
-
stranger28
addikt
-
kungzi
veterán
végre ma nem esett az eső és tudtam egy jót kerózni. Mióta vártam már el se tudom mondani. Remélem most már nem lesz trágya időjárás.
-
_seth_
veterán
Eladó:
Kerékpáros sisakok, ruházat, jövőhéten lesznek fotók is.
Keresek:
Fulda Carat Progresso 205/55 R16 gumit 2 darabot. Minimum 5-6mm kellene.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
fenergie84
addikt
4-8 gb-os 2,5" SSD-t keresek...ajánlatok pü-ben!
-
Papaj x
senior tag
Vásárolnék 2*2Gb DDR 3-as memóriát! Ilyen 5k-s a keret!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / rendelhető dolgaim.
1.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
2.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
3.: Gravir !!! rendelhető.
4.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
5.: E5500 csak csere erősebbre a fentiek beszámításával. A lapom által támogatott procik listája. ( Core™ 2 Duo E6750, E6850, E8190 or better egészen Q9650ig bezárólag, tekintettel a 400 W-os Delta teljesítményére. + kp nélkül!!! )
6.: DDR3 1 Gb-os csere 2 Gb-os ra. Részletek a linken.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest