Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz mttaas82 #2937 üzenetére
Szia!
Még nem néztem ki semmilyet, csak tervbe van véve. Majd rászánom magam és elolvasom az itteni topicoc első hsz-ét, aztán majd kis segítséggel keresek valamit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
lipike008
csendes tag
válasz mttaas82 #2937 üzenetére
Most akciós a Kingston 120 gigása az Iponban . Nem tudom jó vétel-e, csak akciós, hátha érdekel
-
dwelablack
tag
válasz mttaas82 #6078 üzenetére
Igen, és szerintem hónapokig így jártam vele, mert észre se vettem, hogy azt nem zárja le
Nálam az volt, hogy mindháromnál lehetett hallani a "kattanást", csak a bal hátsónál nem. Leszedtem, kézzel megmozgattam azt a kis mechanikát és éreztem hogy szorul, szerintem ezt a próbát megéri a Tiednél is, mielőtt szervizbe vinnéd.
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
werszomjas
addikt
válasz mttaas82 #6088 üzenetére
http://www.vatera.hu/info/dijtablazat#price_listing_table_start
Van egy dolog amit el akarsz adni, gondolom tudsz kb egy árat, ami a minimum amit akarsz érte kapni.
Kiszámolod mennyi rá a jutalék, azt hozzácsapod az árhoz és úgy hirdeted meg. Így tulajdonképpen a vevő fizeti a jutalékot, ha meg máshol is hirdeted és a vevőnek van egy csepp esze rákeres a neten és megveszi vaterán kívül olcsóbban. Mindenki jól jár. Neked nem kell jutalékoz fizetni, a vevő meg olcsóbban megkapja.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Bjørgersson
félisten
válasz mttaas82 #7312 üzenetére
Nem tudom pontosan mikor kezdik, de múlt hétvégén (nem a tegnapin) láttam, hogy már reklámozzák a Viasat 3-on, hamarosan szöveggel. Szerintem már nem kell sokat várni. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki Ashton Kutcherből.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
dbius
veterán
válasz mttaas82 #8585 üzenetére
Én rendszeresen a MOL kutaknál szoktam tankolni. Kb. 4-5 éve tankoltam pár alkalommal itt Böszörményben a Shell kútnál is, de azt vettem észre, hogy a kocsim nem szerette, rángatott a motor, ugrált az alapjárat. Pár tankolás után tudtam összehozni a kettőt, hogy azt követően produkálta a tüneteket, hogy máshol tankoltam, mint egyébként. A fogyasztásra nem emlékszem, hogy volt-e különbség.
Amint visszatértem a MOL-hoz, megszűntek az említett problémák. Azóta sem tankoltam Shell kútnál és máshol sem, bár hozzá kell tennem, hogy nem tudom, hogy az utóbbi időben mi a helyzet a Shell üzemanyagokkal.
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
xuldar
addikt
válasz mttaas82 #17690 üzenetére
Giacomini, a Solar-D be a sámsoni úton menj be, DÉG, HEIMEIER, herz termofej is jó lehet rá. Az a biztos, ha megméred hány milliméter a menetes rész átmérője, mert 2-3 méret kapható a kereskedelemben.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-
-
SOAD19
addikt
válasz mttaas82 #18999 üzenetére
Lábbusszal biztosan, és hogy hányassal, olyan 40-46 körülire tippelek!
Huh, de poénos voltam ugyi, bocs!
Más:
Zepter levegőtisztító valakinek, ajándék pulóverrel!
[ Szerkesztve ]
-
-
sto1911
veterán
válasz mttaas82 #25110 üzenetére
Ezt akkor neked szanom az utolso mondatra
@(#25107) kymera: ha mindenhol irrealis az ara, akkor neked se fogjak "realis" aron eladni
Keresek PC-t (csak doboz es a tartalma):
- celkeret: 25k, indokolt esetben 30k
- jatekra is alkalmas kell legyen, nyilvan nem a legujabbakra, de egy rendes azert VGA legyen benne
- 2 magos, lehetoleg Intel
- 2 GB RAMKeddig nezelodok es vagy innen vagy mashonnan veszem
Keresek kismeretu SSD-t. Olcso legyen es ne legyen hibas egy XP ala lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
válasz mttaas82 #33127 üzenetére
ment pm!
Valaki keresett kis végű firewire kábelt. Nekem van.
30,5°C.
Legyél partner álmom megvalósításában!
Nincs más dolgod csak a háztartásodban keletkező PET palackot összegyűjteni!
Az álmom megvalósítása után egy körre mindenki a vendégem!
Szükséges mennyiség: 37,5 tonna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest