Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz Irmscher 353 #25496 üzenetére
Nem én akarok ott főzni Ezért írtam én is azt, hogy nekik kell vinni mindent.
-
Gercsa
senior tag
válasz kungzi #25486 üzenetére
Azért az inox nem egy árkategória a többivel, főleg ha nem egy papírvékony piacit veszel, amin hirtelen oda tud kapni a kaja szabad tűzön.
(Ha van rá keret, akkor inkább az a kérdés, hogy réz vagy inox?)
Ráadásul 30L környékén azért már lesz súlya is a portékának, kell majd egy rendes állvány is ha nem üstház lesz alatta. Vékonyabb falú szerintem akkor jó ha gázrózsán akarod csak használni.
Szóval ha van rá pénzed akkor szerintem a rozsdamentes és a réz közül válaszd azt amelyik vastagabb.
Ha olcsóbb megoldás kell akkor zománc.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
zoknipóc
csendes tag
Nem jó a klórozott víz sem. De a szennyezett, beállt tavaktól sokkal jobb.
kungzi: nekünk vas bográcsunk van, semmi baj nincs vele. Bezsírozva kell eltenni és nem kezdi ki a rozsda. Papírral áttörölve munkára fogható.
"Nincs az a kis pénz, ami ne jönne jól" 6 pozitiv / 0 negatív.
-
kungzi
veterán
srácok engem az érdekelne, hogy ki milyen bográcsot ajánl? zománc, inox, vas? anyám nem szereti a vas bográcsnak az ízét, szerintem az adja meg csak igazán, de ő tudja. szóval inox vagy zománc?
-
Papaj x
senior tag
-
Laraxior
titán
Érdekel valakit egy Razer Imperator egér? Régi verzió, dobozos, teljesen fullos, de egy kis karbantartást igényel.
Minden működik rajta, csak nehezen veszi a kattintást ha nem az elején nyomom, az én kezemnek meg nagy ha teljesen átfogom.
6k körül gondoltam érte... Szerintem viccösszeg.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
cekkk
veterán
válasz zoknipóc #25480 üzenetére
Hát a Vekeri meg még pár kisebb pocsolya van arra fele
Én itt a MK2es és Kunsági csatornában fürödtem gyerek koromban állandóan, sőt amikor volt a Tiszán a cián abba is belementünk vagy 2-3 héttel később, ott úsztak a kis halak nagy baj akkor már nem lehet
Néha én ezt picit úgy érzem mintha túl lenne misztifikálva, hogy csak a klórozott víz a jó. Kell az a kis piszok nekünk isEgyébként nem lehet csak a látóképi tófürdőben fürödni.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz zoknipóc #25480 üzenetére
Mi oda jártunk ki mindig, eddig nem volt problema. Most viszont nem tudom hogyan árad, ugyh nem árt odafigyelni..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
zoknipóc
csendes tag
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Keresek DVB-T szoba antennát, mindig TV adásainak fogására. Jövőhéten hétfőtől tudnám átvenni.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
cekkk
veterán
A Debrecen körüli tavakban lehet úszni? Van valahol szabad strand?
-
Csöves
őstag
Debrecenben keresnék 13-15 fő részére jövő héten pénteken bográcsozó helyet.
Kulturált, kerékpárversenyző társaság.[ Szerkesztve ]
Aquila non captat muscas.
-
Gercsa
senior tag
válasz lorcsi #25470 üzenetére
Persze, vissza lehet osztani a ramot hogy ne 1:1-ben az fsb-n menjen. Szóval be tudod állítani hogy akkor is 800-on vagy valami közeli frekvencián menjen.
(Giga lapokban néha kell még egy ctrl+f1 a bios főképernyőn, hogy a megfelelő menüpontba lépve minden memóriabeállítás elérhetővé váljon)
-
lakisoft
veterán
Vodafone 845 + fekete, erős szilikon tok - 7k
- Árad -
-
izomhod
őstag
15 colos thinkpad laptoptáska 1900 huf
15 perces varta akksitöltő 4db AA akksival (bontatlan) 7900 ft -
janes1976
őstag
Eladom APC Back-UPS ES 700-as szünetmentesemet.
Ár: 12 000 Ft
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #25390 üzenetére
Eladó vagy cserélhető P4 félkonfig:
- MSI 915P Combo2 (915 chipset, DDR és DDR2 memória támogatás, PCI-e x16),
- Intel Pentium 531 3ghz + EKL Cold Tower (az a szép sárga),
- 2x1 Gb Samsung DDR2 533 Mhz ram,Ajánlatok PÜ-ben, bármit meghallgatok!
-
Antimatrix
senior tag
válasz Honey Bátyó #25463 üzenetére
Hello!
ez a keret S754 lapról van ami Asrock és megy AMD hűtővel és megy Intel S478 hőtővel is vegyes kombó az "őskorszakból" :-) - így is meg lehet oldani a "házasitást" - legfeljebb kopi jár érte a fejre
- akkor neked csak AM2 keret kell ? vagy ez a keret kell?
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
havast
aktív tag
Eladó Samsung Galaxy Note.
Ugyanitt érdekelne DL DVD, vagy 3-5 db.
-
Honey Bátyó
csendes tag
Sziasztok,
AM2 laphoz keresnék hűtőkeretet - amihez a procihűtőt fogatni kell - lehetőleg tegnapra
Angol fordítás olcsón, igényesen és gyorsan! Just call me - this is not a joke!
-
lorcsi
veterán
válasz SOAD19 #25448 üzenetére
nem is feltétlen arra gondoltam, hogy leutazz..hanem arra, hogy ottani ph-s ha arra jár bemegy és megnézni ha szépen megkéred
#25450: köszi, ez elég jó kis leírás, meg fogom nézni
#25453: nem gyárival hűtöm már most sem a procit
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: DDR3 1Gb-os modult cserélnék 2Gb-osra.
2.: E5500 procit cserélném erősebbre.
3.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
4.: Kristálygyöngy karkötő anyagáron eladó / cserélhető.
5.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
6.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
Csere esetén sok minden érdekel.
Bármilyen kérdéssel keress bátran.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
SOAD19
addikt
válasz inkubator #25449 üzenetére
Köszi! De, akkor gondolom van is kirakva cipő, vagy mi alapján hozatnak le, hol tudod kiválasztani, hogy milyen kell?
Állítsd gyengére eleinte, meg próbálj nem elfeledkezni, hogy spd rendszered van, de áltassunk magunkat, azt mondják 1* legalább mindenki tanyál az spd miatt. -
rolkaDb
aktív tag
válasz Engineer086 #25454 üzenetére
Itt(Határ út fele) már az előbb elkezdett esni!
-
ati012
őstag
válasz lorcsi #25441 üzenetére
Van rá való EKL Cold Tower hűtőm 4500 Ft-ért. Új, 1 év gari.
Ha OC közbe megnőne a hőfok, és visítana a gyári.szerk.: újfaluba csak a szél támadt fel.
Retro South Park rész. Szerintem a legjobb évad.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
itt a vihar genyaúúúúúú
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adam432
tag
Sapphire HD 5830 Xtreme kártyámat erősebbre cserélném, de kp-s ajánlatokat is meghallgatok!
„Si vis pacem, para bellum.”
-
Gercsa
senior tag
válasz lorcsi #25441 üzenetére
775-ös rendszerben az egyik legegyszerűbb.
Pcie frekit fixálod 100-ra.
CPU feszültséget beállítod manuálisan VID-re.Ha a szorzóhoz nem akarsz nyúlni, akkor 240-es FSB-nél kapsz 3GHz proci sebességet, 280FSB-nél 3.5GHz-et.
Ha az FSB-t beállítottad, akkor a felajánlott memória sebességek között keress olyat ami legközelebb van az eredetihez.
Kb. ennyi az alap, ha szeretsz molyolni akkor még finomíthatod, feszültséget lehet optimalizálni, illetve magasabb FSB és kisebb szorzó variációval lehet még próbálkozni.
-
inkubator
aktív tag
válasz SOAD19 #25448 üzenetére
Nekem a Decathlonba azt mondták hogy rendelhetek több cipőt is több méretben, lehozzák és ha nem kell végül, akkor nem problémáznak rajta. Igaz én végül bikemag-ról vettem, de mák volt mert debreceni volt a srác.... igaz az look cipő volt 105 pedállal együtt. Most hétvégén akarom felavatni, remélem nem csókolom le túl sokszor az aszfaltot.
Valaki nem látott barna békalámpát? Minden barna fekete a biciklin csak a lámpa nem
[ Szerkesztve ]
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
-
SOAD19
addikt
válasz lorcsi #25443 üzenetére
Köszi!
Újat vennék, és nem ártana felpróbálni is, így bikemag kiesik. Bicaj boltokban lenne?
Igazából van egy kiszemelt a Sportsdirectnél, csak az itteni boltban az adott cipő, csak fekete színben van, de nekem meg ez kellene: [link]
Valamelyik nap megint benézek, hátha... Nincs kedvem kiadni a postáért 3,5k-t, miközben a fekete az itteni üzletben 5-6k (14k vs. 6k ). -
Kryczek
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
SOAD19
addikt
Spd cipőt hol tudnék venni a Sportsdirecten kívül? Intersport, Hervis-ben esetleg? A Decathlon oldalán nem nagyon találtam.
Köszi!
-
GIJoe
addikt
Van pár eladó LED izzóm 1500 Ft / darab E27 9W 3500K(meleg fehér) 810 lumen
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Valakinek eladó 15.6-os led kijelzője??
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz laszlo168 #25437 üzenetére
Én imádom, a szívemhez nőtt.
Egyszer próbaképpen pl. a 2.0 8v c20ne -vel az ő háta az én frontomnál volt, s csaknem dupla paci..
Természetesen nem erre használt autó, mert akkor már nem így nézne ki..
Minden állapot kérdése..
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz laszlo168 #25434 üzenetére
Nem egy lóerő betyár az tény, de egy eltalált váltó van alatta, s igen jól kiautózható.
(típusa az autónak FCC -sport cupe-), még a mai napig nem tudta megmondani senki, h milyen áttételezése van, de lehetséges, h nem gyári.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
ngabor2
nagyúr
szombaton szükségem lenne egy "kis" segítségre, fuvarra. józsáról kellene egy (lapokra szétszerelt) gardróbszekrényt elhozni a csapó utcára, majd innen 3 szekrényt a csemete utcára. ha nincs más, akkor kölcsönzünk egy futót pár órára, de ha barátibb áron meg tudjuk oldani, az jobb volna.
-
vricsi78
csendes tag
Üdv.
Eladó cuccaim:
Intel Desktop Board D201GLY, mini-ITX alaplap
Integrált processzor: 1.3GHz
Memória: 1 GB DDR2, 677 MHz
HDD: 60GB, (100/100 HD sentinel)
FSP halk táp+ mini ház
DVD író
Apró hiba, hogy a hátsó hang kimenet nem ad hangot, de az elülső kivezetés jól működik!
Kérésre további képek.
Ár: 12000 Ft1 db 8 GB-os micro SDHC memóriakártya. Csak tesztelésre lett kibontva. Class 4-es. (5 MB / 16 MB).
+ adapter
Ár: 2000 Ft1 db APC szünetmentes tápegység, Back-UPS 300. Akksi nélkül! Jól működik.
Ár:2000 Ft -
-
törölt tag
válasz Papaj x #25430 üzenetére
Tényleg nem azért írtam, abszolút semmi rosszindulat nem volt benne, és autóvitát sem akarok indítani, csak már elég volt a sör és így adta ki
Ja, én még előzni se szoktam, a rohadt 30at is betartom mert csóró vagyok a serifeknek fizetni.
"Én sem megyek 100-al 30-as táblánál.." - ezt sem mondtam, hogy így van
[ Szerkesztve ]
-
-
Papaj x
senior tag
válasz ati012 #25427 üzenetére
Nálam 4 éve van, kapott törődést, s mindenből "legjobbat" raktam bele.
1 éves sport futómű, heco vízpumpa, gates szíj, felújított generátor, 20 ezre új szimeringek, új hf és karter tömítés (akkor a hengerek gyári értékeken álltak), pár ezer km-es lambda benne, ferodo betétek, brembo fékcső, s sorolhatnám reggelig..
Váltó olyan mintha új lenne, kuplung nem égetve, csaknem nyitott rendszer alatta, 60le, de tud meglepetést okozni..[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
válasz Papaj x #25422 üzenetére
Nem látszik rajta, én ~15 évre saccoltam.
sefting:
AMD 4450 AM2 cpu 5.500 Ft
új Delta kisméretű tápegységek HTPC-be 1.500 Ft
FX5200 256MB + Zalman hűtő 3.000 Ft
Acer Travelmate 2600-hoz fedlapot keresek -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: DDR3 1Gb-os modult cserélnék 2Gb-osra.
2.: E5500 procit cserélném erősebbre.
3.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
4.: Kristálygyöngy karkötő anyagáron eladó / cserélhető.
5.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
6.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
Csere esetén sok minden érdekel.
Bármilyen kérdéssel keress bátran.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Mivel sajnos a cuccaim bővülnek elég rendesen, így nem pakolgatnám be egyesével..
Személyes átvétel esetén egy kis kedvezmény megoldható.
Vegyed-vigyed..
-
petiwr
senior tag
Eladó
Intel® Core™2 Duo E6300 Rézmagos hűtővel
AMD Athlon X2 64 3800+ oem
Philips FWB-R8 2x120W három utas hangszórók.
Eladó ViPower Super Rack fekete!
-
Papaj x
senior tag
válasz ati012 #25421 üzenetére
7 hónapja volt először kasztnizva, de elcsesszintették, így megy vissza gariba..
Mellékesen 20 éves.[ Szerkesztve ]
-
Gercsa
senior tag
válasz lorcsi #25414 üzenetére
Elpassszolod a régit 5 ezerért, veszel egy négymagost ~16 ezerért az aprón.
Így kb. 11 ezret költenél rá.Én nem költenék egy fillért sem E8xxx-ra mikor ott van a jelenlegi procidban még feszültség csökkentés(!!!) mellett is az a kb. 30% plusz CPU teljesítmény amit hozna.
-
IIIstIII
senior tag
Eladó Creative Inspire P5800 5.1-es hangfalszett.
TulajdonságokEgy-két pici lyuk van 2 hangszóró hálóján, azokat leszámítva hibátlan. Doboza és papírja nincs már meg. Sajnos a laptopom nem támogatja az 5.1-et így feleslegessé vált és 2.1-re váltottam. Kérésre küldök fényképeket róla. Vállalok rá egy hét garanciát is.
Ár: 7000 Ft
Olcsóbban nem adom, utána lehet nézni mennyibe kerül egy hasonló hangfal újonnan és használtan.
-
lorcsi
veterán
válasz Gercsa #25412 üzenetére
tuningolni nem tervezek
nééha kevésnek tűnik cad esetén az 5200...de ha a 8200-8400 sem ad akkora erőt akkor inkább hagyoma fenébeminimális pénzből szeretnék erősebb procit, így a 4 magosak 20 körül nem nagyon játszanak, mert akkor már egy 1155 konfig..de ezt még nem lépem meg..majd
tx
-
Papaj x
senior tag
válasz Irmscher 353 #25411 üzenetére
Szent anna?
-
Gercsa
senior tag
válasz lorcsi #25410 üzenetére
Az egyik 2.66GHz a másik 3GHz. ennyi a különbség.
A többi semmi különbséget nem jelent sebességben.(Ha tuningolsz akkor szerintem, tökmind1 mert egy átlagos e5200 is megy 3.5GHz körül, nyilván nem hozza be a teljes különbséget, de legalább a tuning ingyen van)
Ha mindenképp 775-ös pocit akarsz fejleszteni, akkor én már inkább egy négymagost vennék a helyedben, aprón már 20 alatt van az áruk.
-
Irmscher 353
aktív tag
Nem tudjátok hogy ilyen átalakítót, 2x RCA apa -> jack anya hol lehet Debrecenben kapni?
A talán, vagy a google megmondja most nem játszik.
Sajnos a Garmix kínálatában nem leltem ilyetElőre is köszönöm!
-
lorcsi
veterán
ez e8200 és az e8400 proci közötti különbséget keresem
találtam egy összehasonlítót,d e nekem nem mond túl sokat
a 8400-ben van VT-d és Embedded Options Available
ezen kívül még az a 400 Mhz a különbségezek menynire dúrva különbségek ?
cad és ps-hez használnáme5200 váltana le..ha van értelme
-
Borosz
őstag
Abit Fatal1ty F-I90-HD S775, PCIe lap (full int, ATI XPress1250, HDMI out), 2GB DDR2, Celeron D3,2GHz, gyári hűtő.
Érdekel valakit? -
GIJoe
addikt
tudnátok nekem ajánlani debreceni szervizt ahol ismerős régi miniDV Sony kameráját javítanák?
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem rendel az iponról valamit? Egy hűtőpasztát kéne hozzá csapni.
-
hardwaresell
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
Akadt pár dolog
VGA-k:
MSI GTX 570 1280mb 50.000.- + Arctic Cooling Accelero Xtreme 7970
Asus GTX 570 1280MB 50.000.- + Arctic Cooling Accelero Xtreme 7970
Gigabyte GTX 460 23.500.-Memóriák:
512MB DDR1 400MHZ 1900.-FT/DB 20db
1GB DDR1 400MHZ 3800.-FT/DB 2db
512MB DDR2 667MHZ 1500.-FT/DB 2db
1GB DDR2 800MHZ 3000.-FT/DB 2db
1GB DDR2 1066MHZ 3500.-FT/DB 2db
2GB DDR2 667MHZ 5000.-FT/DB 2db
2GB DDR2 800MHZ 5500.-FT/DB 2dbAlaplapok+CPU:
AsRock 945GCM-S+Intel Celeron dual Core e1400+Cooler 11.000.- 4db
Asus P4p800+2,4 celeron+512MB 4500.- 10db
MSI MS 7379+3,6 ghz pentium 8500.-
Gigabyte Ga-S55S-S3+AMD 6000 14.500.-
Gigabyte Ga EP41-UD3L+Intel E7400 18.000.-CPU-k:
INTEL E7400 2,8ghz, 3MB, 1066 775 10.000.-
INTEL Q8200 2,33ghz, 4MB, 1333 775 20.000.-
INTEL Q9505 2,8ghz, 6MB, 1333 775 28.500.-
INTEL Q9650 3,0ghz 12MB, 1333 775 35.500.-
AMD X2 5000+ 2,6ghz, 2MB AM2 7.000.-
INTEL I3-530 2,93ghz, 4MB, 1156 12.000.-HDD-k:
80GB Ide HDD 2900.-/db 15db
250GB Sata WD 6500.-
320GB Sata Samsung 8000.-
500GB Sata Samsung 9500.-
750GB Sata Seagate 10500.- -
mrkase
csendes tag
-
Papaj x
senior tag
válasz Irmscher 353 #25400 üzenetére
IFA..
Szerk.: ngabor2 nyert..
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz Irmscher 353 #25400 üzenetére
szerintem IFA vagy ha személygépjármű, akkor Zisz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-book olvasók
- LEGO klub
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- ASUS USB3.0 HZ-3B Docking Station
- Kishibás! HP laptop - 15.6 - Radeon - DDR4 - SSD
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black APPLE.HU számla! 2026 január 10-ig Apple garancia! Akku 88%!
- Eladó bontatlan új állapotban lévő Deagostini és Hachette előfizetői ajándékok
- Kutya és macska kozmetikai nyíró és olló szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest