- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
sto1911 #167270 üzenetére
"Semmi előnyét nem látom a helyben vásárlásnak" - mondjuk azt leszámítva, hogy akkor azonnal ott van nálad a cucc?
Mert ez a bemegyek, megnézem, majd megrendelem neten azt jelenti, hogy a legjobb esetben is kb 3-4 nap múlva kapod meg (ha közben nincs munkaszüneti nap, nem közeledik a karácsony stb.)
Azonfelül még elveszhet a csomag, összetörhet stb. Akkor mikor jön a futár legyél otthon.
Persze ha súlyos 10 ezreket spórol ezzel az ember, akkor OK, de 2-3-5 ezer ft-ért nem biztos, hogy szivatnám magam.Múltkor kerestem egy bizonyos VGA-t Debrecenben, és egyik számtech boltban sem volt. Mindenhol kézségesen megígérték, hogy megrendelik, és 3-4 nap múlva jöhetek érte. Neten megrendelve ugyanott vagyok, de a bolt haszna nélkül, tehát annyival olcsóbban, és még házhoz is hozzák.
2 éve az Emaggal jártam úgy, hogy bementem a boltba. Kinéztem egy monitort hogy akkor vinném. Erre mondták, hogy nem, nem, majd rendelnek, és küldenek nekem egyet, mert ez itt az egyetlen bemutató példány. Mivel úgyis ott volt a legjobb ára belementem, de nem örültem neki, hogy bementem a boltba, és akkor is 3-4 napot kellett várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest