Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz sto1911 #167270 üzenetére

"Semmi előnyét nem látom a helyben vásárlásnak" - mondjuk azt leszámítva, hogy akkor azonnal ott van nálad a cucc?
    Mert ez a bemegyek, megnézem, majd megrendelem neten azt jelenti, hogy a legjobb esetben is kb 3-4 nap múlva kapod meg (ha közben nincs munkaszüneti nap, nem közeledik a karácsony stb.)
    Azonfelül még elveszhet a csomag, összetörhet stb. Akkor mikor jön a futár legyél otthon.
    Persze ha súlyos 10 ezreket spórol ezzel az ember, akkor OK, de 2-3-5 ezer ft-ért nem biztos, hogy szivatnám magam.

Múltkor kerestem egy bizonyos VGA-t Debrecenben, és egyik számtech boltban sem volt. Mindenhol kézségesen megígérték, hogy megrendelik, és 3-4 nap múlva jöhetek érte. Neten megrendelve ugyanott vagyok, de a bolt haszna nélkül, tehát annyival olcsóbban, és még házhoz is hozzák.

2 éve az Emaggal jártam úgy, hogy bementem a boltba. Kinéztem egy monitort hogy akkor vinném. Erre mondták, hogy nem, nem, majd rendelnek, és küldenek nekem egyet, mert ez itt az egyetlen bemutató példány. Mivel úgyis ott volt a legjobb ára belementem, de nem örültem neki, hogy bementem a boltba, és akkor is 3-4 napot kellett várni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés