Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
Cs1csó #167268 üzenetére
Szerintem ugyanazt írtuk
Semmi előnyét nem látom a helyben vásárlásnak, miközben kevesebb jogod van és még drágábban is adják.
Viszont az egyes pontra saját példa: több dolog is van, amit helyben nem kapni, de muszáj kipróbálni, egyáltalán jó-e rád. Legutóbb fülhallgatót vettem a meglévő utódja, de közben két számmal összement a mérete, az legnagyobbra állítva is kényelmetlen volt.
Ugyanez ruha/cipő: házhoz jön, ingyen vissza is viszik, nem kell az összemocskolt próbafülkében szerencsétlenkedni, aztán sorba állni a pénztárnál.
Vagy óránál maradva, vigyem magammal a fél ruhatárat, hogy megnézzem melyikkel hogy áll.
Én nem gondolom, hogy ez visszaélés lenne, de nyilván van arra is példa rendesen (kicserélt alkatrészek, meg vb után visszaküldött tv...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- World of Tanks - MMO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest