Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belinho

    senior tag

    válasz sto1911 #146898 üzenetére

    Azt értsd meg, hogy sok helyen, sok fogszabályozó fogorvosnál az első konzultáció ingyenes, nem kérnek pénzt, mert semmi konkrétum nem történik. Belenéz, kell a fogszabályzó, a lyukas fogakat tömni kell, valószínűleg minimum 1-2 év lesz, és ha tényleg komolyan gondolod, akkor adnak egy beutalót panoráma röntgenre. Ezt konzultáció nélkül is tudom, aki már ezért elkér 10 ezret, ott a szabályozás is egy vagyon lesz, nem arról van szó, hogy nem akar fizetni az ember.

    A második konzultáció, amikor tényleg eldöntöd, hogy belevágsz, amikor már lenyomatot vesznek, elkészül a röntgen, elkészítik majd a tervet, hogy a röntgen és a lenyomat alapján milyen készüléket lehet egyáltalán felrakni, mert te hiába akarsz kivehetőt, ha fix-et kell felrakni. Na ilyenkor már gond nélkül fizet az ember, mert látom a tényleges munkát mellette, csak az a nem mindegy, hogy mennyit fizetsz, mert aki már a semmiért is elkért 10K-t az már ilyenkor még mélyebben a zsebedbe fog nyúlni. Az meg hogy minél többet elkérnek, az nem garancia a munka minőségére.

    Aryes fodrászos hasonlatával élve, ha elmész egy fodrászhoz,hogy új frizurát szeretnél, még nem vág semmit, de ha fizetsz pár ezrest, akkor elmondja, hogy ilyen meg olyan sérót tudna neked vágni. Másik fodrász meg ezt elmondja neked ingyen, aztán a te döntésed melyiket választod.Az a fodrász, amelyik már a tervezetért is pénzt kért, az nagy valószínűséggel a frizurádat is felárasan fogja vágni.
    Remélem érted már mire gondolunk.

Új hozzászólás Aktív témák